(~215 B)
Mijn favoriete sportkleding

Mijn favoriete sportkleding

In mijn kledingkast heb ik een lade vol met sportkleding. Ik heb de afgelopen jaren zelf een aantal dingen aangeschaft en heb niet zo heel lang geleden van Debbie een doos vol met sportkledin gekregen die zij niet meer droeg. Omdat ik merk dat ik steeds dezelfde kleding pak én omdat ik vragen kreeg over welke schoenen ik draag en welke leggings nu écht niet afzakken, deel ik vandaag mijn favoriete sportkleding. Ik draag zeker af en toe iets anders dan dit, maar dan is dat eigenlijk alleen omdat mijn favorieten in de was liggen, haha. Het liefst sport ik in dit!

Nike One legging

Een heerlijke legging die goed aansluit, goed blijft zitten, niet afzakt, niet uitrekt, heerlijk hoog is en ook nog eens prima betaalbaar voor de kwaliteit die je krijgt. De Nike One is een van mijn favoriete sportleggings en naast een basic exemplaar in zwart, komt deze in veel verschillende kleuren, prints en lengtes! Mijn short is hier ook van, maar ze hebben bijvoorbeeld ook een 7/8. Wat mij betreft een onmisbare broek als je sport.

Sportbh’s van Nike en Hunkemoller

Qua sportbh’s draag ik momenteel twee merken; de level 2 van Hunkemoller en van Nike, de Pro Rival High Support die ik van Debbie kreeg. Allebei de bh’s zitten prima en geven me genoeg steun. Ik heb er ook geen last van tijdens het dragen en kan hier zelfs de hele dag mee lopen als dat moet (en als ik af en toe geen zin heb om me om te kleden). Ik vind het in ieder geval fijn om een sportbh te hebben waar mijn borsten prettig in een cup zitten en niet een die alles helemaal plat drukken. Dat vind ik alles behalve comfortabel.

Nike compressie legging

Ik heb helemaal geen compressielegging nodig maar dit zit zo ontzettend fijn, dat dit misschien wel mijn meest favoriete sportbroek is. Mijn benen komen er mooi in uit, het zit heerlijk strak en toch comfortabel en ik voel me er heel erg lekker in. Het is de ‘zonal strength‘ hardlooplegging en ik vind hem gewoon fantastisch. Wel voel je pas hoe strak ‘ie zit als je hem uittrekt, haha. Deze heb ik ook van Debbie gekregen en gelukkig waren het er gelijk twee. Kan ik mooi afwisselen! Online kan ik ze niet meer vinden maar ik weet zeker dat Nike soortgelijke heeft.

Nike Metcon schoenen

Al jaren train ik op oude hardloopschoenen die ik ooit eens had uitgezocht bij Sarenza omdat ik ze zo leuk vond. Maar krachttraining op hardloopschoenen raad ik niemand aan en dus was het tijd om te investeren in goede schoenen. Omdat Debbie bij Nike werkt weet zij alles van het merk en na heel vaak vragen welke schoenen ik nu écht moest kopen, bestelde ik uiteindelijk de Nike Metcons. En dat is een heel goede zet want deze zitten enorm lekker. Ze doen echt wat tijdens de krachttraining en ik sta een stuk stabieler op de grond. Ook helpen ze me in mijn houding en kan ik daardoor een stuk meer aan. Ik heb de mijne in een sale gevonden omdat het de 5-serie is en de 6-serie net uit is. Als je online winkels als Zalando en Nike zelf in de gaten houdt, kom je vast snel weer een aanbieding tegen.

Shirts van H&M en Hema

Qua shirts heb ik eigenlijk niet echt een voorkeur. Ik heb een paar shirts van Nike, maar draag net zo graag sportshirts van H&M en Hema. Lekker betaalbaar en doen wat ze moet doen.

Legging van H&M

Ik wil nog heel even een tip geven over de sportleggings van H&M. Samen met Anke heb ik er hier een paar besteld en ze zitten echt heerlijk! De prints zijn leuk, ze zakken niet af en doen zeker niet onder voor een Nike sportlegging. Ze zijn goed betaalbaar en we hebben zelfs al mensen in de sportschool geinfluenced omdat ze zo fijn zijn, haha. Het gaat dan vooral om deze waarvan we de stof en de fitting zo fijn vinden!

Naast deze items heb ik ook nog twee andere heerlijke leggings van Nike. Deze zijn echter van dikkere stof. Dit draagt tijdens krachttraining niet zo heel lekker, vind ik, maar voor tijdens yoga of gewoon voor thuis vind ik ze fantastisch.

Delen:
Secured By miniOrange