Dilemma Q&A Part II

Dilemma Q&A Part II

Een tijd geleden deed ik een Q&A in de vorm van dilemma’s. Ik vroeg om keuzes via Instagram en jullie stuurden me de leukste vragen toe. Ook twee weken geleden vroeg ik het weer en ik ontving weer een paar dilemma’s om met jullie te bespreken. Wat ga ik kiezen? Het zijn er dit keer 12. Kijk mee!

Draagzak of draagdoek?
Ik heb het allebei en gebruik het allebei graag maar als ik moet kiezen, dan ga ik absoluut voor de draagzak. Ik klik het binnen no time om en Maddox zit er prima in. Het kost me weinig tijd, er zijn goede ergonomische exemplaren te vinden, het zit prima en die van Tula zien er geweldig uit. Mijn draagdoeken van Artipoppe zijn fantastisch en ze zitten lekker als ze goed geknoopt zijn, maar ik vind dat knopen toch niet altijd even praktisch.

Nooit meer Kerst of nooit meer Sinterklaas?
Voor nu geef ik absoluut de voorkeur aan Sinterklaas met de kleine kinderen. Het heeft iets magisch en ik geniet onwijs van Skyler met zijn verhalen en de spanning die er omheen hangt. Echter moet ik kiezen voor iets voor altijd en ik begrijp dat Sinterklaas over een jaar of 8 helemaal verleden tijd is hier in huis. Omdat het de jaren daarna niet meer magisch is en het geloven toch wel nodig is voor de sfeer (vind ik), ga ik dan toch voor Kerst.

Nooit meer je benen of nooit meer je oksels ontharen?
Nooit meer mijn oksels dan maar. Kan ik nog gewoon jurkjes aan zonder raar aangekeken te worden. Dat oogt nog het meest verzorgd. Mijn oksels kan ik eigenlijk altijd wel verbergen door geen tanktops te dragen en altijd te kiezen voor een T-shirt dat over mijn schouders heen valt.

Altijd een herenboxershort dragen of altijd zonder BH de deur uit?
Absoluut de herenboxershort. Zonder BH is voor mij een no go en boxers zitten zo slecht nog niet…

De hele dag geluiden van VTech Toet Toet auto’s horen of de hele dag kinderliedjes van een vals kinderkoor?
Volgens mij ben ik inmiddels immuun geworden voor alle geluiden van VTech. Ik zing alles vlekkeloos mee en soms hoor ik het niet eens als ik geconcentreerd zit te werken en Skyler achter me aan het spelen is. Een vals kinderkoor daarentegen vind ik vreselijk, vooral als het ook nog eens niét gelijk gaat. Dan maar de auto’s, dat is nog een beetje een constant geluid, haha.

Nooit meer op vakantie of nooit meer naar een concert?
Poeh, dit vind ik heel erg lastig. Ik vind het allebei heerlijk en zou allebei niet zonder kunnen. Op vakantie gaan is echt uitrusten voor mij, het is het enige moment dat ik mijn werk compleet los kan laten. Bovendien zie ik het echt als qualitytime met mijn gezin. Concerten zijn me heilig, helemaal die van Anouk. Dat is namelijk qualitytime voor mij en daar laad ik echt van op. Als ik écht moet kiezen ga ik voor nooit meer naar een concert. Simpelweg omdat de vakantie niet alleen mijn oplaadmoment is, maar ook die van mijn vriend en de kids. We hebben weinig qualitytime met zijn vieren tegelijk en denk dat dat heel belangrijk is. Hoe erg ik Anouk ook zal gaan missen, haha. Het voelt als kiezen tussen mijn gezin en muziek van Anouk. Ben blij dat ik die keuze in het echt nooit hoef te maken.

Nooit meer naar Anouk luisteren (dus ook niet live) of leven van een minimum inkomen?
Dan ga ik absoluut voor het minimum inkomen. Ik denk namelijk dat je dan ook prima gelukkig kunt zijn en met een beetje goede uitgaven kom je een heel eind. Zoals je hierboven al kunt lezen is de muziek van Anouk belangrijk voor me. Belangrijker dan geld. Mensen denken dat ik nu ook mega veel verdien maar dat is absoluut niet het geval. Ik denk zelfs dat ik met mijn eigen inkomsten net boven het minimum inkomen zit. En het gaat goed met me, haha.

10 kinderen of geen kinderen?
Ik hou ontiegelijk veel van mijn kinderen en zou ze voor geen goud willen missen. Maar heel eerlijk? Ik hoef er niet meer dan twee. Ik ga dus voor geen kinderen. Tien kan ik écht niet aan, daar ken ik mezelf goed genoeg voor om dat te kunnen zeggen. Dan maar mijn leven op een andere manier inrichten, zonder kids maar misschien met andere mooie dingen!

Jij of je vriend naar Expeditie Robinson?
Absoluut Raymond, haha. Sorry, schat. No way dat ik op zo’n eiland ga zitten zonder eten, dat ik allemaal proeven moet doen. Daar ben ik echt niet voor gemaakt. Ik word al gek als ik een spinnetje zie lopen en laat Skyler hem dan altijd voor me pakken. Haha.

Anouk of Waylon?
Anouk voor het zingen en Waylon voor iets anders. Haha. Nee grapje, ik ga uiteraard voor Anouk. Waylon is een lekker hapje om naar te kijken en zijn muziek is tof, maar ik sla van Anouk niks over en word nog het meest gelukkig van haar. Ondanks die mooie kijkers van sexy W.

Altijd een bril of ogen gratis laten laseren?
Dan kies ik toch voor een bril. Ik zou de ingreep niet durven en ben dan veel te bang dat er iets fout zou gaan. Een bril vind ik eigenlijk wel tof staan en met de exemplaren van tegenwoordig kun je echt een statement maken. Zonder bril vind ik mijn gezicht heel kaal, ondanks dat ik hem pas een aantal jaar draag.

Nooit meer een bril of de aller lelijkste bril dragen die je je maar kunt bedenken?
Nou, dan maar nooit meer een bril, haha. Ik heb geen méga slechte ogen en zie nog wel prima zonder. Ik heb dan wel veel en vaak hoofdpijn maar met een mega lelijke bril zou ik me heel onprettig voelen.

Dat waren we weer voor deze keer! Voorspelbare antwoorden of ben je verrast om bepaalde keuzes?

Share:

7 Reacties

 1. Cindy
  24 december 2017 / 09:26

  Leuk dat mijn vraag er tussen staat (van de Vtech geluiden en het kinderkoor), ik deel je mening. Behalve als de batterijen leeg raken en de geluiden blijven hangen.. Dat vind ik net zo erg als een vals kinderkoor. En de draagzak ben ik ook voor, ik ben gewoon niet gemaakt voor draagdoeken (heb meerdere consulten gehad bij een draagconsulente) en ik draag mijn zoon van 21 maanden nog regelmatig op mijn rug. En een plezier dat hij dan heeft!

 2. 24 december 2017 / 11:49

  hahahha heerlijkheid met je expiditie met je geen eten lol zooooo zou gek worden hahha leuke antwoorden meis xxx

 3. Naomi
  24 december 2017 / 17:23

  Haha, heerlijk! Ik weet niet hoe, maar ik heb vannacht nog gedroomd over Waylon. Pfoeh, wakker worden was nog nooit zo vervelend.

  En de keuzes die je hebt gemaakt komen wel overeen met wat ik zou kiezen. Alhoewel, zelf denk ik nooit meer benen scheren? Mijn beenhaar is zo blond dat je het amper ziet. En een bh geeft mij toch nog het gevoel dat ik iets heb.

 4. Jessy
  24 december 2017 / 22:51

  Wat een kinderachtig item, meer geschikt voor een kinderblog!

  • Shirley
   Auteur
   24 december 2017 / 23:34

   Merry Christmas! Klik gewoon de artikelen aan die jou wél aanspreken, toch?

 5. Jantine
  25 december 2017 / 00:26

  Wat leuk dat mijn vraag er tussen staat! Leuke Q en A! Vrolijk kerstfeest met je gezin samen!

 6. Ellen
  25 december 2017 / 07:20

  Vrede op aarde…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.