(~215 B)
DIARY: sporten, lunch & evenementen

DIARY: sporten, lunch & evenementen

De weken vliegen voorbij en we zitten alweer bijna in oktober… Afgelopen week was best druk en vrijdag had ik echt even een overprikkeld moment op de bank. Als ik erop terugkijk was het allemaal wel heel erg leuk maar na een aantal rustige weken, vond ik dit toch even moeilijk schakelen. Er komen na weken amper samenwerkingen nu ook opeens allemaal dingen binnen dus behalve mijn werk voor My Lovely Notebook en het schrijven van mijn boek, krijg ik het nu qua blogwerkzaamheden ook weer wat drukker. Het lijkt allemaal niet zo druk, maar ik ben achter de schermen veel bezig met mijn boek. Ik ging dus lekker vroeg naar bed en dat deed me in ieder geval erg goed. Het hielp niet mee dat ik de afgelopen dagen heel erg duizelig was. Vorige week liet ik mijn oren uitspuiten bij de huisarts en het is met mijn evenwichtsorgaan niet helemaal goed gegaan. Heel vervelend, maar gelukkig heeft de huisarts even kunnen kijken en gaat het inmiddels een stukje beter. Al met al hebben we een prima week achter de rug en ik ga het jullie laten zien.

Ik laat woensdagmiddag en donderdagochtend achterwege; dat hebben jullie in de plog kunnen lezen en anders is het allemaal zo dubbelop. Mocht je dat gemist hebben, dan kun je hier klikken.

Maandag

Goedemorgen! Ik sta vroeg op en zet mijn dagboek in elkaar. Dat had ik zondag niet gedaan omdat ik zo moe was en nu kan ik even lekker aan de slag.

Tijd om Maddox weg te brengen.

Ik ga door naar de sportschool.

Ik werk de hele dag thuis en Skyler heeft ’s middags een vriendje mee naar huis. Met mijn koptelefoon op kan ik even verder.

Dinsdag

Boekje lezen voordat we naar school gaan.

Ik werk de hele dag gewoon, maar ’s middags gaan Raymond en ik lunchen. We hebben nog nooit zoveel qualitytime gehad als de afgelopen maanden.

Tosti met brie, courgette en honing.

’s Middags komt er een vriendje spelen; Liam die we op de camping hebben leren kennen! Zijn moeder volgt mij al jaren en de jongens kunnen lekker spelen samen.

’s Avonds probeer ik een nieuw recept; zoete aardappelstamppot. Lekker!

Ik ga op dinsdagavond altijd naar yoga en daarvoor doe ik een half uurtje cardio. Ik heb daar nu geen zin in en zie dat er een pilates-les begint. Daar ga ik aan meedoen, want dat is met dezelfde docent als yoga. Ik vind het heel leuk, maar ook heel pittig! Ik dacht echt ‘dat doe ik even’. Heb drie dagen spierpijn gehad, haha. Maar het is leuk dus we gaan aankomende week weer! Leuk om mijn core op deze manier goed te trainen.

Woensdag

Skyler wil graag dat ik hem naar school breng. Oké dan!

Ik ga aan het werk.

Even lekker met Maddox naar buiten.

Speeltuin!

Ik ben dus zo’n vrouw die eten maakt voor haar mannen omdat ze ’s avonds niet thuis is, haha. Ik blijf een nacht slapen in Amsterdam, heb tijd over en kan dus dit voor ze doen. Vind ik leuk!

Skyler neemt weer iemand mee naar huis. Ik begin eraan te wennen maar in drukke weken vind ik het wel lastig als het vaak gebeurt. Ik merk ook aan Skyler dat het wat druk is, dus we gaan even minderen aankomende week.

Ik word in Amsterdam afgezet door Raymond en de kinderen. De rest van deze dag en het begin van de donderdag lees je dus in de plog.

Donderdag

De ochtend begint in Amsterdam; in de middag ben ik weer thuis en word ik opgewacht door Maddox.

Tijd om Skyler uit school te halen.

Maddox wil de hele middag bij me knuffelen dus dat gaan we regelen. Lekker thuis op de bank.

’s Avonds kijk ik weer naar De Beste Zangers.

Vrijdag

‘Maddox, mag ik een foto van je kleding maken?’ Van Skyler zagen jullie vaak outfitposts; van Maddox zal dat iets minder worden, haha.

Mijn moeder is er ook weer gezellig en we gaan naar het dorp. Anke komt er ook naartoe. Fijn dat het ook op deze manier met mijn moeder zo klikt.

Vriendin!

Ik voel me echt naar door de duizeligheid dus mag nog even langskomen bij de huisarts. Helaas kunnen ze er weinig aan doen; mijn trommelvliezen zijn naar binnen getrokken en dat heeft tijd nodig. Beetje rustig aan doen en het tijd geven. Ik wil nog informeren bij een KNO-arts want heb begrepen dat oren uitspuiten echt niet zo oké is en omdat ik dat regelmatig moet laten doen, ik beter voor een andere optie kan kiezen. Normaal heb ik er na het uitspuiten geen last van maar nu ben ik er echt heel duizelig van. Tijd om actie te ondernemen.

Zaterdag

Ik begin de dag met sporten. Ik squat nu 45 kilo dus dat gaat de goede kant op, haha.

Ik erger me al tijden aan mijn la met sportkleding dus dat neem ik onder handen. Beter dan dit gaat het niet worden.

De jongens gaan voor de deur buitenspelen.

Maddox en Skyler gaan naar de kapper!

Rondje wandelen.

Ik stop even bij Kraan Mode om wat items uit de nieuwe collectie van Fabienne Chapot te passen. Ik ben nog niet heel erg overtuigd en de items die ik op het oog heb, hebben ze hier niet. Ik ga dus met lege handen weer naar buiten.

Voor de rest hebben we een luie dag.

Ik ruim de badkamerlade op en maak plek voor mijn nieuwe spullen van IT Cosmetics die ik tijdens het evenement in Amsterdam heb gekregen.

Zondag

Boodschappen doen met Skyler.

Zonder make-up…

Met make-up! Ik ga de komende tijd eens spelen met de producten van IT Cosmetics. Ik draag eigenlijk alleen mascara, maar dit is leuk voor af en toe!

Terug van Voetjebal en nog even kleien.

We zijn door VTech uitgenodigd op een manege in Abcoude om kennis te maken met de nieuwe producten. Maddox is dol op paarden, dus dat is direct een schot in de roos.

Maddox krijgt een puppy!

En Skyler een vlogcamera.

De Ballonvouwer is er ook.

Alles wordt gedaan in tenten en wisselingen dus helemaal coronaproof. We hebben het naar ons zin!

Er wordt goed voor ons gezorgd.

Zo heerlijk!

De wereldbol is nieuw en valt in de smaak. Hij is prijzig maar zo tof en leerzaam! Als ik hem in huis heb schrijf ik een review over. Ik heb trouwens geen samenwerking met ze; ik krijg alleen af en toe eens iets opgestuurd voor de jongens om te testen.

Outfit!

Ook dit is een schot in de roos en vindt zelfs Skyler leuk; de dino switch & go’s Dit gaat op het 5 december-lijstje en raad ik ook zeker aan!

Ik wil nog even een stuk wandelen dus ga voor het eten naar buiten voor een rondje.

Fijne dag! Dit was het weekend alweer. We sluiten af met patat en snacks, heerlijk!

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange