(~215 B)
Friday Favorites #10

Het is weer tijd voor een paar favorieten op deze vrijdag! Niet alleen deel ik er een paar van mij, maar ook twee van Maddox. Kijk mee!

Krasblokken

Afgelopen weekend was ik in de supermarkt en daar viel mijn oog op kaasblokken. Je weet wel, van die zwarte vellen met daaronder holografisch en regenboogpapier. Als je dan krast, komen de kleurtjes tevoorschijn. Ik kocht het voor op Bakkum, voor als het wat meer zou regenen en we iets van vermaak voor de kinderen nodig hadden. Maar het ging weer ongebruikt mee naar huis, tot Maddox het zondagavond in zijn handen kreeg. En echt, sindsdien wil hij niks anders, haha. Ik kocht via Amazon nieuwe velletjes en het enige dat ik hoorde toen ik zei dat hij moest stoppen omdat het bedtijd was, was ‘ik vind het zo leuk, ik kan gewoon niet meer stoppen’. Schot in de roos. Voor een paar euro vind je het overal en nergens online, dus doe er je voordeel mee.

Pak me dan van Paul van Loon (Dolfje Weerwolfje AVI-lezen)

Maddox zit in groep 3 en inmiddels kent hij alle letters en is hij veel aan het lezen. Tijdens een boekenmarkt op school een paar maanden geleden, kochten we een paar boeken. Ik dacht dat het nog wel even zou duren, maar het moment is aangebroken dat hij mij ’s avonds voorleest in plaats van ik hem. Het boek van Dolfje Weerwolfje, ‘Pak me dan’, valt enorm in de smaak en elke avond leest hij hier een stukje uit. Het is bizar om te zien hoe snel het gaat in groep 3 en om de vooruitgang elke week te merken. Maddox vindt dit boekje enorm grappig en elke keer is hij weer trots als hij klaar is met lezen. Een mooi en leuk boekje om mee te beginnen met lezen!

Paaspop

Ik heb Anouk al op ontzettend veel plekken gezien. Ik reis van Friesland naar Limburg en alles ertussenin om haar op het podium te zien. Maar op Paaspop was ik nog niet geweest! Vorige week ging ik met Raymond de vrijdag heen en jeetje, ik wist niet wat ik meemaakte. Wat een happening! Het was echt heel erg tof om te zien wat voor minidorp er van gemaakt was. Veel tenten, veel gebouwtjes, mooie lichten, leuke mensen, leuke activiteiten, heerlijk eten. Ik heb de hele dag mijn ogen uitgekeken. Ik kwam wel echt voor Anouk; voor de rest hebben we geslenterd en zijn we af en toe een tent binnengestapt. Wel was ik een uur na Anouk helemaal klaar en wilde ik alleen maar naar huis. Kon geen lichten en mensen meer zien. Maar heel tof om een keer mee te maken en ik sluit zeker niet uit dat we nog eens gaan. Drie dagen zou ik nooit trekken; zo een paar uur was het fantastisch.

Kopen zonder Kijken

Ik had helemaal gemist dat dit alweer begonnen was op televisie, maar lang leve Videoland! Special Forces is afgelopen en we dachten even in een zwart gat te vallen, maar hebben afgelopen week al veel afleveringen Kopen zonder Kijken gekeken. Dit vind ik zo leuk! Ook Raymond gaat hier altijd voor zitten, dus extra leuk om samen te kijken. Ik vind het hele team van Alex, Bob en Roos fantastisch en zou zo al mijn geld aan hen geven om een nieuw huis voor ons te zoeken of een verbouwing te realiseren. Mooi om te zien dat het elke keer weer lukt en dat het resultaat verbluffend is. Ook al is het mijn stijl niet altijd; het is prachtig om te zien hoe Roos ervoor zorgt dat de mensen zo hun moodboards in lopen. Fijne televisie!

Vast contract vieren

Ik heb een leuk nieuwtje: ik heb gisteren mijn vaste contract op mijn werk getekend! Na anderhalf jaar daar gewerkt te hebben op basis van 0-uren met eerst een half jaar- en toen een jaarcontract, was het nu tijd om het vaste dienstverband te tekenen. Ik zit enorm op mijn plek en wil hier graag nog langer blijven. Mijn collega’s dachten daar gelukkig hetzelfde over. Om de samenwerking te vieren, gingen we uit lunchen bij The WineKitchen at Sea. Ons kantoor zit erboven, maar ik was nog nooit in het restaurant geweest om te eten. Tot gisteren. En wat was het heerlijk! Echt ontzettend genoten en gezellig om dit samen met mijn twee collega’s te doen. Op naar nog meer magazines!

Delen:
Secured By miniOrange