(~215 B)
DIARY: playdates, nieuwe iMac & bezoekje aan Woerden

DIARY: playdates, nieuwe iMac & bezoekje aan Woerden

Goedemorgen! Vandaag gaan de jongens weer naar school en dat brengt weer een beetje regelmaat in onze dag. Ik ben wel toe aan meer ritme, moet ik zeggen. Maar ook tijd voor mezelf heb ik enorm gemist en de rust om weer lekker ‘gewoon’ aan het werk te gaan. Ik heb nu overal uurtjes vandaan gesprokkeld en dat werkt niet heel efficiënt. Laten we hopen dat ook andere sectoren weer open mogen. Ik kan niet wachten om weer naar de sportschool te gaan (ik háát thuis sporten) en dat de horeca de deuren mogen openen. Zodra dat mag, sta ik als eerste voor de deur om daar geld uit te geven, haha.

Afgelopen week was niet helemaal mijn week. Ik raakte enorm gefrustreerd van mijn volle to do-lijst en ruziemakende jongens. Ik merkte dat ik moe was en kon het negatieve maar niet van me afschudden. Gelukkig heb ik hier en daar wat gaatjes gevonden voor tijd voor mezelf en toen de dag op vrijdag echt niet meer te redden was, ben ik om 20.00 uur naar bed gegaan, haha. En mijn nieuwe iMac kwam binnen, die Raymond voor me kocht. ZO blij mee! Nog even een plank aan de muur voor mijn prulletjes en dan laat ik jullie mijn ‘nieuwe’ werkplek zien.

Op naar een nieuwe week, met iets meer rust en regelmaat. En voor de jongens weer een fijn ritme en meer uitdaging!

Maandag

We liggen ’s ochtends wat langer in bed. Raymond moet er op tijd uit voor zijn werk en dan doen wij de televisie aan voor Zappelin. Skyler slaapt lekker tot 08.30 uur en zo starten we de dag rustig op.

Hier verandert weinig aan: mijn kwark van Lindahl met wat pure hagelslag, een kop koffie en de eerste slokken water van de dag.

We gaan wandelen en lopen gelijk even langs een speeltuin.

Op dit mooie plekje wil Maddox weer eens een foto.

Kiwi! Maddox is een echte fruitliefhebber en eet het liefst de hele dag door gele kiwi’s en mandarijnen. Die waren afgelopen week dan ook niet aan te slepen.

Ik ga een lesje yoga doen. Als alles weer opengaat hoop ik weer wat vaker een les mee te pakken. Mijn favoriete yoga lerares is gestopt en sindsdien ben ik niet meer geweest. Misschien vind ik wel iets anders in de buurt waar ik me fijn bij voel. Even rondkijken!

Maddox wil ook yoga doen dus ik zoek filmpjes op Youtube. We stuiten op yoga met Roos en dat is fantastisch. Echt een tip! Maddox heeft het deze week meerdere keren gedaan.

’s Avonds kijken Raymond en ik Special Forces Vip’s.

Dinsdag

Maddox vermaakt zich weer een tijd met de doos van HelloFresh en ik kan aan het werk.

Mijn ouders komen gezellig langs en we gaan wandelen en een broodje eten samen.

Ik moet naar de dokter voor mijn oren (vaste prik een paar keer per jaar) en Stonne is zo lief om Maddox even mee te nemen. Ik kan hem niet alleen thuis laten met Skyler en meenemen was ook geen optie.

Ik werk ’s middags nog een beetje en ’s avonds zitten Raymond en ik klaar voor Married at First Sight. Dat vinden we heerlijk om samen te kijken.

Woensdag

Er komt een vriendje van Maddox spelen.

Mijn nieuwe iMac komt binnen en ik ben heel blij. Wat een prachtig ding! Ik heb voor roze gekozen en vind hem echt prachtig.

Hij staat fantastisch op mijn bureau! Ik ben bezig met installeren en ga er vanaf aankomende week lekker op werken.

Naar de bieb! Ik ben trots op Skyler want hij haat lezen, maar hij moest van ons 1 boek uitlezen in deze weken thuis. Dat heeft hij gedaan. Thanks to Jessica haalden we De waanzinnige boomhut bij de bieb en die viel in de smaak. Nu weer een nieuw stapeltje.

Ik ga thuis sporten. Ik heb nu nog spierpijn, haha. Vond het wel prima, maar het is niet hetzelfde als in de sportschool.

Maddox gaat weer verder knutselen.

Wat een plaatje! Ik zet al mijn programma’s erop en zorg dat alles synct met elkaar.

Donderdag

We beginnen de dag met een wandeling. Iedere dag lopen we minstens 2x 2 kilometer voor een beetje beweging en frisse lucht.

Ik ben de ochtend aan het sleutelen aan mijn inhoudsopgave. Dit boek komt niet vanzelf…

Anke komt gezellig langs met Seb en ik rij naar de bakker voor wat lekkere broodjes.

Om half 2 breng ik Maddox naar een vriendje. Ik kreeg ’s ochtends een bericht van een moeder of hij het leuk vond om te komen spelen en je maakt Maddox enorm blij met een playdate.

Ik ga even iets ophalen bij Debbie. We lopen een klein rondje met koffie en daarna ga ik weer naar huis. Skyler wilde alleen thuisblijven en die kan ik geen uren alleen laten, haha.

Dit haalde ik op bij Debbie. Zo blij mee!

Vrijdag

Ik begin weer met een rondje wandelen en loop gelijk de AH binnen voor een paar boodschappen.

Daarna ga ik aan de slag met een planning en wat belangrijke dingen. Uiteindelijk krijg ik 1 ding gedaan en speel ik voor de rest politieagent.

Gaan we weer: een rondje wandelen ’s middags om uit te razen.

Maddox schrijft een Kerst verlanglijstje, haha.

De rest van de dag is een drama met de twee jongens en ik kom uiteindelijk nergens aan toe. Dit is het enige positieve: ik maak weer een maaltijd met HelloFresh en ben trots op het resultaat.

Raymond is op tijd dus ik ga ’s avonds zelf een rondje wandelen. Heerlijk even!

Als ik terug kom duik ik gelijk mijn bed in. The Voice begint weer en dat vind ik altijd leuk. Vanwege Anouk en Waylon eigenlijk, haha.

Zaterdag

Team Fortnite is present. Skyler vindt het fantastisch om met Raymond te spelen en Maddox kijkt graag mee. Niet helemaal verantwoord en ik raad je aan om dit zo lang mogelijk uit je huis te weren, lol.

Ik ga naar Woerden voor mijn boosterprik. Dat was de enige plek waar ik terecht kon deze week. Gek eigenlijk, aangezien Raymond maandag al kon op Schiphol. Om de hoek.

Maar als we dan toch in Woerden zijn, kan ik wel even bezoek bij Jessica! We zijn al jaren vriendinnen, spreken elkaar vrijwel dagelijks via de app en zien elkaar eigenlijk nooit, haha.

Eenmaal thuis ga ik deze kast weer opruimen.

We zijn de hele dag lekker thuis en ’s avonds bestellen we eten. De jongens willen pizza en wij bestellen weer eens bij De Zwarte Ruiter. Altijd lekker!

We kijken Lago di Beau voor Videoland.

Zondag

Zondag slaap ik lekker uit en daarna ga ik boodschappen doen.

Ik sluit mijn dagboek vandaag hier af. We hangen heerlijk een beetje rond in huis. Raymond is steppen met de jongens, ik maak dit dagboek, ga zo wat lezen, even eten voorbereiden, we verschonen de bedden, stofzuigen het hele huis, ik help Skyler met zijn spreekbeurt voor donderdag en straks ga ik met vriendinnen naar Amsterdam. Vorig jaar werd ik door Anke ‘ontvoerd’ en stonden mijn vriendinnen in Amsterdam op me te wachten om mijn boek te vieren. Dit keer, bijna een jaar later, verzamelen we weer (Anke, Debbie en Nicole) en gaan we samen eten bij Debbie thuis. Super veel zin in!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week weer! X

Delen:
Secured By miniOrange