(~215 B)
Dit is Skylers kamer nu

Dit is Skylers kamer nu

De laatste echte kinderkamer-update die ik deelde was in 2018, met nog even een paar foto’s in 2019. Maddox lag nog in zijn ledikant; Skyler sliep in een peuterbed. Hoe anders is dat nu! Maddox heeft inmiddels een peuterbed en Skyler een hoogslaper. Skyler is veranderd van een kind dat altijd graag beneden was, naar een kind dat het liefst de tijd in zijn eigen kamer spendeert. Een kamer die is omgetoverd tot een soort tienerhol, haha. Raymond vond een geweldige hoogslaper en door het een en ander te verschuiven, is zijn kamer nu echt een heerlijke plek voor hem geworden. Ik ga het jullie laten zien!

Ik ben geen interieur-guru, ik verander de kamers niet om de haverklap en ben ook niet zo goed in ‘gezellige hoekjes’ creëren. Het is voor de jongens gewoon een fijne plek en inmiddels heeft Skyler zijn favoriete spullen om hem heen verzameld. Voor hem is het helemaal perfect en dat is het belangrijkste! Er zijn nog wel een paar dingetjes die gaan veranderen: de kabels worden weggewerkt, de plint wordt ingekort zodat ‘ie goed past en ik wil een andere oplossing voor Skylers kleding. Het ligt nu in de kleine ladekast, maar het gaat allemaal toch wat kreuken. Ik wil wel graag een stang ophangen voor zijn sweaters en shirts, en dan in de ladekast zijn broeken en ondergoed. Ik denk dat dat al veel beter gaat zijn! Het is dus nog niet helemaal af, maar zeker goed genoeg voor nu. Kijk mee!

Als je binnenkomt zie je nu dit!

Zijn kamer is niet mega groot, maar we hebben genoeg ruimte om alles neer te zetten.

En vanaf de andere kant.

Dit is natuurlijk zijn grote trots! Ik heb de vlaggetjes net vorige week opgehangen, vond ik wel heel gezellig. Het kleed lag beneden maar omdat ik daar een nieuwe voor heb gekocht, heb ik deze in Skylers gelegd. Staat leuk!

Hij heeft een televisie op zijn kamer, maar deze is alleen aangesloten voor zijn Nintendo. Skyler is geen televisiekijker en als hij een filmpje wil kijken, is dat vaak via Youtube op de iPad.

Hier staan de meest gebruikte spullen. Nog wat schoolspullen vanwege de lockdown, een aantal boekjes om te lezen en natuurlijk zijn spullen voor de Nintendo Switch. De laptop kregen we van Coolblue vanwege een eerdere campagne dus het is fijn dat hij een eigen laptop heeft. Ook toen de school was gesloten was dit fijn.

Met dit hoekje is hij helemaal in zijn element. Hij kan hier zelf zijn eigen ding doen, maar ook met Maddox of vriendjes. De zitzak stond op zolder maar is hier natuurlijk de perfecte toevoeging. Alhoewel Skyler en zijn vrienden vooral voor het beeldscherm staan te springen als er weer eens gegamed wordt…

Delen:
Secured By miniOrange