(~215 B)
DIARY: Linnaeushof, Amsterdam, Almere, Anouk & Haarlem

DIARY: Linnaeushof, Amsterdam, Almere, Anouk & Haarlem

Jeetje, afgelopen week was druk en sociaal, haha. Wat een week hebben we achter de rug. Het was een beetje veel, maar wel allemaal enorm gezellig. Heb je weleens! Het was de laatste vakantieweek voor de jongens en het is mooi geweest. Tijd voor de jongens om weer naar school te gaan en het huis weer voor mezelf te hebben. Nu begint mijn vakantie ūüėČ

Zondagmiddag lag ik er wel af door de drukte en mijn Anouk-kater; gelukkig staat aankomende week alleen maar in het teken van thuiswerken en bijtanken. Kijk mee naar onze drukke, maar leuke en gezellige week! Het begon allemaal met alleen maandag en zaterdag een uitje, de rest is er allemaal last minute bij gekomen.

Maandag

We zijn in de Linnaeushof! Hier zijn we nog nooit geweest en het is gelijk een schot in de roos.

We zijn daar met Lotte en de kinderen. Zij hebben een jaarpas en vroegen of we eens mee wilden. Leuk zo in de vakantie!

Het is prachtig weer dus er kan ook gezwommen worden.

Maar dit is het √°llerleukste, haha. Hier krijgen we geen genoeg van. Een heerlijke dag zo!

Dinsdag

Debbie appte maandagavond of we zin hadden in koffie en een wandeling. Altijd!

We gaan naar een speeltuin in de buurt.

De jongens zijn moe, willen niks doen en de vakantie is wel een beetje mooi geweest voor ze. Gelukkig is de foto wel heel leuk, haha.

’s Middags speelt Skyler een paar uur bij een vriendje en ga ik met Maddox naar de bieb.

Hier begin ik in. Leuk boek, ik heb hem inmiddels uit.

Woensdag

Weer zoiets last minute: ik heb een campagne voor Veilig Verkeer Nederland en moet een speurtocht doen met minimaal vijf kinderen. Ik zat er al een paar dagen mee te klooien want ik wil niet zomaar klasgenoten en buurtkinderen vragen. Toen bedacht ik me opeens: Nicole heeft drie kinderen en ik twee. Vijf! Ik vraag of ze tijd hebben en we rijden gelijk richting Almere.

We doen de speurtocht, ik maak leuke foto’s, we sluiten af met koffie en ijs en…

Daarna hebben de kinderen nog lekker de tijd om samen te spelen.

We lunchen gezellig samen en daarna gaan we weer richting huis.

Donderdag

Donderdag is een chill dagje gelukkig. We hebben maar √©√©n plan en dat is…

Naar de tandarts! Alle drie weer goedgekeurd.

Lekker een stukje wandelen.

’s Middags doen we niet zoveel en hangen we lekker thuis. Ik kan me niet beheersen en kijk alle vier de afleveringen van GTST op Videoland, haha.

Ook dien ik de opdracht in waar ik de beelden voor heb geschoten. Het valt in de smaak en daar ben ik heel blij om.

Zoals alles deze week: alles is last minute. Ik krijg een berichtje van Bibi en Lotte dat ze bij de McDonalds zijn bij ons om de hoek, of we willen aanschuiven. Nu hebben we al gegeten, maar een ijsje is altijd een goed idee! Ik hou van deze acties.

Vliegtuigen kijken en ijsjes eten. Een mooie afsluiter van de dag.

Vrijdag

Mama/oma is er weer!

We gaan even langs school wandelen want er is een nieuw speeltoestel op het plein. Zo leuk voor die kids!

’s Middags ga ik met mijn moeder naar de kringloop. Ik heb al een tijd een autostoel staan die ik niet meer gebruik. Als ik hem kom brengen, komt er gelijk een vrouw naar ons toe die daar net binnen was gekomen met de vraag of ze een autostoel hadden voor een vriendelijk prijsje. Het heeft zo moeten zijn! Omdat ik hem net binnen kwam brengen en de verkoper hem eigenlijk nog niet eens echt gezien had, mocht ze hem gratis meenemen. Ze was dolgelukkig en zei dat ze hem onwijs goed kon gebruiken. Daar doen we het voor. Geeft me een enorm fijn gevoel!

Mijn moeder koopt dit vaasje/kannetje voor me in de kleuren van mijn eigen plek/bureau. Zo leuk!

Zaterdag

In de ochtend hang ik lekker thuis, maar ’s middags is het tijd voor Culinesse in Rotterdam! Ik haal Anke op en daarna rijden we die kant op. Eerst Nick en Simon! En ja, ik ga er maar even op in omdat ik er ontzettend veel vragen over krijg: Anke en ik zien en spreken elkaar. Alleen even niet zoveel als eerst. Hebben we allemaal wel eens, dat relaties gaan met ups en downs. Zowel in de liefde als in vriendschappen.

Broodje pulled chicken.

Alain Clark!

Ja hoor, het wachten kan beginnen. Shir is binnen en ze staan vooraan, haha.

Anouk!

Het is de laatste show voor dit seizoen en w√°t voor een. De beste, de mooiste, de meest energie van dit jaar. Misschien wel van een heel lange tijd… Even de bruiloft buiten beschouwing gelaten. Love it. Komt in mijn top 5 te staan, zo goed! Onwijs genoten. Ik stuiter de hele avond en lig uiteindelijk om 05.00 uur nog wakker, lol.

Zondag

Na drie uur slaap probeer ik toch maar even mijn zinnen te verzetten. Tijd voor de boodschappen.

Daarna rijden we naar Haarlem voor ProefPark. Bibi heeft dit al een paar weken geleden in onze agenda gezet omdat ze daar staat met haar werk en zei dat het echt iets voor ons was. Ze heeft gelijk, love it! En fijn om er even uit te zijn want thuis word ik gek van mijn hoofd en van mezelf. Kom altijd enorm moeilijk uit die after-Anouk-dip. Ik ga van skyhigh naar helemaal leeg, haha.

Crêpes!

Moppie!

Lekker spelen.

Wachten op de pizza.

Ik ga voor een fantastisch broodje rendang.

Met de regenboog familie, de foto bevestigt met de mooie gloed! Ze zijn in korte tijd lieve vrienden geworden. Heerlijk hoe het leven soms kan lopen.

Een heel sociaal weekje dus! Het loopt zoals het loopt en voor nu was dit helemaal prima. De komende weken is mijn agenda een stuk rustiger. Daar ben ik ook wel weer aan toe.

Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange