(~215 B)
Items van Flinders voor de speelhoek & Maddox’ kamer

Items van Flinders voor de speelhoek & Maddox’ kamer

Voor Skyler stond de box tot ver na zijn eerste verjaardag maar Maddox wilde er al gauw niks meer van weten. Hij is dus al een geruime tijd weg en daarvoor in de plaats hebben we een speelhoek gecreëerd. Ik kocht een grote rieten mand bij het tuincentrum en legde het boxkleed ervoor zodat Maddox een plekje had om lekker te zitten. Van Flinders kreeg ik afgelopen week een shoptegoed en na even in de webshop rondgesnuffeld te hebben, wist ik al gauw dat ik in ieder geval een mooi vloerkleed wilde hebben voor bij de speelhoek. Een boxkleed is leuk, maar het oog wil ook wat. Helemaal als het zo in het zicht ligt.

Ik koos voor een kleed van Ferm Living, een merk waar direct al mijn voorkeur naar uit ging toen ik alles zag. Een prachtig Deens designmerk met een speels randje. Ze verkopen ontzettend leuke accessoires voor onder andere de kinderkamer en dus bleef het niet bij dit ene vloerkleed voor de kids van dit label. Ik keek wat rond en niet veel later viel mijn oog op een fantastische wandlamp. Omdat we dat nog echt miste bij Maddox op de kamer (een lampje dat we ’s nachts aan kunnen klikken in plaats van direct het grote licht aan te moeten zetten), ging ook die mijn mandje in. We wilden hem in eerste instantie bij de speelhoek op de muur hebben, maar daar viel hij toch wat weg. Bovendien hebben we daar niet echt licht nodig. Daarnaast zag ik nog heerlijke koperkleurige sterrenstickers voor op de muur. Ik wist direct dat ik die bij Maddox’ bedje wilde plakken. Alle drie dus items van Ferm Living, een merk dat ik nu echt goed in de gaten ga houden omdat ik van alles heel erg blij werd.

Als laatste zie je nog een geweldige olifant van het merk Sebra. Dit ook weer Deense merk staat bekend om kindermeubels en -accessoires en vooral het speelgoed sprak me heel erg aan. Behalve deze toffe olifant hebben ze ook een geweldige speelkeuken. Het is bijna jammer dat we die van Ikea hebben staan, anders had ik zeker voor dit exemplaar gegaan. Anyway: de olifant is nu al een schot in de roos en omdat het zo’n groot model is, gaat Maddox hier zeker veel plezier van beleven. Zelfs Skyler vindt het nog onwijs leuk om hier mee te spelen.

Thanks Flinders, voor de onwijs toffe spullen. We hebben de speelhoek en het kamertje van Maddox een leuke touch gegeven!

IMG_8656

Zo ziet de hoek er nu uit. Skyler wilde de blokkentoren op de foto erbij omdat dat helemaal cool was. Nou, oké dan, haha.

IMG_8662

De schattige olifant van Sebra. Er zijn drie kleuren te koop en wij kozen voor de lichtblauwe.

IMG_8659

Het kleed is dus van Ferm Living en we hebben het formaat 130cm.

IMG_8660

Helemaal leuk voor de kinderen zo! Mijn kinderen mogen gewoon beneden spelen en troep maken, maar ’s avonds wil ik alles netjes opgeruimd. En als dat er dan zo uit ziet, ben ik helemaal blij!

IMG_8666

Maddox’ kamer ziet er nu zo uit!

IMG_8668

De combinatie van het lampje en de stickers vind ik erg leuk zo!

IMG_8669

Het lampje is van Ferm Living. Ze hebben nog veel meer leuke vormen. In de lamp kunnen twee lampjes maar we hebben ervoor gekozen om er eentje in te doen. Zo is het voor de nacht echt ideaal. Maddox heeft met slapen nooit een lampje aan omdat ‘ie het beste in het donker slaapt en dus is het ook een beetje voor de sier.

IMG_8670

Tof ding! Raymond is helemaal dol op de Volkswagen busjes en vond deze lamp ook gelijk al te gek.

IMG_8671

De stickers zijn ook ideaal! Zo leuk je de muur binnen no time op en als je het zat bent, kun je ze gemakkelijker weer verwijderen.
Dat was hem!

* Ik heb de spullen gekocht van een shoptegoed dat ik heb ontvangen van Flinders.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 27 februari 2018 / 15:24

  Oooo die lamp! Gaat mijn vriend ook te gek vinden.
  Gaat op het ‘hebben we ooit nodig-lijstje’ 😉

 2. 27 februari 2018 / 22:25

  wat een mooi groot kleed! heerlijk ruim om op te spelen en het staat ook nog eens leuk!

 3. Jessica
  27 februari 2018 / 23:43

  Mijn zoontje van 2 is gek op olifanten en alles wat wielen heeft dus wat een combinatie voor hem !
  De sterren met de lamp is een succesvolle combinatie !
  Het kleed is ook heel eg leuk en past mooi bij jullie.

 4. 28 februari 2018 / 11:06

  gave lamp!!! dat de stickers er weer af kunnen vindt ik ook ideaal:)

 5. 28 februari 2018 / 11:11

  Geweldige items!! Wij zijn op dit moment bezig om de babykamer klaar te maken (de meubels staan er in nu, yeah) en nu kan het leuke gedeelte beginnen: het shoppen van accessoires Ik ga gelijk even rondkijken!

Secured By miniOrange