(~215 B)
Mijn top 9 op Instagram en andere persoonlijke hoogtepunten

Mijn top 9 op Instagram en andere persoonlijke hoogtepunten

Het is altijd ontzettend leuk als het einde van het jaar nadert en Instagram met de mogelijkheid komt om je meest populaire posts te bekijken. Het is altijd leuk om alle hoogtepunten door te nemen want als het vaak op Instagram populair is, is het voor mij ook negen van de tien keer een hoogtepunt geweest. Toen ik de aanvraag deed, wist ik eigenlijk wel dat er veel bruiloftsfoto’s zouden verschijnen. Maar mijn hele top 9 bestaat uit de bruiloft, haha. Toch zijn er naar mijn idee – ook al was de bruiloft echt wel mijn absolute hoogtepunt- nog een paar mooie momenten geweest.

Best Nine

Eerst maar eens de Best Nine van dit jaar.

Op nummer 1 zie je de eerste foto die ik deelde na de bruiloft. Vers van de pers, ’s avonds vanuit bed, de eerste foto’s van de dag. Ik vond het zo leuk om deze te laten zien en al jullie berichten te zien binnenkomen.

De tweede foto zijn de jongens in hun trouwfoto. Wat mij betreft het meest schattige, leuke en mooiste dat er is.

De dag voor de bruiloft, op 20 september, zijn we officieel getrouwd voor de gemeente. Dit omdat Bibi ons de 21e heeft getrouwd en zij daar niet officieel bevoegd voor is. Dit was de meest fijne oplossing voor ons. Ik vond het heel officieel, met mijn moeder en Raymonds vader bij ons. Alleen een handtekening zetten, maar toch een leuk moment!

Op de volgende rij zie je een foto van ons vieren. Met deze foto kondigde ik aan dat we eindelijk een trouwdatum hadden, na een verloving van 7 jaar. Jullie waren, net als ik, wel toe aan een bruiloft, haha.

De middelste foto deelde ik om te vertellen over mijn customized Nikes. Debbie heeft altijd gezegd: als jij trouwt, krijg je Nikes van me. Deze heeft ze zelf ontworpen, met mijn initialen op de achterkant. Ze zijn me heel dierbaar. Ik draag ze niet zoveel, omdat ik ze netjes wil houden. Echt een uniek item.

De zesde foto is een leuke; ik zat met mijn vader en de jongens in de auto. Het zit in onze genen want zowel mijn vader als ik zijn altijd overal te vroeg. Dan zitten we ongeduldig te wachten en gaan we maar gewoon. Dit resulteerde in ruim een kwartier wachten om de hoek van de trouwlocatie, haha. Bloedje zenuwachtig, twee hyperactieve jongens achterin en wachten tot iedereen gearriveerd was zodat we ongezien de hal in konden. Dierbare foto!

Dan de onderste rij. Links zie je het moment dat ik, samen met mijn moeder en Kitty, geslaagd was voor mijn trouwjurk. Ik wist eigenlijk wel vrij snel wat ik wilde en we waren dus binnen anderhalf uur geslaagd. Erg leuk moment! Ik zeg wel vaker nu tegen mijn moeder dat ik het zo jammer vind dat ik geen jurken meer hoef te passen. Misschien ga ik dat gewoon nog eens doen voor de leuk, haha.

Vervolgens zie je een foto van mijn vrijgezellenfeestje. Ik hou er niet van en heb ook nadrukkelijk gevraagd om niks, of anders iets ‘niet geks’ te organiseren. Het werd een leuke ochtend/middag op Bakkum, met gehuurde skelters, al mijn favoriete snacks en een uitgebreide lunch bij Op De Hoek. Ik heb hier zo ontzettend van genoten en dit moment behoort absoluut tot mijn favorieten van 2023.

Last but not least: Debbie filmde een stukje van de bruiloft, het moment dat ik binnenkwam met mijn vader totdat ik naast Raymond stond. Deze wilde ik nog graag delen, als dank voor alle lieve berichten. Mooi dat het de hekkensluiter is geworden!

Andere hoogtepunten

Naar ZiggoDome met mijn moeder voor het Herinneringen Top50 concert. In eerste instantie voor Anouk en Waylon, maar werkelijk de hele avond was fantastisch!

Ik ging in mijn eentje naar Carré voor een concert van Waylon en vond dat heel stoer van mezelf. Het was ook zo intens genieten.

Mijn contract werd verlengd op mijn werk! Heel trots op mijn schrijfjaar. Ik zit er alweer ruim een jaar en vind het nog steeds ontzettend leuk.

Deventer met Skyler! We gingen naar het stadionconcert van Snelle en bleven daarna een nachtje slapen. Zo fijn om te doen samen.

Nicole en ik hadden een festivalweekend! Zaterdag zelf naar Central Park voor Anouk en zondag met de jongens voor Antoon. Heerlijke middag en avond!

Na 15 jaar kwijlen stond ik dan eindelijk echt met Waylon op de foto. Hoogtepunt hoor.

We gingen een nachtje naar Breda. Wederom voor Anouk, maar wel met een fijne sleep-over. Heel dankbaar voor de man aan mijn zijde die altijd meegaat.

Ik vond niet alle dagen even leuk en dat had vooral met het weer te maken, maar al met al kijk ik met een warm gevoel terug op onze vakantie op de camping!

Na de bruiloft gingen we een weekendje naar Deventer. Een hele leuke tijd, waarin we het ontzettend fijn hebben gehad.

Mijn moeder werd 60 en voor haar verjaardagen gaven we een fotoshoot. Ik geloof dat we nog nooit zoveel gelachen hebben, maar de foto’s zijn ons heel dierbaar!

Snelle met Nicole en daarna een hapje eten. Dit was zo ontzettend leuk!

Mijn 50e keer Anouk. Het werd zo’n bijzondere avond. Ik was al eerder met Raymond aangekomen, we hebben heerlijk in de zon een hapje gegeten, sliepen ’s avonds in het hotel en ik kreeg een persoonlijk cadeautje van Anouk herself. Ultiem genieten. Sowieso alle keren Anouk, maar dit was wel een hele speciale.

Mooi jaar

Het was een mooi jaar. Ik weet dat het er nog niet helemaal op zit, maar deze dagen blik ik toch altijd even terug. Voor mijn gevoel staat voor nu ook even de tijd stil, tot 1 januari. Ik ben trots op mezelf en wat ik heb bereikt. Qua werk kan ik nog heel onzeker zijn en dan twijfel ik aan alles. Wat stel ik nu voor? Wat heb ik nu geschreven? Het zal vast niet goed zijn. Ze hebben misschien wel een vervanger gevonden. En dat terwijl mijn collega’s me vaak laten weten dat ze blij met me zijn en dat ik goed werk aflever. Dat onzekere moet ik echt meer gaan loslaten, want dan ga ik vast en zeker meer rust ervaren.

Ik zit op mijn plek qua werk, ik ben trots op mijn gezin en dankbaar voor alle lieve mensen om me heen. We hebben heel veel mooie momenten mogen beleven en ik heb heel helder voor ogen hoe ik 2024 wil invullen: lekker blijven werken, veel genieten van muziek, de balans opzoeken, de vrije momenten ook echt vrij houden, tijd met mezelf spenderen en dit alles met een klein groepje om me heen. Ik ben selectief qua contacten nu ik weinig vrije tijd heb, maar ik heb een klein groepje om me heen dat net zo druk is. De momenten dat we elkaar zien, zijn dan ook heel waardevol.

Het afgelopen jaar heb ik ontdekt wat echt belangrijk voor me is. Ik kreeg hulp uit onverwachte hoek toen de vloer eruit ging en de meubels naar de opslag moesten en op de dag van de bruiloft stond er iemand voor me klaar die me al jaren heel dierbaar is. We hebben elkaar het afgelopen jaar amper gesproken, maar dat belangrijke moment heeft ze alles laten vallen om me bij te staan. Van de make-up tot op de bruiloft zelf. Dat vond ik zo bijzonder. Ook andere vriendschappen zijn nog beter en mooier geworden en daar ben ik heel dankbaar voor. Een paar anderen hebben een steekje laten vallen en me echt laten zitten op cruciale momenten, maar ik zal niet ontkennen dat ik dat zelf ook heb gedaan. Soms ontdek je dat het niet meer werkt en dat is ook helemaal oké.

Qua momenten zie ik dat concerten, dierbare momenten met vriendinnen, momenten met Raymond en qualitytime met de jongens het meest fijn zijn. Ik denk dat het daar ook gewoon om draait. Liefde, vriendschap, muziek en tijd met elkaar doorbrengen op een manier zonder druk, zonder dat het energie kost en waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Een manier die bij je past. En ik heb ontdekt op de bruiloft dat je elkaar daar niet wekelijks voor hoeft te spreken want de mensen die ik het minste zag, stonden me het meeste bij. Misschien dat dat me na jaren eindelijk een beetje rust heeft gegeven.

Op naar een mooi, nieuw en vooral weer liefdevol en muzikaal 2024! Dat is toch waar ik het gelukkigst van word.

Fijn weekend! X

 

Delen:
Secured By miniOrange