(~215 B)
Favorieten van de maand augustus

Favorieten van de maand augustus

September is aangebroken. Ik herhaal: september is aangebroken. Kun jij het geloven? Ik niet. De zomervakantie is achter de rug, de jongens zijn weer naar school en de pepernoten liggen alweer in de winkels. We gaan richting het najaar. Daar heb ik ook wel weer zin in, moet ik je zeggen! Ik ben langzaam mijn kledingkast aan het opruimen en ik heb weer zin in dekentjes en geurkaarsen, haha. Maar ik geniet ook nog van deze heerlijke temperaturen buiten! Niet te warm, niet te koud, precies goed als je het mij vraagt.

Ik ga augustus afsluiten met een favorietenlijstje. Pas dan kunnen we écht aan een nieuwe maand beginnen, wat mij betreft. Kijk mee.

Korte broek van Isabel Marant

Tijdens een shoprondje door de Bijenkorf viel mijn oog op een korte broek van Isabel Marant. Nu ben ik geen korte broeken-type én ik koop eigenlijk geen kleding designeritems. Ik ken mezelf: met tassen en schoenen doe ik lang, maar kleding draag ik geen jaren. Enerzijds omdat ik er snel op uitgekeken ben en anderzijds omdat ik toch nog wel een jojo’er ben en het dus niet altijd zal passen. Maar ik nam de broek toch mee de paskamer in, trok hem aan en werd onwijs blij van wat ik in de spiegel zag. Hij was behoorlijk afgeprijsd en ik besloot hem toch mee te nemen. Dat was een uitstekende keuze want ik heb me nog nooit zo fijn gevoeld in een short. Hij zit heerlijk, combineert goed en ik heb hem sinds ik hem heb al tientallen keren gedragen. Het broekje heeft gewoon een beetje mijn zomer gemaakt, haha. Heel fijn en zeker een favoriet!

Anouk-plaat in een lijst boven mijn bureau

Jullie weten dat ik groot fan ben van Anouk en dat ik dus alles van haar in mijn verzameling heb. Toen haar nieuwste album ook op vinyl uitkwam, moest ik die plaat gelijk hebben. Ik heb geen platenspeler, maar ik was verliefd op de plaat en wilde hem toevoegen aan mijn verzameling. Maar eigenlijk was ‘ie te mooi om te bewaren in een doos, en dus heb ik een grote lijst gekocht. Vel papier erachter, de plaat erop geplakt en de lijst op mijn bureau neergezet. De kleuren passen waanzinnig mooi bij mijn plekje. Raymond kwam vorige week heel lief met strips aan om de lijst op te hangen boven mijn bureau. En I love it! Ik word er heel gelukkig van en mijn plek is nu nog persoonlijker geworden. Heel fijn om hier te werken en lekker mijn eigen ding te kunnen doen.

Jurkjes van By-Bar

In het voorjaar was ik heel groot fan van mijn lange jurken, maar momenteel draag ik vooral graag jurkjes tot de knie. De grootste favorieten uit mijn kast zijn die van By-Bar, een merk waar ik al een tijd heel blij van word. Ik hou van de print, de stof, de kleuren en hoe ze staan. De lange mouwen voelen fijn en luchtig, de lengte is precies goed en ze combineren goed met mijn schoenen en tassen. Leuk zo, maar ook met riempje en/of gilet. Ja, dit zijn wel mijn favoriete jurken van dit moment.

Gilets

Zoals je hierboven al ziet ben ik dol op mijn spijkergilet. Ik kocht deze in Enschede bij Fier en hij is van Alix the Label. Vlak daarvoor kocht ik nog een zwart exemplaar bij Shoeby, van de samenwerking met Fred van Leer. Eerst was ik vooral dol op deze blauwe; inmiddels ben ik groot fan van allebei. Soms gaan er dagen voorbij zonder dat ik hem draag en een andere week draag ik ze non stop en gooi ik ze over iedere jurk. Het maakt de outfit net weer even anders!

Mijn ringband agenda

Wie volgde mij al jaren geleden, voordat Skyler geboren was? Ik was heel fanatiek met mijn ringband planner, deelde vaak mijn pagina’s en inhoud en vond het heerlijk om ermee bezig te zijn. Daarna was de liefde een beetje bekoeld en ging ik over op andere (tientallen) planners. Inmiddels heb ik mijn Louis Vuitton ringband planner weer ontdekt en ben ik daar dagelijks veel mee bezig. Niet met versieren en frutsels (geen tijd meer voor), maar wel met vullen en hem daadwerkelijk gebruiken, haha. Hierin bewaar ik alles wat ik voorheen in planners en notitieboeken had zitten. Van gewerkte uren tot mijn weekplanning en van openstaande facturen tot leuke lijstjes. Zonder dit ben ik eigenlijk nergens meer. De obsessie is back!

Anouk op Culinesse

Mijn energie is inmiddels gedaald, maar ik ben nog steeds heel erg blij en dankbaar dat ik afgelopen weekend op Culinesse was. Anouk gaf daar een van haar beste optredens ooit. Ik raak er niet over uitgepraat en zit helemaal weer in mijn fangirlen met alle muziek luisteren en oude video’s bekijken. Ik weet niet precies wat het was, maar afgelopen weekend ging ze all in, gaf ze alles wat ze had en was het echt een afsluiting van het festivalseizoen. Alsof ze dacht: dit is de laatste dus nog een keer alles geven, haha. Het was bizar goed, vol energie, de band was niet normaal, ze nam de tijd voor alles, ik stond vooraan en zat in de bubbel. Ik geniet van elk optreden dat ik van haar zie, maar dit was er een met een extra gouden rand. Ik heb een lijstje met mijn favoriete shows en daar staan acht shows op. Daar is deze absoluut één van. Ik hoop dat er snel weer wat moois wordt aangekondigd, maar op dit uurtje teer ik nog wel even.

 

Delen:
Secured By miniOrange