(~215 B)
Shoppen met de tiener: dit is de buit

Shoppen met de tiener: dit is de buit

Skylers broeken worden te kort en de hoodies te krap. Tijd voor een shopsessie! We hebben laatst al best wat leuke dingen gescoord bij de Amsterdam Style Outlets maar aangezien vrijwel al zijn kleding te klein is geworden, kon hij nog wel aanvulling gebruiken. Het liefst draagt hij een spijkerbroek met een hoodie, dus daar zijn we voor gaan kijken. Ook is hij dol op een trainings- of joggingbroek en daar zijn we ook goed voor geslaagd. Na een keer passen, zo’n vijf keer ‘pff’, tien keer ‘ik heb het heet’ en zo’n vijftien keer ‘nee, gadverdamme mam’, gingen we uiteindelijk met drie tassen weer naar huis. De tijd dat ik zomaar iets mee kan nemen is verleden tijd, maar hij wordt ook niet zo blij van winkelen. Toen Maddox gisteren op de BSO zat, zijn we dus met lichte tegenzin van zijn kant naar Hoofddorp gereden. Na twee uur, een hotdog en een ijsthee later, en een tasje van de Candy Outlet met TikTok-hypes in the pocket, was het klusje geklaard. Papa en mama 200 euro armer; het kind weer een gevuld kledingrek met passende kleding.

Kijk mee naar de buit!

Laten we maar beginnen met dit. Dit moest van hem ook op de foto. Hij kocht het zelf van zijn eigen geld en is dolgelukkig.

Dit pak kocht ik bij Name It. Prima afwisseling met de spijkerbroeken. Ook handig voor over zijn sportkleding, of alleen het vestje op een spijkerbroek. Komt altijd wel van pas.

We hebben een paar baggy jeans gepast maar ‘dat doe ik echt niet aan hoor!’ Hij houdt het bij skinny’s en deze zachte komt van Name It. Altijd fijne broeken.

Een sweater van H&M!

Bij de Zara kochten we het meest. Ze hadden daar sale en ook nog eens veel in Skylers maat. Te beginnen met deze jeans.

Ook deze ging mee. Een elastische variant, en heerlijk zacht!

Deze broek is een kruising tussen een jeans en joggingbroek en zat echt heel leuk. Een mooie afwisseling met zijn spijkerbroeken.

Deze sweater vond hij gelijk al heel leuk en dat met name vanwege de…

Achterkant!

Hij is helemaal happy met deze basketbal hoodie.

En deze vond ik heel leuk en hij was ook wel overtuigd, haha.

Een longsleeve voor als het iets te warm is voor een sweater.

De achterkant is leuk!

Bij H&M slaagde ik ook nog voor Maddox voor deze broek en sweater. Hoort niet bij elkaar; is wel leuk bij elkaar.

Skyler was overtuigd: deze moet mee voor Maddox. Skyler wilde hem zelfs kopen van zijn eigen geld voor Maddox. Zo lief! Deze nam ik dus mee.

Dat was hem! De kast is weer wat meer gevuld en goed genoeg voor de komende maanden. In het voorjaar moeten we weer op pad; de zomerkleding is ook te klein geworden, aangezien hij dat al twee jaar draagt. Maar dat is een zorg voor later. Voor nu kan hij knap de winter door!

Delen:
Secured By miniOrange