(~215 B)
Giga shoplog: shoppen met de jongens in de outlet

Giga shoplog: shoppen met de jongens in de outlet

Vrijdag zat ik met een andere moeder te kletsen bij het zwembad. We raakten aan de praat over Sinterklaascadeaus en het feit dat ik de jongens misschien een Ajax-shirt cadeau wilde doen. Ze vertelde dat ze laatst een Ajax-shirt had gescoord bij de Amsterdam Style Outlets en gelijk nam ik me voor om het weekend te gaan kijken. We wilden ook nog even voor een trainingspak kijken en voor Maddox wilden we nog een paar voetbalschoenen kopen.

We reden zaterdag na de intocht naar de outlet en bij de winkel van Adidas slaagden we gelijk goed. En daarna bij Name It, vervolgens bij Vingino en we vonden ook nog wat dingen bij Nike. Het was helemaal niet de bedoeling dat we zo veel zouden kopen, maar het is gewoon waar: als je niet zoveel wil kopen, kom je met een goede buit thuis. De trainingspakken hebben we niet gevonden; voor de rest hebben we heerlijk geshopt. Volgens mij hebben we zelfs nog nooit zoveel geld in een keer uitgegeven. Oeps. Gelukkig zat overal flinke korting op.

Alsof de jongens het voelden dat we in een koopmodus zaten, gingen ze volledig op in de shopsessie. Ze willen nooit passen en nooit kleding kopen, maar ze werkten verbazingwekkend goed mee, haha. Ook wel eens leuk! Op een paar schoenen na voor mij, is alles voor de jongens.

Kijk mee naar onze buit! Ik weet niet meer alle prijzen exact, maar zal het er ongeveer bij zetten.

Laat ik maar gelijk beginnen met de schoenen voor mij. Ik zag deze bij de Nike outlet en vond ze gelijk tof. Ze waren afgeprijsd van 110 naar 70 euro en we kregen nog eens 30% black friday korting.

Voor Skyler gingen we voor deze banketbalschoenen. Hij vindt ze ‘mega leip’. Waren van 90 naar 62 euro en daar ging ook nog eens 30% af.

Maddox is helemaal een schoenenfreak en kwam gelijk met dit paar aangelopen. Hij heeft hele kleine en smalle voeten (dit is 29 en ze zijn nog te groot). Ik vind echt toffe schoenen in deze maat nog best lastig. Deze waren 30 euro en daar ging uiteraard ook nog 30% vanaf.

Bij Adidas vonden we voetbalschoenen in de juiste maat. Geloof dat deze rond de 30 euro waren.

Dit hebben we stiekem gekocht, want dit pakken we in voor Sinterklaas. Raymond ging met de jongens naar buiten en Skyler zat in het complot, haha. Bij Adidas hingen inderdaad nog genoeg Ajax shirts in hun maten. Deze waren nu 35 euro per stuk (in plaats van 70 euro normaal).

En deze kon ik ook niet laten hangen. De samenwerking tussen Ajax en Daily Paper. Love it. Worden ook ingepakt voor Sinterklaas. Ook deze waren 35 euro.

Ik heb opeens sport- en voetballiefhebbers in huis. Bij Vingino waren de jongens razend enthousiast over de Collab met Messi. Skyler ging voor dit vest. De schade: 48 euro.

Maddox ging voor lichtblauw. Ook deze kostte 48 euro. We vonden het eigenlijk een beetje te duur, maar ze waren zo aan het glunderen, dat onze ruggengraat weg was.

Bij Name It zagen de jongens veel leuke dingen en waren ze fanatiek in de paskamers bezig. Maddox wilde deze dolgraag hebben. Was nog zo’n 20 euro.

Ook deze wilde Maddox graag hebben. Er zat nog extra korting op, dus geloof dat deze nog 12 euro was ongeveer.

En Maddox vond deze ‘heel vet’. Kostte nog zo’n 7 euro met extra korting.

Skyler is een basketballer en werd helemaal enthousiast van deze hoodie. Ook van Name It voor een prijs van zo’n 28 euro.

Dit was voor Skyler liefde op het eerste gezicht. Lekker ruim gekocht, zodat hij hem een tijd kan dragen. Afgeprijsd van 70 naar 45 euro.

De achterkant!

De jongens willen altijd graag joggingbroeken aan, maar dat vind ik nooit zo leuk. Deze zijn acceptabel: smal en netjes. Die van Skyler was volgens mij rond de 18 euro, die van Maddox 16.

Al met al lekker veel geld, maar zeer goed geslaagd! Ook fijn dat we de Ajax shirts hebben gevonden zodat we deze kunnen inpakken. Ondanks het dramatische seizoen blijven ze fanatieke aanhangers. Leuk om te zien. Trainingspakken hebben we niet gevonden; dat komt een volgende keer wel weer. Nu is het even over met de pret!

Delen:
Secured By miniOrange