(~215 B)
DIARY: longproblemen, Flemming in AFAS & Sinterklaas is in het land

DIARY: longproblemen, Flemming in AFAS & Sinterklaas is in het land

Goedemorgen maandag! Wat hebben we weer een drukke week achter de rug. Of beter gezegd: een druk weekend. Sinterklaas kwam aan in Nederland, we hebben flink geshopt en ik moest nog op pad voor Sinterklaascadeaus. Normaal ben ik nooit zo laat, maar eerder heb ik er gewoon niet echt aan gedacht en hadden we al vrij drukke weekenden.

Ook ging ik met Skyler naar Flemming in AFAS. Wat een bijzonder concert was dat. Vorig jaar waren we nog bij zijn eerste albumpresentatie; nu stond hij gewoon in een uitverkocht AFAS Live. Mooi om te zien.

Voor de rest had ik een afspraak bij de longarts, kreeg ik weer een kuur prednison mee en was ik ‘gewoon’ lekker aan het werk. Mijn longproblemen kosten me een hoop energie en de kuur valt me niet helemaal lekker, maar ik hou mezelf op de been. Eens kijken of ik aankomende week wat meer rustmomenten in kan plannen, zodat ik een beetje kan herstellen.

Kijk mee naar onze week!

Maandag

Op naar school!

Samen een boekje lezen tot de bel gaat.

Ik ben de hele dag op kantoor en de enige foto die ik maak, is als ik weer naar huis ga.

Kickboksen.

Ja ja, het Sinterklaasjournaal!

Dinsdag

Ik begin dinsdag vroeg in het ziekenhuis voor een longfunctietest.

Daarna ben ik de hele dag op kantoor.

Lekker languit op de bank.

Woensdag

Woensdagochtend ben ik lekker thuis. Was wegwerken, boeken naar de bieb, wat boodschappen.

’s Middags komt er een vriendje spelen. Skyler gaat mee met een vriend.

Ik moet naar de longarts (geen foto’s van) en daarna door naar de apotheek om een kuur prednison op te halen. Het is weer zover.

The Life Trail. Love it!

Donderdag

We gaan weer naar school. Niet van harte, haha.

Ik rij weer naar kantoor.

Mijn baas neemt een lekker broodje mee. Komt goed uit, want ik heb om 12.00 uur een interview. Kan ik hem mooi even in de auto opeten.

Samen met de fotograaf in Amsterdam Zuid voor een interview met een schermer.

We kijken weer The Life Trail. Ik vind Erik Wegewijs zo tof. Wil hem wel als coach, haha.

Vrijdag

We zijn weer in de klas en we krijgen dit knutselwerk overhandigd. Dit vind ik tof!

Eindelijk weer eens naar het Tuinhuis.

Het is vrijdag dus ik ben er niet alleen! En zeker niet zonder taart.

Met Maddox naar zwemles.

Raymond is een vriend helpen; wij kijken The Masked Singer.

Zaterdag

Koffie in mijn nieuwe thermobeker, gekregen van Nicole. Zo lief. Zo blijft de koffie lekker lang warm. Fijn langs de lijn!

Zo leuk om te zien hoe Maddox geniet van het voetballen.

Het komt met bakken uit de hemel dus we kijken Sinterklaas voor de buis. Gelukkig maar, want zoveel interesse hebben ze niet. Skyler is er sowieso uit; Maddox vindt het ook allemaal maar ‘nep’. Hij gelooft nog wel, maar weet niet hoe lang dat nog gaat duren.

’s Middags gaan we naar de Amsterdam Style Outlets. Ik wil even voor wat dingen kijken voor de jongens en dat ‘even kijken’ resulteert in een bizar goede shopsessie. Ik deel deze week nog een shoplog.

’s Avonds ga ik met Skyler naar Flemming in AFAS Live. Love it!

Heerlijke show!

Zondag

Zondag wil ik uitslapen, maar Maddox heeft me gisteravond gemist, haha. Hij kwam om 04.30 uur al knuffelen, gaap. Gelukkig vallen we nog in slaap tot 07.30 uur.

Boodschappen doen.

’s Middags gaan we naar het Pietenhuis in Aalsmeer. Het gemeentehuis is omgetoverd tot Pietenhuis met allemaal leuke kamers. Van slaapkamer van Sinterklaas tot de keuken en van de pietenkapper tot de inpakservice. We laten ook een foto maken, die worden aankomende week op Facebook gezet. Ben benieuwd.

Nog even de schoorsteen proberen.

Daarna moet ik er toch echt aan geloven. ‘Zal ik maar even op pad voor Sint cadeaus?’ Het is takke druk, maar twee uur later ben ik helemaal geslaagd. En dan komt de koptelefoon altijd wel weer van pas om nog een beetje zen te blijven. De buit deel ik aankomende week ook met jullie, voor misschien wat last minute inspiratie.

Dit trouwens ook, haha. Hier lijkt het wel uitgestorven, maar geloof mij: Sinterklaas, Pieten, een fanfare en duizenden mensen.

Als ik thuiskom, tref ik de mannen aan met een spelletje. Dan is het alweer tijd om eten te maken.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange