(~215 B)
Mijn musthave van de afgelopen maanden: Loops earplugs

Mijn musthave van de afgelopen maanden: Loops earplugs

Een paar maanden geleden zag ik ze voor het eerst voorbijkomen: de Loop earplugs. Nu ben ik niet zo’n oordoppen-drager, tot grote ergernis van Raymond. Omdat ik altijd vooraan sta bij Anouk en daar ook de geluidsboxen staan, vindt hij al jaren dat ik mijn oren goed moet beschermen tegen de harde muziek. Ik vind dat vaak zonde van het geluid en kan pas echt optimaal genieten als ik het kneiterhard door mijn oren hoor galmen. Niet heel gezond, dat begrijp ik maar al te goed. Ik besloot de Loops dus te bestellen, toen ik ze via Instagram bij iemand zag. Inmiddels heb ik mijn derde paar in huis en kan ik wel spreken van een groot succes.

Dit bericht is niet gesponsord, ik heb de oordoppen zelf gekocht.

Drie paar verschillende

Nu kun je misschien denken: wat moet je met drie paar oordoppen? Het mooie van Loop is dat ze in verschillende sterktes komen. Zo heb je de Quite die tot 27 dB dempt, de Engage tot 16 dB en de Experience tot 18 dB. Ze hebben alle drie verschillende functies en via hun eigen website kun je bekijken welke voor jouw situatie het beste geldt. Maar ik heb er dus een paar en ik ga je vertellen waarom.

Hier vind je trouwens de gehele vergelijking.

Quite

De Quite Loops liggen op mijn nachtkastje. Deze zijn het meest sterk, maar ook het meest zacht. Ze worden vooral aangeraden als je alleen bent, geen gesprek hoeft te voeren, tijdens het slapen, voor ultieme focus en tijdens reizen. Ik heb ze in tijdens het slapen, omdat ik heel licht slaap. Raymond snurkt en elk kuchje van de jongens hoor ik. Ik ben een heel onrustige slaper en slaap al niet zoveel uren, dus áls ik slaap wil ik ultieme rust. De Quite Loops dempen enorm veel en slaap dan ook niet meer zonder. Doordat ze zo zacht zijn, vind ik ze ook helemaal niet vervelend zitten.

Experience

De Experience heb ik een paar maanden geleden besteld en altijd bij me in mijn tas. Ik heb ze nu al een paar keer gebruikt tijdens concerten, bijvoorbeeld bij Antoon in ZiggoDome en tijdens het festival Central Park. Ik vind het nog steeds niet fijn om ze bij Anouk te dragen, maar ik hoop ze steeds vaker te gaan dragen en zo mijn oren te beschermen. Ik heb ze ook al eens gebruikt toen we met zijn vieren naar de kermis gingen en ik helemaal overprikkeld raakte van alle geluiden daar. Als het ergens gammelt of als het geluid echt te veel wordt, kan ik deze pakken. Maar ik ontdekte ook nieuwe Loops: de Engage.

Engage

De Engage Loops worden aangeraden om te dragen tijdens sociale momenten. Dat kan thuis zijn met kinderen als je even iets meer demping wil, maar bijvoorbeeld ook als je met vrienden bent en een gewoon gesprek wil voeren. Ik merk namelijk met de Experience dat het een behoorlijk dof geluid wordt als je met iemand spreekt en dat het best een vissenkom-gevoel kan geven. Dat vind ik zelf echt niet fijn. Deze oordoppen van Loops hebben dat schijnbaar niet, en dat wilde ik graag ervaren. Vandaar dat ik de Engage heb toegevoegd aan mijn collectie oordoppen. Hopelijk gaan ze me op de camping helpen. Vorig jaar waren we op de Molenhof en in het binnenbad werd ik helemaal gek van de galm. Bij de Berenkuil dit jaar is er een binnenspeeltuin en ik kan me zo voorstellen dat het dan ook een verademing is als ik de oordoppen in mijn oren draai.

Mooi

Naast dat ze goed hun werk doen, zien ze er ook nog eens tof uit. Geen standaard oordoppen, maar een mooi sieraad in je oor. Een rondje in diverse kleuren. Bovendien worden er diverse maten tips bijgeleverd, waardoor ze altijd goed zitten in je oren. Ik ben echt fan en de prijs van 19,95 (Quite) en 29,95 (Experience en Engage) vind ik behoorlijk schappelijk. Je krijgt er ook nog eens een mooi opberghoesje bij. Voor mij zijn ze onmisbaar geworden. Tijdens het slapen sowieso, maar ook tijdens concerten draai ik ze steeds vaker in. Hopelijk gaan de nieuwe Loops ook goed hun werk doen tijdens de meer sociale momenten en klinkt het praten een stuk fijner.

Ik bestel ze zelf via bol.com (de verzending wordt via Loop zelf gedaan). Je kunt ze ook rechtstreeks via Loop zelf bestellen. Tijdens het bestellen, bestelde ik zelf nog andere dingen van bol mee, vandaar de keuze om het via hen te doen.

Delen:
Secured By miniOrange