(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

DIARY: maandag tot en met vrijdag

DIARY: maandag tot en met vrijdag

Afgelopen week was het Skylers eerste vakantieweek en Maddox moest nog drie dagen naar de crèche. Dit gaf mij de mogelijkheid om toch nog te werken en alles af te krijgen voor onze vakantie. Iedere dag wat leuks doen en daarnaast werken, dat kan prima met alleen Skyler thuis! Ik had een vrij optimistische planning gemaakt maar uiteindelijk is het gelukt om alles af te krijgen. Er kwamen ook nog wat extra zaken tussendoor, maar ik kan helemaal met een gerust hart weg.

Hieronder zie je mijn fotodagboek van de dagen maandag tot en met vrijdag. We zijn zaterdagochtend vertrokken op vakantie en ik heb geen idee hoe het daar met het internet zit, vandaar dat ik dit alvast heb ingepland. Bovendien komen er de komende weken gewoon andere artikelen op maandag. Ik zet altijd graag mijn fotodagboek klaar, ook tijdens vakanties, maar het is altijd afwachten of het internet meewerkt. Mocht dat prima zijn, dan kun je iedere maandag een fotodagboek verwachten en schuif ik de al geschreven artikelen naar andere dagen. Werkt het internet niet mee, dan staan er andere artikelen klaar en houden jullie de foto’s van de vakantie tegoed in een mega groot dagboek als ik weer thuis ben. Via Instagram zal ik jullie sowieso een beetje op de hoogte houden.

Nou, kijk mee naar onze gezellige maar toch ook drukke week voor de vakantie!

Maandag

Goedemorgen! Tijd om Maddox terug te brengen.

Ik heb mijn planning opgezet en ga aan de slag. In het weekend heb ik al wat gedaan en na een paar uur doorwerken kom ik een heel eind.

Tijd om met Skyler iets leuks te doen. Er komt nog een artikel over maar zo pakken we het altijd aan in een vakantie: ik kan gewoon werken, maar iedere dag wordt er ook iets leuks samen gepland. Zo creëer ik ruimte voor mezelf en blijft er genoeg qualitytime over. En Skyler weet dat er nog iets leuks volgt na mijn werkuren.

Cheese. Outfit!

We gaan naar de bioscoop!

NickJR draait weer. Dat houdt in: Blaze, Simmer en Shine en Paw Patrol. Vindt Skyler altijd leuk.

Zo gezellig!

Thuis ga ik weer aan het werk tot 17.00 uur. Daarna is het tijd om Maddox op te halen.

Lekker spelen en daarna eten met zijn allen.

Dinsdag

Zo, dude is weer klaar voor een dagje school.

Zelfde riedeltje: even werken.

Naar de Action voor vakantie-inkopen.

Koffiedaten met Anke!

Thuis ga ik weer aan het werk.

En het gaat goed! Later trouwens ook nog een artikel over deze planner.

Knap kind.

We maken samen een Lego koffer! Ik heb daar iets meer over verteld in de plog die al online is gekomen. Ik ga voor de rest geen apart artikel schrijven over deze koffer, aangezien de dames van Lady Lemonade dat al goed hebben gedaan.

Om 17.00 uur halen we Maddox weer op.

Welterusten!

Deze draak protesteert veel met slapen de laatste tijd. Komt ook nog een artikel over, haha.

Lekker op tijd naar bed met een boek. Ik ben de leesflow kwijt dus kan nog geen boekenupdate geven. Hopelijk na de vakantie weer, dan vind ik het altijd heerlijk om te lezen. Mits ik daar de tijd voor krijg met twee kids, haha.

Woensdag

Maddox hoeft niet naar schol dus we starten rustig op.

Ik ga heel even aan het werk. Is lastiger met twee kinderen thuis dus ik hou het kort.

Dit is echt mijn favoriete combinatie de laatste tijd.

We hebben een playdate maar niet voordat we iets lekkers hebben gehaald om mee te nemen. Kaasstengels it is!

Lekker spelen bij vriendjes James en Bryce.

We willen even op pad met zijn allen en ik wil even bij Zara kijken. Is niet zo’n succes met vier jongens, kan ik je vertellen. Haha. Toch goed geslaagd voor een leuke jurk (die ik hier aan heb!).

Kijk, beter idee! Skyler en James wilden hetzelfde shirt bij Primark. Ach, mag!

Thuis moet ik echt nog iets schrijven en laat ik de jongens hun gang gaan. Dit is de situatie beneden.

En dit boven. Maar dat maakt helemaal niks uit want ze spelen ontzettend lief samen en geven me maar liefst twee uur voor mezelf. Kijk, daar houden we van. Uiteindelijk spreken we af: ik ruim beneden voor jullie op als dank, jullie doen het boven. Is helemaal goedgekomen.

Nog even wassen voor de vakantie.

’s Avonds kijk ik Topdokters, blijft heerlijk.

O ja, de BTW-aangifte moet gedaan worden want normaal doe ik dat pas echt aan het einde van de maand en dan zijn we er niet. Fijn dat dit klaar is!

Donderdag

Maddox gaat een extra dagje naar school om alvast de vakantiedagen in te halen. Geeft mij natuurlijk weer extra ruimte voor werk.

Even boodschappen doen.

En Skyler moet naar de kapper.

Voila!

We moeten ook nog naar de bieb om wat boeken te verlengen en wat dvd’s te halen voor in de caravan. Daarna gaan we terug naar huis en gaat hij een filmpje kijken. Ik ga weer aan het werk en om 17.00 uur halen we Maddox weer op.

Vrijdag

We gaan spelen bij Anke en Seb want als je elkaar zo’n drie keer in de week ziet en dan straks drie weken niet, dan is dat natuurlijk niet leuk en moeten we nog even gebruik maken van een vrije ochtend samen.

Taart! Enne, mijn kinderen eten nooit taart, haha. Vinden ze gewoon echt niet lekker. Dit is dus vooral voor de foto. We doen nog even een rondje door Etos en Zeeman en lunchen samen. Gezellig!

Eenmaal thuis rond ik de laatste dingen af en zijn de kinderen lekker aan het spelen. Het is inmiddels 16.30 uur, ik ga de laatste dingen pakken en dan is het tijd om morgenochtend te vertrekken.

Tot na de vakantie! Of misschien dus in de vakantie. Sowieso vind je me op Instagram!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. 22 juli 2019 / 09:38

  leuke week weer en bikkel met 4 kids winkelen hahaha en fijne vakantie meis geniet ervan!!

 2. 22 juli 2019 / 12:19

  Die jurk van Zara is wel heel erg mooi! We willen hier ook nog naar de zomerbios, Paw Patrol is hier ook altijd een succes.

 3. Lydia
  22 juli 2019 / 12:50

  Leuk om te lezen, fijne vakantie!

Secured By miniOrange