(~215 B)
3 x verschillende Kerstoutfits

3 x verschillende Kerstoutfits

Zoals altijd doen we het lekker rustig aan met Kerst. De eerste dag komen mijn ouders eten. In de middag komen ze naar ons toe en ’s avonds gaan we gourmetten. Dit vinden de jongens echt de bom. Vorig jaar was het onwijs gezellig zo met zijn zessen, dus fijn dat we dat dit jaar weer doen! Tweede Kerstdag hebben we om 11.00 uur met vrienden afgesproken bij Kraantje Lek. We wilden er allebei even uit zonder al te veel verplichtingen, dus dit is een prima keuze. De kinderen lekker spelen, wij kletsen en wat te eten, een frisse neus halen en in de middag gewoon lekker thuis. ’s Avonds eten we gewoon met zijn viertjes. Ik haal wart lekkere dingen bij de supermarkt en ’s avonds komen The Streamers op televisie. Ik vind het wel prettig om deze dag zo in te vullen en voor de rest nergens op te hoeven draven. Oud & Nieuw doen we dit jaar anders: normaal zijn we eigenlijk altijd thuis met zijn vieren en liggen we half versuft op de bank te wachten tot het 00.00 uur is, haha. Dit jaar zijn we bij onze vrienden in Almere! Ik weet nu al dat dat een stuk gezelliger wordt dan voorgaande jaren. Heel veel zin in!

Wij doen dus niet echt aan opdoffen voor Kerst, maar als je een leuk feestje hebt zijn er veel leuke kerstjurkjes verkrijgbaar. En ik zeg wel kerstjurkjes, maar deze kunnen natuurlijk prima aan met Oud & Nieuw ook. Ook als je met vrienden afspreekt, kun je kijken voor iets leuks. Een beetje opdoffen, maar niet te. En als je thuis blijft, zijn er genoeg leuke comfortabele outfits met een twist. Want saai op de bank doen we dit jaar niet aan! Pak er een leuk kerstboek bij en je hebt een heerlijke dag.

Ik stelde bij My Jewellery drie outfits samen voor verschillende gelegenheden. Ondanks dat ik het paarse paillettenjurkje waanzinnig vind, geef ik toch de voorkeur aan outfit drie. Lekker comfortabel en toch shiny! Maar de jurk van de tweede post, gecombineerd met het gilet, zie ik ook wel zitten. Style het af met gouden of zilveren oorbellen, een mooie ketting, een leuk tasje  of een haaracessoire en je bent good to go!

Delen:
Secured By miniOrange