(~215 B)
Dit zou ik nog graag willen toevoegen aan mijn werkplek

Dit zou ik nog graag willen toevoegen aan mijn werkplek

Sinds begin dit jaar heb ik een eigen werkplek in de woonkamer en daar ben ik onwijs blij mee. Ik zat altijd aan de eetkamertafel en dat was prima, maar ik ben nu helemaal in mijn nopjes met mijn mooie bureau. Ik heb ruimte voor al mijn spullen, heb het opgeleukt met accessoires die ik zelf leuk vind en het is verboden terrein voor kinder- en mannenhanden. Dit is echt mijn plek! Ik heb er nu een fantastische lamp op staan die ik kreeg van mijn vriendinnen omdat ik mijn boek af had en intussen is mijn wensenlijstje wat langer geworden. Ik wil nog heel erg graag mijn plekje opleuken en wel hiermee:

Accessoires aan de muur

Dit gaat er hoogstwaarschijnlijk niet van komen, maar ik zou graag de muur willen opleuken waar het bureau tegenaan staat. Omdat ik in de woonkamer zit gaat de kans klein worden dat ik dit kan realiseren, maar dromen kan altijd! Als ik in een kamer had gezeten, was de muur al behangen met een kek behangetje, had ik leuke lijsten opgehangen en het opgeleukt met planken en misschien wel een bord waar ik leuke kaarten aan kan klemmen. In de woonkamer gaat het too much zijn, maar misschien kan ik met een schilderij ophangsysteem iets leuks maken wat ook nog eens goed in de woonkamer past. Via Stas vind je een hoop manieren om dingen op te hangen zonder direct in de muren te boren, dus er zit vast iets tussen waar Raymond ook mee kan leven, haha.

Een roze velvet stoel

Oh, ik denk dat Raymond heel hard ‘o mijn god’ gaat roepen als hij dit leest, maar ik zou de houten vintage schoolstoel graag nog eens vervangen door een roze velvet exemplaar. Ik denk dat dat perfect past bij het bureau én het matcht bij mijn mooie roze lamp die ik van vriendinnen kreeg. Hier ga ik echt mijn ogen nog even voor open houden. Hé, een beetje meer roze in een mannenhuis kan prima.

Een fijn vloerkleed

In de speelhoek naast mijn werkplek ligt al een rond vloerkleed en ik denk dat het druk gaat zijn om onder mijn bureau en/of stoel ook iets neer te leggen, maar stiekem ben ik al aan het rondkijken voor een heerlijk kleed. Ik heb mijn oog laten vallen op een panterkop van Doing Goods, maar misschien wordt dat wel wat hectisch (als de roze stoel er ook nog komt, lol). Of ik schuif het ronde kleed vanuit de speelhoek meer mijn kant op en laat de speelhoek zonder kleed. Ik ben er nog niet helemaal over uit!

Eyecatcher voor mijn boeken

De meeste spullen liggen verstopt in mijn lades zodat het niet zo rommelig oogt, maar ik wil graag nog een echte eyecatcher op het bureau waar een aantal mooie boeken tegenaan kunnen staan. Waar mijn eigen boek ook een mooi plekje kan krijgen. Ik werd verliefd op een panter kandelaar (ja, daar is de panter weer) en dat is wel een grote kanshebber. En dan met een mooie kaars erin voor de sier en de boeken er tegenaan. Of misschien wel mijn boeken eronder en de kandelaar er bovenop. Ik denk dat het zoiets wordt!

Zoals je kunt lezen heb ik een hoop plannen, haha. Het is jammer dat we geen kamer over hebben waar ik volledig mijn gang had kunnen gaan qua frutsels. Nu moet het allemaal nog wel in de woonkamer passen (en door de keuring van Raymond heen komen, sommige dingen). Ik denk dat ik ga beginnen met de eyecatcher en het vloerkleed. De rest volgt dan vanzelf wel… De stoel wordt nog wel een zoektocht trouwens; mijn bureau is heel smal aan de voorkant, dus er past vrij weinig onder. Als het dan nog meer uitsteekt, ga ik wel flink meer de woonkamer in. Ach, we houden alle opties open en ik kijk lekker rond. Ondertussen geniet ik onwijs van mijn plek!

Delen:
Secured By miniOrange