(~215 B)
Dit staat er in de agenda voor de komende (zomer)maanden!

Dit staat er in de agenda voor de komende (zomer)maanden!

Oh, jongens. Worden jullie ook zo blij van dit weer en het feit dat het goed gaat met Corona in ons land? Ik ben zo blij dat we weer vooruit kunnen, dat de cijfers positief zijn en dat er weer meer mogelijk is. Ook dat er nu al gesproken wordt van de laatste fase waarin we naar het oude normaal gaan, doet me echt heel erg goed. Natuurlijk is het allemaal afwachten, maar ik ga graag uit van het positieve nieuws en hou me daar maar aan vast. Afgelopen dinsdag heb ik mijn eerste vaccinatie gekregen en 20 juli gaat prik nummer twee erin. Je kunt voor of tegen zijn, maar ik zie het als een stap naar de vrijheid. Een leven waarin vakanties en concerten weer normaal worden. En ja, die heb ik gepland staan voor de komende maanden!

Omdat ik wel een beetje klaar ben met het laatste anderhalf jaar, ga ik vandaag delen wat ik zoal in de agenda heb staan. En geloof mij, ik heb heel wat leuks in het vooruitzicht staan! Dingen die van vorig jaar naar dit jaar zijn verschoven, maar ook dagen die ik de laatste weken gepland heb. En ik ga je niet zeggen dat dit het laatste in de agenda is, haha. Laat maar komen!

Het concert van Snelle met Skyler

Het laatste concert waar ik ben geweest, was die van Tino Martin tijdens de Amsterdamse Zomer. Ik vond de sfeer en het kleinschalige zo ontzettend leuk, dat ik graag nog eens wilde gaan. Toen de nieuwe line-up bekend werd, wist ik niet hoe snel ik kaarten moest kopen. Ik zag namelijk dat Snelle komt! Nu vind ik Snelle zelf heel erg leuk (ik heb kaarten voor zijn concert maar dat is helaas verschoven naar 2022), maar Skyler vindt het ook heel erg tof. We gaan samen! Ik heb twee kaartjes kunnen bemachtigen na twee uur in de virtuele wachtrij te hebben gestaan en ik ben ontzettend blij dat dit gelukt is. Zoveel zin in om hier naartoe te gaan met Skyler. Het kwam ook precies uit met onze vakantie, want twee dagen later gaan we weg.

Onze vakantie naar Frankrijk

Over de vakantie gesproken: vorig jaar zouden we naar Frankrijk gaan met mijn ouders, maar dit was helaas niet mogelijk. We hebben toen een camping in Nederland gevonden en onze plek doorgeschoven naar 2021. Het ziet er naar uit dat dat gewoon mogelijk gaat zijn. Zo heerlijk! Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de camping en vind het er fantastisch uitzien. Bovendien vind ik het heel erg leuk dat we dit weer met mijn ouders gaan doen. Zoveel zin in deze vakantie. Echt even lekker weg! Mijn ouders zijn tegen die tijd gevaccineerd, ik ben gevaccineerd en hopelijk is Raymond ook al aan de beurt geweest.

Dutch Valley met Raymond

Vorig jaar kocht ik kaarten voor Dutch Valley. Ik ben groot fan van Nederlandstalige muziek en zag dat Anouk ook zou komen. Nou, dan hoef ik er sowieso niet over na te denken. Helaas werd het toen afgelast en verschoven naar dit jaar. En gelukkig gaat het dit jaar door! Ook de line-up is grotendeels hetzelfde gebleven en ook Anouk is van de partij. Ik hoop dat het een heerlijke dag gaat worden met mooi weer en alleen maar blije mensen. Ik kijk hier echt heel erg naar uit. De laatste keer dat ik Anouk zag, was juli 2019. Dat is me veel te lang geleden, haha.

Festival Zand met Raymond en vrienden

Laatst app’te Nicole me, of we meegingen naar Festival Zand. Nu ga ik eigenlijk alleen naar een festival als Anouk er komt. Zij staat dit jaar niet op Festival Zand maar ik vond de sfeer daar de afgelopen keren dat ik er was zo leuk, dat we heel erg graag meegaan. Sowieso veel zin om dit met Raymond en onze vrienden te kunnen doen. We spreken altijd af met de kinderen erbij en nu gaan we gezellig met zijn vieren op pad. Leuke muziek, een mooi terrein in Almere, goede eettenten en qualitytime.

CuliNESSE met Anke

Anke zag een bericht voorbij komen over CuliNESSE en noemde me gelijk onder het bericht. Anouk komt namelijk ook. Ik typteL ‘ga mee dan’ en binnen een paar minuten had ik kaarten gekocht, haha. Ik ga inhalen en ben dolblij dat ik Anouk dit jaar twee keer ga zien! Sowieso fijn om dit samen met Anke te kunnen doen; onze vriendschap werd pas echt hecht toen we samen naar Anouk in ZiggoDome gingen. Ik denk zomaar dat dit een heel fijne en speciale avond gaat worden.

Dit was het voor nu! Wat een fijne dingen, mensen. Ik kan echt niet wachten en hoop van harte dat jullie ook allemaal mooie dingen gepland hebben staan. Op een NORMALE zomer!

Delen:
Secured By miniOrange