(~215 B)
Over zeven weken is het 2024: onze plannen voor de komende tijd

Over zeven weken is het 2024: onze plannen voor de komende tijd

Over zeven weken is het 1 januari 2024. Dan breekt er een nieuw jaar aan. Een jaar waar ik in mijn hoofd al mee bezig ben. Ik weet niet precies wat het is maar zodra we in november zitten en de Sinterklaasperiode aanbreekt, ben ik bezig met plannen voor de nieuwe maanden. Dat betekent niet dat er niks meer in deze zeven weken gaat gebeuren, maar het staat voor mij wel in het teken van de maanden doorkomen en in januari met een schone lei beginnen.

Concerten

Afgelopen weekend was ik met Skyler naar Suzan en Freek in ZiggoDome en zaterdag mogen we weer naar Amsterdam. Dan gaan we naar Flemming in AFAS, een concert dat al maanden in de agenda staat. Elke keer geniet ik weer van ons uitje samen. Sowieso word ik onwijs blij van concerten, dus het zal je niets verbazen dat ik voor 2024 al heel wat leuke dingen heb gepland. Naast drie keer Anouk in ZiggoDome (kijk er nu al naar uit), ga ik ook nog naar Waylon, Douwe Bob en Snelle. Love it!

Sinterklaas

De komende weken wordt het druk. De Sinterklaasperiode is aangebroken en dat betekent Sinterklaasjournaal, de intocht, schoenen zetten, een surprise knutselen met Skyler en Pakjesmiddag bij mijn ouders. Ik ben weer lekker last minute en moet alles nog kopen, dus dat zet ik gelijk even in mijn agenda. Ook ga ik met Stonne en onze kinderen naar het fort van Sinterklaas en brengen we een bezoek aan het Pietenhuis in Aalsmeer. We gaan lekker all-in. Ook moeten we nog even kijken hoe we Raymonds verjaardag gaan vieren, aangezien hij ook 5 december jarig is.

Werk

Qua werk gaat alles ook gewoon door. We werken op dit moment aan het decembernummer en niet veel later starten we met het nummer voor januari. Daar ga ik een hoop voor doen, dus wat dat betreft is het lekker druk. Ook staat er nog een feestje met klanten gepland en gaan we nog als team uit eten. Allemaal leuke dingen, maar wel behoorlijk drukke weken.

Veranda

Begin december gaat er iets leuks gebeuren: dan krijgen we een glazen overkapping in de tuin. Deze wordt aan ons huis gemaakt, waardoor we een soort veranda krijgen. Onze buren hebben het al en het ziet er zo mooi uit, dat ik niet kan wachten tot het bij ons ook staat. De loungeset met kussens kan dan blijven staan en dan kunnen we een mooi hoekje maken. Zodra het staat, laat ik het jullie natuurlijk gelijk zien.

Voor de rest

Voor de rest staan er nog wat leuke koffiedates in de agenda en hebben we net besloten om Oud & Nieuw bij onze vrienden in Almere te vieren. Onwijs gezellig! Voor de Kerstdagen hebben we nog geen plannen. Mijn ouders komen een avondje eten en voor de rest zien we het wel. Ik moet deze week twee keer naar het ziekenhuis voor een longtest en afspraak bij de longarts, waar ik altijd een beetje tegenop zie en wat dus al weken drukt in mijn agenda en op mijn schouders. Het eerste weekend van januari pakken we onze Museumkaarten nog even erbij, voor een bezoekje aan Nemo met zijn vieren. De agenda staat dus lekker vol. Ik hou er wel van om allemaal dingen gepland te hebben, maar vind het wel wat veel altijd deze periode. Er is zoveel waar ik aan moet denken, haha. Werk dat doorgaat, de jongens die veel activiteiten op school hebben, drie keer per week basketballen voor Skyler, voetbal en zwemmen voor Maddox. En dan wil ik zelf ook nog wat tijd hebben voor sport en me-time.

Zen

Misschien dat ik daarom met mijn hoofd al bij 2024 ben. Nadenken over alle dingen die ik wil gaan doen. Kijken naar die creatieve hobby, mijn focus voor het jaar bepalen, mijn agenda helemaal up to date maken en alvast nadenken over goede voornemens. Een vorm van me-time zodat ik nog een beetje zen blijf deze periode, denk ik. Bring it on!

Delen:
Secured By miniOrange