(~215 B)
Mijn werkplek wordt steeds mooier!

Mijn werkplek wordt steeds mooier!

Begin januari schreef ik een artikel over mijn nieuwe werkplek en wat ben ik daar nog steeds gelukkig mee! Ik hecht zoveel waarde aan dit fijne plekje in huis dat helemaal van mij is, dat ik steeds heel blij word als ik hier plaatsneem. Ik vind het heel fijn om hier te schrijven voor mezelf of voor mijn blog en het is dan ook verboden terrein voor alle mannen hier in huis. Ik wil geen speelgoed, geen gereedschap, dingen voor het aquarium of andere rommel hier zien. Als er een pen wordt gepakt, dan eis ik dat dat weer teruggelegd wordt, haha. Het is dan geen hele kamer waar ik me terug kan trekken, maar dit volstaat voor mij ook al als een fijne plek. Ik kijk tegen de muur aan en als ik mijn koptelefoon op zet, kan ik me helemaal afsluiten van de rest. Heerlijk!

Het bureau staat nu een paar maanden in huis en inmiddels is er wel iets veranderd. Helaas is mijn iMac echt overleden na jaren trouwe dienst en ben ik over op mijn laptop. Ook geen straf! Ik hoop wel dat er ooit weer eens een nieuwe iMac komt, maar voor nu is dit prima en hou ik mijn geld nog even in mijn zak. De accessoires eromheen op mijn bureau zijn ook iets aangepast. Zo heb ik een leuk rekje gekocht voor boeken en is de boel wat opgeleukt met geurstokjes, een mooie lamp en een rekje voor tijdschriften en dergelijke. Op 3 april zette ik een artikel online met wat ik nog graag wilde toevoegen aan mijn werkplek en ik schiet toch wel al aardig op.

De eyecatcher voor mijn boeken is uiteindelijk een rekje van Action geworden. Volstaat helemaal prima en staat heel leuk. Misschien vind ik ooit nog eens iets anders, maar tot die tijd is dit helemaal prima. Een vloerkleed heb ik nog niet. Ik heb een paar weken geleden een leuke kleed gekocht voor in de speelhoek en toen schoof ik de andere door naar mijn werkplek. Dat stond een beetje gek, omdat ik naast mij een speelhoek heb waar ook al een kleed ligt. Dat wordt een beetje chaotisch. Ik weet dus niet of er wel een kleed gaat komen. Maar wat er wel is gekomen…

Een roze velvet stoel! Ik schreef in april al: Oh, ik denk dat Raymond heel hard ‘o mijn god’ gaat roepen als hij dit leest, maar ik zou de houten vintage schoolstoel graag nog eens vervangen door een roze velvet exemplaar. Ik denk dat dat perfect past bij het bureau én het matcht bij mijn mooie roze lamp die ik van vriendinnen kreeg. Hier ga ik echt mijn ogen nog even voor open houden. Hé, een beetje meer roze in een mannenhuis kan prima.’ Die stoel had ik stiekem al gezien bij Heavy Dreamer, waar het bureau en de lamp ook vandaan kwamen. Ik vond hem alleen een beetje duur en had hem eigenlijk niet nodig. Maar ja, ik kom daar inmiddels wekelijks voor mijn werk (ik doe haar Instagram pagina) en ik werd steeds meer verliefd op de stoel. Opeens hoorde ik: ‘neem hem maar mee, dan krijg je van mij 50% korting!’ Nou, dat hoefde ik eigenlijk geen twee keer te horen. Diezelfde week laadde ik hem in de auto en inmiddels staat ‘ie bij mijn bureau.

Nu kan ik helemaal zeggen dat mijn werkplek zo goed als af is. Ik ben er zeker van dat ik geen lijsten hier boven mijn bureau wil hebben, de accessoires zijn voor nu prima en dat vloerkleed vond ik toch ook niet zo leuk staan. Wat er alleen nog mist is misschien toch een mooie, gekleurde, nieuwe iMac. Wie weet, van de inkomsten van mijn boek volgend jaar. Ik vind het bijna jammer dat ik nu op vakantie ben en niet plaats kan nemen achter mijn bureau. Maar gelukkig wacht dit mooie plekje op me als ik thuis ben!

Delen:
Secured By miniOrange