(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Fijne Kerstdagen!

Fijne Kerstdagen!

Het is Kerst! En ondanks dat ik in mijn fotodagboek vertelde dat ik er niks meer over ging vertellen, wil ik toch nog even stil staan bij deze dagen.

Vandaag hebben wij vrij weinig op de planning. We gaan lekker ontbijten, zijn gewoon thuis met zijn vieren en gaan vanavond gourmetten. Cadeautjes voor elkaar doen we niet, maar we hebben wel stiekem Mario Kart op Skylers Nintendo Switch gezet. Hij heeft zoveel plezier van deze spelcomputer, dat we hem graag op deze manier willen verrassen. En daar hebben wij dan ook weer plezier van, haha.

Morgen komt Anke met haar gezin bij ons eten. Pas in de middag, dus we hebben alle tijd om rustig op te starten. Met hen doen we wel cadeautjes en er staan al wat leuke dingen onder de boom. We hebben hapjes op tafel, voor de kinderen patat en snacks en als zij in bed liggen, gaan wij uitgebreid eten. Na het voorgerecht komt de kaasfondue op tafel en hopelijk kunnen we lekker lang natafelen en misschien nog een spelletje spelen. Lekker rustig, lekker makkelijk en heel erg fijn. Ik zou het niet anders willen.

Via deze weg wil ik jullie hele fijne Kerstdagen wensen. Vol met liefde, gezelligheid, lekker eten, tijd voor elkaar en vooral geen gedoe. Hopelijk breng je ze door zonder stress, met dierbaren om je heen of misschien wel alleen. Als het maar op de manier is waar jij je prettig bij voelt. Ik wil jullie bedanken voor het afgelopen jaar, voor het volgen, de reacties, de support en de openhartige verhalen die jullie met me deelden. Ik ben dankbaar voor alle bezoekers, of je er nu alleen vandaag bent of het afgelopen jaar iedere dag een kijkje kwam nemen. Bedankt dat je er was!

Merry Christmas! X

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. Adel
  25 december 2019 / 07:35

  Prettige feesten!

 2. ProudMom
  25 december 2019 / 09:09

  Heerlijk vooruitzicht!
  Relaxte feestdagen gewenst, geniet er van!

 3. Jessica
  26 december 2019 / 08:43

  Fijne feesten!

Secured By miniOrange