(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: nieuwe brillen, schrijfdag, sushi & vrienden

DIARY: nieuwe brillen, schrijfdag, sushi & vrienden

Afgelopen week was een beetje gek. Overdag was ik redelijk oké, maar iedere avond voelde ik me heel grieperig. Verkouden, een zeer lijf, veel hoesten, pijnlijke benen, benauwd. Heel vervelend, maar gelukkig kon ik steeds vroeg naar bed en bleef het hierbij. Tijdens het weekend voelde ik me voor de rest helemaal prima en we hebben dan ook gezellige dagen gehad. Woensdag heb ik een plog gemaakt en die ben ik helemaal vergeten online te zetten. Deze zien jullie morgen! Vandaag het fotodagboek van de resterende zes dagen van afgelopen week. Ik heb niet zo heel veel foto’s gemaakt, maar zo krijg je toch een beetje een idee. Kijk mee!

Maandag

Goedemorgen! Het is fijn dat Raymond Skyler nu steeds naar school brengt; dan is Maddox ook wat eerder op de crèche en kan ik wat eerder beginnen met werken. Is toch weer een half uurtje extra!

Ik werk de hele dag en omdat Skyler met een vriendje mee gaat om te spelen, heb ik wat extra tijd. Ik krijg lekker veel gedaan en ’s avonds duik ik vroeg in bed.

Dinsdag

Maddox gaat naar de kapper op school en ik heb wisselgeld nodig. Dus we halen ’s ochtends vroeg lekker een vers broodje, haha.

Als de kinderen naar school zijn rijden Raymond en ik naar Eyewish; hij voor een lenzencontrole en ik voor mijn bril. Ik ben iets achteruit gegaan en na vijf jaar wordt het wel tijd voor iets anders. Er is een 2=1-actie en ik ga voor deze twee. Ben zo blij! Hopelijk zijn ze vandaag of morgen binnen.

Niks te vieren; wel een uurtje qualitytime samen. Ik sport het er daarna weer af (daar is dan weer geen bewijs van).

Thuis werk ik een klein beetje de was weg.

En de rest van de uren ga ik aan het werk. Gelukkig heb ik maandag ontzettend veel gedaan en dat geeft me ruimte vandaag.

Dit keer neemt Skyler een vriendje mee naar huis.

En om 17.00 uur haal ik Maddox op. Geknipt en wel!

Raymond en ik kijken Married at First Sight. Altijd genieten!

Donderdag

We gaan verder met donderdag omdat ik de woensdag later laat zien. Maddox gaat een dagje extra naar het kinderdagverblijf omdat we nog wat uren hadden staan.

Ik heb vandaag gebombardeerd tot eerste serieuze schrijfdag voor mijn boek. Heb wel al wat dingen op papier staan maar dit is de eerste dag dat ik volledig met mijn boek aan de slag ga.

Met succes!

Om 15.00 uur komt Skyler thuis en om 17.00 uur is Maddox er ook weer. We gaan samen met de ‘pietie’ auto en de boef spelen, haha. Echt zijn favoriete speelgoed momenteel.

Vrijdag

Goedemorgen handsome!

Wij hebben weer een dagje met oma en als we bij een kledingzaak lopen, koopt oma deze sweater voor Maddox. Ik heb hem al vaker zien hangen maar weiger dit soort dingen te kopen. Oma niet. En eigenlijk vind ik het stom van mezelf want Maddox is zó zó zó gelukkig ermee. Is ook wat waard.

Die big smile gaat niet meer van zijn gezicht.

We moeten zelfs langs Anke lopen om de sweater te laten zien, haha.

’s Avonds als de kinderen op bed liggen komt Anke nog even naar ons toe; we boeken gezellig redelijk spontaan een weekend weg met zijn allen. ZOVEEL zin in! Daarna is het tijd voor TVOH.

Zaterdag

We starten heel rustig op deze ochtend en ik word weer uitgedaagd voor een potje Mario Kart.

Lekker samen spelen.

En een frisse neus halen. Dat is er te weinig van gekomen deze week.

’s Middags gaan we naar onze vrienden in Almere.

Weer lekker kletsen, de jongens spelen en veel gezelligheid.

En sushiparty!

De jongens eten lekker aan de lage tafel en kijken een filmpje.

’s Avonds gaat de disco nog even aan. Snollebollekes. Na Guus Meeuwis hoopte ik op Anouk of Waylon maar helaas, de muzikale opvoeding is mislukt, haha.

Zondag

We slapen uit en gaan daarna op pad!

We zijn met onze vrienden bij de kinderboerderij.

Gezellig, maar wel mega koud…

We zetten de date thuis voort, met kroketten. Haha.

Ik krijg een heel lief cadeautje van Anke. Zo blij mee!

Opa komt gezellig langs en daarna is het tijd om te kleuren.

Oké, en nog een potje Mario Kart!

Ik wil maandag boodschappen doen maar weet dat ik daar spijt van krijg op mijn werkdag. Ik sleep mezelf met Maddox naar buiten en ga om 17.00 uur nog naar de supermarkt. Hebben we het maar gehad! Daarna is het tijd om te eten, allemaal lekker te douchen en voor de jongens bedtijd. Ik zet dit dagboek in elkaar en ga nu met Raymond nog even televisie kijken. Hopelijk voel ik me aankomende week iets fitter!

Tot de volgende keer! X

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Comments

  1. 27 januari 2020 / 11:01

    weer een gezellige week op de griep na dan en hoop dat het gewoon lekker weg blijft bij je 😉

  2. 27 januari 2020 / 11:43

    Haha mijn dochter is ook helemaal gek van Peppa Pig. Ik denk dat zij ook dolgelukkig zou zijn met een kledingstuk waar Peppa Pig op staat. Maar ik vind dat varkentje zo lelijk haha..