Alle 30 dilemma’s beantwoord

Alle 30 dilemma’s beantwoord

Ik vind een Q&A altijd onwijs leuk om te doen. Echter weten jullie al zoveel van me, dat ik de standaard vragen allemaal wel al een keer beantwoord heb. Tijd om het in een iets ander jasje te steken; een dilemma Q&A. Ik vroeg jullie via Instagram en Facebook om me een paar dilemma’s voor te schotelen en vandaag ga ik ze állemaal behandelen. Ja, Jessica, ook die van jou. Maar die bewaar ik voor het laatst, haha. Komen ze!

Iedere keer als je niest switch je van geslacht of je verandert van leeftijd als je de hik hebt?
Haha, dat is een leuke. Dan ga ik voor het eerste. Van geslacht veranderen lijkt me namelijk toch iets beter dan continu van leeftijd switchen en van 0 naar 100 kunnen veranderen binnen een seconde. Dan liever even een man zijn maar wel in dezelfde leeftijdsfase blijven.

Nooit meer slapeloze nachten of nooit meer eczeem?
Dan ga ik voor nooit meer slapeloze nachten. Eczeem hoort nu toch een beetje bij me en na al die slapeloze nachten weet ik inmiddels dat ik écht geen leuker en beter mens word als ik een langere periode niet slaap. Eczeem kan mijn humeur beïnvloeden maar dat gebeurt vaker niet dan wel. Nu al zo aan gewend…

Derde kind of tweede hond?
Tweede hond! Ik zie een derde kindje nog steeds niet zitten.

Een maand geen nieuwe kleding voor jezelf kopen of een maand geen kinderkleding kopen?
Een maand niks voor mezelf kopen. Ik hou teveel van kinderkleding en ben van mening dat zij altijd nog wel iets kunnen gebruiken, helemaal als ze in een groeispurt zitten. Voor mezelf kan ik best een maandje overslaan.

Personal Body Plan of Weight Watchers?
Hier heb ik echt wel even over na moeten denken. Bij Weight Watchers val ik sneller af, máár bij Personal Body Plan eet ik sowieso 500 calorieën meer op een dag en sport ik erbij. Voor nu zeg ik PBP, omdat ik meer en gevarieerder eet en ook erbij beweeg. Bij Weight Watchers draaide alles om kilo’s en daar ligt nu eigenlijk de nadruk niet op. Vind ik ook wel prettig, alhoewel ik dat zelf nog wel echt goed los moet laten. Ik deel snel weer een update!

De designertas van je dromen (hallo Chanel!) of een mooie, verre reis?
Dan ga ik voor de verre reis. Met mijn gezin en dan gelijk voor een maand. De tas maakt me vast gelukkig maar ik ben zo hebberig als het om tassen gaat (haha) dat ik na de Chanel nog steeds niet verzadigd ben en vast weer snel een ander pareltje op het oog heb. De vakantie blijft de rest van mijn leven als herinnering bij me. Cliché, maar waar. Een gezinsvakantie naar een mooie, verre bestemming dus!

Nog een keer de basisschool overdoen of de middelbare school?
Dan ga ik voor de basisschool. Daar herinner ik me vrij weinig van en ik zou wel eens terug willen naar die jonge, onbezorgde tijd.

Samen een bedrijf beginnen met je vriend of een bedrijf starten met je moeder?
Lastig! Raymond en ik liggen zakelijk nooit zo op één lijn, haha. Ik ben vaak emotioneler en Raymond rationeler en wat harder. Maar samen met mijn moeder wil ik eigenlijk ook niet. Dat wil ik wel echt moeder/dochter houden. Dan ga ik toch voor Raymond, daar kan ik vast nog een hoop van leren als ik mijn eigenwijze houding iets achterwege laat, hij een beetje rekening met me houdt en we samen iets tofs neerzetten.

Nooit, maar dan ook nooit geldzorgen (je kunt dus echt álles doen wat je wilt) óf je hebt het lichaam van je dromen, zonder dat je er iets voor moet doen of laten (gezondheid blijft gelijk)?
Dan ga ik voor nooit meer geldzorgen. Het lijkt me onwijs fijn om áltijd genoeg geld te hebben zodat we altijd alles kunnen doen, genoeg op de bank hebben staan, vaak op vakantie kunnen, ik lekker alles kan kopen en we de kinderen een onbezorgd leven kunnen geven. Dat figuur van mijn dromen heb ik, als ik nu terug kijk, weleens gehad en toen was ik daar ook niet gelukkig mee. Dus dan maar geld, haha.

Nooit meer designertassen kopen of nooit meer broodje geitenkaas?
Nooit meer een broodje geitenkaas. Ik hou teveel van tassen om dat te laten schieten.

Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.21.08

10 honden of 10 kinderen?
O boy, haha. Tien honden vind ik écht niet tof, maar tien kinderen ook niet… Dan ga ik even naar de gezondsheidsredenen kijken en doe ik het beter met tien kinderen dan met tien honden. Dan zou ik het namelijk stík benauwd krijgen met zoveel haar om me heen, lol. Tien kinderen dus. Mam, help!

Een maand zonder internet & telefoon & televisie & muziek of een maand zonder je drie mannen?
Een maand zonder internet, telefoon, televisie en muziek dan maar. Een maand zonder Raymond zou ik best overleven (sorry schat!) maar allebei de kids een maand lang moeten missen? Nope.

Een jaar geen nieuwe schoenen of een jaar geen nieuwe tassen?
Een jaar geen nieuwe schoenen. Ik verkies de tas altijd boven de schoenen. Ik kan best het hele jaar dezelfde schoenen dragen. Witte gympen bijvoorbeeld! En dan iedere dag afgewisseld met een toffe tas.

Een jaar geen make up dragen of een jaar geen bh dragen?
Makkelijk; een jaar geen make-up. Ik draag altijd alleen een beetje mascara maar ga ook vaak genoeg zonder de deur uit. Zonder bh stap ik echter niet naar buiten.

Een jaar zonder hartig of een jaar zonder zoet?
Een jaar zonder hartig. Ik zou niet zonder chocola kunnen.

Nooit meer chocolade of nooit meer wijn?
Easy: nooit meer wijn. Dat drink ik namelijk niet, haha.

Een uur gratis tassen uitkiezen of een uur gratis schoenen uitkiezen?
Tassen! Zoals ik al zei: tassen doen me meer dan schoenen!

Een uur gratis shoppen in de H&M of een uur gratis shoppen in de Zara?
Zara! Daar vind ik de collectie toch iets veelzijdiger, zijn de jassen en schoenen toffer, hebben ze mooie tassen, fijne truien én voor de kids is het daar leuker.

Het Wilhelmus hardop moeten zingen elke keer als je in een lift staat, of altijd naar volledige waarheid moeten antwoorden op de vraag: hoe gaat het?
Ik ga voor de laatste optie. Ik heb een bloedhekel aan het Wilhelmus en pleit eigenlijk wel voor meer eerlijkheid op de vraag ‘hoe gaat het?’

Drumstel of viool voor je kinderen?
Drumstel! Vind dat geluid toffer dan van de viool.

Nooit meer foto’s maken of nooit meer een computer aanraken?
Nooit meer een computer dan maar. Zonder foto’s zou alles wel heel saai zijn en alles wat ik nu op de computer kan doen, kan ik ook wel op een tablet of telefoon.

Sporten of chocolade?
Chocola! Ik vind sporten best fijn, maar niets is zo fijn als chocola. Haha.

Nooit meer streepjes mogen dragen of nooit meer nieuwe tassen mogen kopen?
Nooit meer streepjes. Er is gelukkig nog veel meer dan alleen maar streepjes. Alhoewel je dat niet zou denken als je mijn kledingkast ziet…

Schermafbeelding 2017-08-24 om 11.21.40

Alleen maar een jeans en een wit shirt of Skyler die iedere dag een outfit voor jou uit gaat zoeken?
Alleen maar een jeans en wit shirt, haha. Met steeds een leuke tas en schoenen maak je daar toch weer iets tofs van. Lijkt me ook wel makkelijk, steeds hetzelfde aan. Wat Skyler voor me uit de kast gaat toveren… Dan zou ik iedere dag in rood of blauw lopen, of een brandweerpak aan moeten.

New York of Bali?
Ehm… Ik vond het allebei héél erg fijn. Ligt er een beetje aan voor wat. Voor een vakantie zou ik toch zeggen Bali. Moet ik er wonen of voor een langere tijd verblijven, ga ik voor New York vanwege de betere voorzieningen en de meer mogelijkheden qua werk. Oké, omdat ik echt moet kiezen, wat de reden ook is: New York.

Nooit meer Mommyhood of nooit meer Styleguide?
Nooit meer Styleguide. Ik ben namelijk bezig met de overgang om me alleen nog maar met Mommyhood bezig te houden.

Avondje Anouk of nachtje doorslapen
Avondje Anouk! Zonder enige twijfel. Daar sla ik nog wel een nachtje voor over als het moet.

Weer zwanger zijn of zelf naar je vakantieadres in Spanje rijden?
Naar het vakantieadres in Spanje rijden. Ik ben namelijk tegenwoordig dol op autorijden! Zwanger zijn zou ik tof vinden, maar ik wil dat kindje niet, haha. Klinkt heel hard, maar zonder zwangerschap heb ik ook geen baby. Dus rijden maar!

Voor altijd vloggen of nooit meer blogs schrijven?
Oh, gemene dit! Dan ga ik toch voor altijd vloggen, aangezien ik er vorig jaar ben achtergekomen dat een leven zonder bloggen voor mij geen optie is. Daar hou ik teveel van. Dan maar die camera op mijn snufferd. Ik zal er vast ooit handig in worden als ik dat iedere dag zou doen.

Nooit meer seks of nooit meer shoppen?!
Van je vrienden moet je het hebben… Jessica kwam met dit dilemma. Ik ga hem gewoon heel eerlijk beantwoorden aangezien jullie nu toch al alles van me weten, lol. Seks hoeft voor mij niet altijd, dat geef ik eerlijk toe. Daarentegen zou ik shoppen wel altijd leuk vinden. Echter zou dat niét oké zijn voor mijn relatie en vind ik mijn gezin en relatie belangrijker dan shoppen. Dus ik ga voor nooit meer shoppen. Oei, pijnlijk… Voor mezelf ben ik wel verzadigd met de volle kast en voor de kindjes doe ik wel een beroep op mijn moeder en Raymond. Zorgen zij maar voor een volle kast voor de boys! En ik kijk Raymond lief aan voor wat leuks voor mezelf; er mag best wat tegenover staan, toch?

Share:

7 Reacties

 1. 25 augustus 2017 / 08:08

  Wat een originele vragen heb je allemaal gekregen. Toch wel heel leuk om te lezen!

 2. 25 augustus 2017 / 11:05

  Haha wat een leuke dilemma’s! Tof dat je zo zo eerlijk beantwoord hebt.

 3. Kelly
  25 augustus 2017 / 11:12

  Ik heb zo hard moeten lachen om ‘dan zou ik een brandweerpak aanmoeten’. Ik denk in beelden, kwam niet meer bij . Leuk artikel!

 4. 25 augustus 2017 / 14:20

  he deze is appart en leuke antwoorden meis 😀

 5. Ama
  25 augustus 2017 / 19:48

  Hahahah erg leuke vragen en antwoorden ook!!

 6. Vera
  25 augustus 2017 / 19:58

  Mijn vraag zat er ook tussen! Leuk! Ik zeg een deel 2!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.