Dit kreeg Maddox voor zijn verjaardag

Dit kreeg Maddox voor zijn verjaardag

Zelf vind ik het altijd enorm leuk om te zien wat iemand zoal voor zijn of haar verjaardag heeft gekregen en omdat ik laatst een cadeaulijst voor Maddox deelde, wil ik vandaag graag laten zien wat uiteindelijk de buit is geworden. In tegenstelling tot Skylers eerste verjaardag, vierden we Maddox’ dag met een heel klein groepje mensen. Ik heb al eerder verteld dat ik de kinderverjaardagen niet meer zo groot vier en dat bevalt ons uitstekend. Zo wordt het niet te hysterisch voor de kinderen, hebben we zelf als ouders ook nog tijd om een beetje te genieten en blijven het aantal cadeaus behapbaar.

Afgelopen zaterdag was Maddox’ verjaardagsfeest en het was een heerlijke dag. Uiteindelijk waren er zo’n 15 mensen en Maddox genoot zichtbaar van de aandacht, het inpakpapier (altijd leuker dan de cadeaus) en de kinderen die er ook waren. Ons cadeau gaven we op donderdag, de dag dat hij echt jarig was, en de rest kreeg hij dus zaterdag. Veel mensen hebben aan me gevraagd wat ze voor Maddox konden kopen en zo hebben we alleen maar spullen gekregen waar daadwerkelijk mee gespeeld gaat worden. Al met al zijn het stuk voor stuk dingen geworden die heel erg goed bij Maddox passen.

Kijk mee naar de dingen die Maddox heeft gekregen!

IMG_0934

Na lang twijfelen hebben Raymond en ik gekozen voor de gereedschapstrolley van Janod. We wilden eerst voor een wheelybug gaan maar omdat Maddox die ook op het kinderdagverblijf heeft én we nog een soortgelijk iets boven hebben staan, kozen we voor dit. Nu heeft Maddox geen loopkar nodig, maar hij kan spelen met de gereedschap en rond rijden met zijn trolley. Ik vind hem echt heel tof en het idee dat hij nog uit te breiden is met gereedschap of misschien wel de werkbank, vind ik enorm leuk. Hij heeft hem sinds donderdag en speelt er tot nu toe nonstop mee. Leuk! De kwaliteit voelt heel erg goed en als ik een aantal van jullie mag geloven, heeft hij hier heel erg lang plezier van.

IMG_0935

Skyler wilde ook heel graag een cadeautje kopen voor Maddox en samen kozen we deze trekauto van Djeco uit.

IMG_0936

Van vrienden van ons kreeg Maddox deze autobaan van Hema. Erg leuk ding!

IMG_0937

Ook dit trekdiertje kreeg hij van hen. Ik blijf toch gek op dat houten spul en bij Hema hebben ze heel erg veel van dit.

IMG_0938

Van andere vrienden kreeg Maddox deze vormenbus. Ook weer van Hema, weet ik. Haha.

IMG_0939

Daarnast kreeg hij van die vrienden ook zo’n houten auto. Op de crèche kreeg hij er ook eentje voor zijn verjaardag.

IMG_0940

Van mijn schoonvader kreeg Maddox twee leuke Duplo-sets. Met Duplo zit je eigenlijk altijd goed! We hebben een heel grote bak waar alles in zit en ik denk dat dit er gewoon bij gaat. Zo hebben de jongens een gezamenlijke bak vol met bouwblokken. Of ik maak voor Maddox even een eigen bak, voordat daar ruzie over ontstaat, haha. Maar eigenlijk spelen ze nu ook heel lief samen dus dat komt vast goed.

IMG_0941

Van mijn broertje en schoonzusje kreeg Maddox deze leuke water- en zandtafel. Echt een tof cadeau voor de komende zomermaanden!

IMG_0942

Van Playmobil kreeg ik heel lief deze doos opgestuurd voor Maddox’ verjaardag. Dit is Playmobil voor de kleinere kinderen met wat grotere stukken en minder kleine onderdelen.

IMG_0943

Van een vriendin kreeg ik een heel tof zomersetje van Tumble ’n Dry. Altijd fijn om ook wat kleding te ontvangen. Mits mensen mijn smaak kennen, maar dat zit met Jessica wel goed, haha.

IMG_0945

Sluit ik af met deze speelgoedkist. Maddox kreeg hem van mijn ouders en Kees en Kitty. Skyler kreeg er eentje voor zijn tweede verjaardag en ik vind ze zó ideaal, dat ik er nu één voor Maddox vroeg. Een lichtgrijze, van het merk WOOOD. Echt een aanrader!

Dat was hem! Stuk voor stuk geweldige dingen waar Maddox heerlijk mee kan gaan spelen. Bedankt allemaal! En hopelijk halen jullie, mijn bezoekers, hier weer inspiratie uit voor een verjaardag!

Share:

5 Reacties

 1. 3 mei 2018 / 07:58

  Mooie cadeaus heeft Maddox gekregen! De speelgoedkist is prachtig, die ga ik onthouden voor de kamer van mijn zoontje. We zoeken nog een mooie kledingkast en ruimte om speelgoed in op te bergen.

 2. 3 mei 2018 / 08:28

  Leuke cadeautjes. De playmobil 123 blijft leuk, onze 4 jarige speelt er nog geregeld mee. Terwijl we ook voldoende gewone playmobil in huis hebben.
  Kleren vind ik zelf altijd gewaagd, schoonmoeder heeft een andere smaak en dat is soms lastig. Ze koopt nogal eens kleren. Maar de kinderen, 4 en 7 jaar, laten nu meteen weten, nee dat vind ik niet niet mooi! Fijn, hoef ik dat niet meer te zeggen met een rot gevoel.

 3. 3 mei 2018 / 09:44

  lekker verwent 😀 en zo gaaf he dat houten speelgoed!!!!

 4. N
  5 mei 2018 / 22:50

  Ah die speelgoedkist gaat hopelijk een leven mee. Hij zou hier in m’n studio ook niet misstaan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.