(~215 B)
DIARY: alles afronden voor de vakantie

DIARY: alles afronden voor de vakantie

Goedemorgen! Op het moment dat dit dagboek online komt zijn wij met de caravan op camping Bakkum. Afgelopen vrijdag koppelden we de caravan aan voor een weekje kamperen. Of eigenlijk iets langer: de maandag na de herfstvakantie is Skyler nog vrij vanwege een studiedag dus we kunnen gezellig nog iets langer blijven. Zoals de weersvoorspellingen er nu uitzien wordt het koud, een tikkeltje nat maar hebben we ook een aantal droge dagen. We gaan het zien! We hebben warme kleding mee en we weten ons vast en zeker te vermaken.

Mijn dagboek loopt tot vrijdag en na onze vakantie ga ik weer een vakantiedagboek maken. Misschien komt deze dan maandag de 19e nog online; anders wordt dat de dinsdag en schuif ik het om met een ander artikel. Voor de andere dagen staat alles klaar dus ik hoef voor de rest even niet aan mijn werk te denken. Voelt fijn! Even alles helemaal loslaten, inclusief mijn boek, en dan na de vakantie weer vol goede moed verder met alles.

Dat gezegd hebbende: kijk mee naar onze afgelopen week tot vrijdag en volg me op Instagram voor foto’s live vanaf camping Bakkum. En sowieso kom ik na de vakantie dus met mijn dagboek!

Maandag

Tijd voor de jongens om weer naar school te gaan.

Ik ga sporten maar daar vergeet ik een foto te maken. Na afloop dan maar.

Ik rij door naar de pedicure voor een behandeling.

Voor de rest werk ik thuis en Skyler gaat met een vriendje mee. Ik haal hem ’s middags op en loop nog steeds in mijn sportkleding.

Hoi Skyler!

Daarna is het ook tijd om Maddox weer op te halen.

’s Avonds is Raymond sporten dus ik kijk Emily in Paris.

Dinsdag

Ik ben de hele dag aan het werk. Heb nog een hoop te doen zo voor de vakantie.

Ook is het tijd om de caravan in te ruimen. De keuze qua kleding is makkelijk: het moet warm en comfortabel zijn dus joggingbroeken en hoodies it is.

’s Middags ga ik even op pad om wat dingen te halen met Skyler voor de vakantie. En dan ook maar even daten samen!

’s Avonds kijk ik de rest van het seizoen af van Emily in Paris. Ik vind het heerlijk! Ik zou eigenlijk naar yoga en pilates gaan maar ik heb barstende koppijn en totaal geen energie. Dan maar een keertje overslaan.

Woensdag

Maddox gaat een dagje extra naar school om alvast wat vakantieuren in te halen.

Ik ben buiten de deur aan het werk in Hoofddorp.

Regenlaarzen voor de jongens in the pocket.

De rest van de dag ben ik thuis aan het werk.

Ik haal Maddox op en hij heeft een heerlijke dag gehad. Nog steeds vol met energie dus hij wil graag nog wat rondjes rennen, haha.

Donderdag

Sporten! Ik heb echt een dipje geloof ik. Ik ben heel chagrijnig, zit helemaal in de vakantiestress, heb nergens zin in en word chagrijnig van het weer.

Ik rij door naar Anke voor een snelle chagrijnen-koffie (haha) en bewonder hun nieuwe caravan even. Ze hebben hun vouwwagen verkocht en zijn over op de sleurhut. Klaar voor Bakkum!

We hebben een deel bij onze keuken! Later deze week laat ik meer zien.

Tijd om Skyler op te halen!

Skyler gaat bij een vriendje spelen en wij zijn helemaal nat geregend weer thuis. Lekker op de bank samen.

’s Avonds kijk ik de Televizierring.

Vrijdag

Tijd voor Skylers laatste dagje school voor de herfstvakantie.

Ik ga mijn dagboek hier afsluiten. Ik ga nog even naar het dorp om wat op te halen en lekkere broodjes te halen voor als Skyler uit school komt. Dan koppelen we de caravan aan, rijden we naar Anke en Jirka en gaan we vanuit daar verder. Ik zie jullie na de vakantie! X

Delen:
Secured By miniOrange