(~215 B)
PLOG: een sleep-over in Amsterdam met IT Cosmetics

PLOG: een sleep-over in Amsterdam met IT Cosmetics

Twee weken geleden kreeg ik een uitnodiging in mijn mailbox: of ik naar Amsterdam wilde komen om samen met een paar andere vrouwen kennis te maken met IT Cosmetics én om te blijven slapen in Amsterdam. Nu moest ik daar over nadenken want ik heb natuurlijk niet zoveel met make-up en merken die beloftes voor de gevoelige huid doen. Ik vond het ook heel spannend om met vreemden zo’n evenement te doen. Het is niet zo dat ik na twee uur weer weg kon. Ik mailde mijn onzekerheden terug en kreeg een uitgebreide mail terug met daarin de uitleg dat IT Cosmetics zeer geschikt is voor de probleemhuid en iets in die mail stelde me een beetje gerust. Ik ben sinds een paar maanden eczeemvrij in mijn gezicht en dat wilde ik natuurlijk niet op het spel zetten. Ook vroeg ik wie er zoal waren uitgenodigd en zag ik twee namen staan waar ik me erg prettig bij voelde en waar ik sowieso een klik mee heb. Dat trok me over de streep. Iets gespannen mailde ik dat ik zou komen en ik vertrok dan ook woensdagmiddag naar Amsterdam.

Eenmaal daar was het eigenlijk direct goed. Ik maakte kennis met het fantastische team en ontmoette alle andere leuke vrouwen die waren uitgenodigd. Ik vond het ook spannend omdat het evenement deels in het Engels zou zijn en ik het lastig vind om mezelf in het Engels uit te drukken. Dat bleek ook nergens voor nodig aangezien de vrouw die in het Engels sprak gewoon goed Nederlands kon verstaan. Alle onzekerheden liet ik los en eigenlijk kon ik vanaf de eerste minuut genieten. En dat heb ik keihard gedaan! Ik was om 15.30 uur in het QO hotel waar het evenement zou plaatsvinden en ging de volgende dag om 13.00 uur weer naar huis. Ik ga jullie laten zien hoe de dagen eruit zagen! Mijn review van de producten wil ik later nog graag met jullie delen, als ik iets langer getest heb.

IT Cosmetics is een hybride make-up en huidverzorgingsmerk waarin je kan geloven. Ze werken samen met plastische chirurgen en dermatologen om klinisch bewezen, probleemoplossende formules te ontwikkelen die echte resultaten leveren voor echte vrouwen en mannen. Roodheid, pigmentvlekken, donkere kringen of rimpels? IT Cosmetics beidt voor al deze huidproblemen de perfecte oplossing. De bestseller CC+ Cream met SPF 50 is een anti-aging foundation met volledige dekking en biedt 7 producten aan in 1 formule terwijl het jouw gezicht van de nodige hydratatie voorziet. De producten zijn verkrijgbaar bij Ici Paris.

Dit artikel is niet gesponsord, ik word niet betaald; wel was ik dus uitgenodigd voor het event en heb ik de overnachting en producten gekregen.

Het evenement vindt plaats in het QO hotel, waar we uiteindelijk ook blijven eten, slapen én ontbijten. Een feestje!

Ik ben een beetje vroeg (what else is new) en stuit op deze geweldige zaak waar je leuke boeken kunt kopen én kunt werken. Online kun je een gratis (!) plek reserveren en daar mag je dan werken. Ook kun je er koffie drinken en lunchen. Echt heel tof! Zou dit ook erg graag in Aalsmeer zien.

Ik mag vast naar de kamer om mijn spullen te droppen.

Daar zijn we. Zo mooi!

IT Cosmetics verwent ons met mooie producten. Ook deze quote op de spiegel vind ik heel mooi.

Spulletjes.

Een heerlijk bed!

Televisie.

Bureau! Ik hoop op een prachtig uitzicht om morgen nog even te gaan werken, maar deze bouwput was voor de rest niet heel inspirerend, haha. Gelukkig de rest van het hotel wel!

Andere kant! Het kussen en slaapmasker zijn ook al zo leuk.

Prachtig!

Nog een leuk detail.

En een tof toilet, haha. Heel blij met de kamer en dat ik voor een nacht een ruimte voor mezelf heb zonder vriend en kids! Cadeautje wel.

Het is tijd om naar beneden te gaan om kennis te maken met het merk IT Cosmetics. Je moet weten dat ik een absolute noob ben op het gebied van make-up. Ik kan een getinte moisturizer aanbrengen, maar daar stopt het wel. Deze dag is er een wereld voor me opengegaan. Wel heb ik natuurlijk een heel moeilijke huid en ben ik een goed testpersoon!

De CC-cream. Ik heb begrepen dat dit het best lopende product is en dat veel mensen hem al gebruiken.

Voor iedereen een eigen plek. Er is goed rekening gehouden met Corona en alle maatregelen.

Eerst even wat eten.

Maree leert ons alles over het mooie merk en geeft me genoeg vertrouwen om het ook te proberen. Ook Tess, de Nederlandse ambassadrice van dit merk, overtuigt me. Zij heeft zelf psoriasis en gebruikt dit merk al jaren omdat ze het kent vanuit Amerika.

We hebben een call met de global ambassadrice en daarna gaan we aan de slag. We zijn heerlijk twee uur bezig en ik leer een hoop.

Daarna gaan we terug naar de kamer om even te relaxen. Ik leg natuurlijk direct de make-up vast.

Ik vind het heel mooi en natuurlijk. Het voelt heel goed!

’s Avonds om 20.00 uur schuiven we aan voor het diner.

Ik kies voor de caprese. Wat een feestje dit!

Daar zit de caprese. Heerlijk!

Lieve Vera is er ook!

Ik ga voor de kip met aardappelpuree en prei als hoofdgerecht. Ook weer heerlijk!

Ik ga voor de chocola als toetje. Fantastisch! De ‘apple pie’ komt in de vorm van een appel, ook al zo tof! Al met al heb ik heerlijk gegeten en van iedere hap genoten. De fantastische groep vrouwen erbij maakt de avond compleet. Ik voel me heel erg op mijn gemak.

Ik ben pas laat terug op mijn kamer en moet een beetje bijkomen van alle indrukken. Ik ga douchen en dan nog even televisie kijken in bed.

Tijd om te slapen!

De volgende ochtend hebben we om 09.30 uur afgesproken voor het ontbijt maar je mag ook eerder komen. Ik ben om 08.45 uur beneden omdat ik klaar ben. Ik heb mijn jurk verruild voor deze comfi outfit.

Mijn huid gaat heel erg goed na de make-up van gisteren. Hier draag ik alleen de mascara van IT Cosmetics.

Ik loop een rondje door het hotel en spot deze mooie lobby. Hier besluit ik later te werken.

Het ontbijt is heel uitgebreid maar omdat ik zeker weet dat ik het niet allemaal op krijg (je krijgt dus serieus alles van de linkerkant én het ei), ga ik voor een selectie. Zonde als de rest wordt weggegooid.

Roerei met zalm, een croissant en een bak yoghurt. Ik ben allergisch voor noten en pinda’s dus vraag het zonder granola. Heerlijk! Ik vind een hotelontbijt altijd genieten. Hierna is het programma met IT Cosmetics afgelopen. Omdat we pas om 12.00 uur hoeven uit te checken, maak ik gebruik van de extra uren in Amsterdam.

Ik ga eerst een stukje wandelen!

Daarna check ik alvast uit en neem ik plaats in de lobby om aan mijn boek te werken. Dan kan ik even lekker door in plaats van dat ik een uur in de kamer schrijf en daarna ergens anders verder moet.

Om 12.30 uur wacht ik op de metro naar huis.

Mondkapje op. Ik kan er nog steeds niet echt aan wennen.

Dit zijn alle mooie producten die ik heb gekregen en die ik de komende tijd ga proberen.

En de make-up! Ik ben geen type die iedere dag make-up draagt omdat ik het niet gewend ben en het ook gewoon niet nodig vind. Maar het is fijn om weer een merk te ontdekken waar ik tegen kan. Ik ga de komende tijd dus lekker testen en dan kom ik later met een review. De mascara is in ieder geval een dagelijks product en de cc-cream hoop ik vaak te kunnen pakken. Keep you posted!

Al met al heb ik fantastische uren gehad met dit mooie merk. Met de mensen van IT Cosmetics en met de vrouwen die uitgenodigd waren. We hadden allemaal wel iets met ons huid en iedereen reageerde heel erg goed op de producten. Het was gezellig, de sfeer was fantastisch en de energie die er hing was heel erg goed. Ik ging heel blij naar huis en kijk met een fijn gevoel terug op dit event. Dankjewel IT Cosmetics!

Delen:
Secured By miniOrange