(~215 B)
10 geluksmomenten van de zomervakantie

10 geluksmomenten van de zomervakantie

Een tijd geleden deelde ik mijn geluksmomenten met jou. Het leven raast aan ons voorbij en ook al maak ik veel foto’s en deel ik veel; het is af en toe fijn om stil te staan bij de momenten die er echt toe doen. Toen we zondag met zijn vieren aan tafel zaten, sprak ik naar de jongens uit hoe fijn en gezellig ik de zomervakantie vond. Verliep alles op rolletjes? Welnee. Vond ik alle dagen even makkelijk? Hell no. Maar we hebben leuke dingen gedaan, het kamperen ging heel goed, de jongens vermaakten zich uitstekend en de zes weken vlogen voorbij. Het is wel eens anders geweest, dus extra fijn om met een goed gevoel terug te kijken op de afgelopen zes weken. En om de vakantie helemaal af te sluiten, deel ik vandaag met jou 10 geluksmomenten. Dit waren dingen met een gouden randje!

Het concert van Snelle

De eerste vakantieweek ging ik met de jongens naar de Amsterdamse Zomer, om daar het concert van Snelle bij te wonen. Vooral voor Maddox een hele happening, aangezien hij voor het eerst meeging. Het is leuk om de liefde voor muziek met Skyler te kunnen delen en daar samen ook helemaal in op te gaan. Maddox was misschien achteraf nog wat klein, maar hij heeft onwijs genoten.

De speurtocht toen we op camping De Molenhof stonden

Alle twee de weken waren leuk op de Molenhof maar als ik echt een moment moet kiezen, ga ik voor de speurtocht bij Lutterzand. Gewoon mega gezellig, geen strijd, actieve kinderen, in de natuur en afsluiten met een lunch en speeltuin. Niks meer aan doen!

De jongens en hun vrienden, waardoor wij als ouders ook écht vakantie hadden

We stonden op een veld met allemaal kinderen en de jongens hadden binnen no time vriendjes. Dat maakte gewoon onze vakantie. Ze waren continu heerlijk aan het spelen, waardoor wij als ouders ook lekker een boek konden lezen en gewoon niet zoveel hoefden op te letten. We waren even geen entertainers en dat voelde heel erg goed!

Een middag voor mezelf terwijl de mannen op de camping bleven

Op een middag begon het te regenen en Raymond zei direct: waarom ga je niet lekker alleen naar Enschede? Ik kreeg zelfs zijn creditcard mee om een mooie jurk uit te zoeken, haha. Zo lief! Ik ging naar een van mijn favoriete winkels daar en was even heerlijk twee uur alleen op pad. Doet een introvert goed!

De stranddagen op Bakkum, en dan vooral de eerste met zijn drietjes

Bakkum was wat moeizaam, maar uiteindelijk hebben we toch wel heerlijke dagen gehad. Vooral de stranddagen waren super fijn, en dan met name de eerste. De dag waarop alles nog een beetje nieuw is, de jongens heerlijk spelen met water en zand, ik rustig kan zitten, we samen het water in gingen en ook nog eens afsloten bij een strandtent met patat en als laatste met een ijsje. Lekker warm, nog niet te druk. Love it.

De gezellige barbecue-avonden bij de familie Telleman op de camping

Onze warme zonplek verruilen voor een plekje in de tuin bij Bibi en Lotte in de schaduw. Lekker eten, gezelligheid, kinderen die tot laat op blote voeten buiten zijn, Raymond die na zijn werk aanschuift, goede gesprekken, veel gelach en gewoon een relaxte en fijne sfeer. Ja, dit waren avonden met een gouden randje!

Dutch Valley met Raymond samen. Het is leuk om mijn passie voor Anouk met hem te kunnen delen

Tsjah, Dutch Valley natuurlijk! Het begon heel warm en zweterig en we dachten dat we eerder naar huis zouden gaan. Maar uiteindelijk vonden we een plek in de schaduw en genoten we van de gezelligheid, elkaar en de artiesten. We aten lekker, ik stond vooraan bij Anouk, had nog twee leuke gesprekken die me bij blijven, Anouk in topvorm, Raymond naast me. Ja, dit was echt een heel leuke dag!

Festival Zand met onze lieve vrienden

We kennen elkaar uit Osdorp, toen we naast elkaar woonden en de galerij deelden. We zijn allebei verhuisd maar hebben nu beter en meer contact dan toen. Alleen: als we afspreken is dat altijd met de kinderen erbij omdat zij ook vrienden zijn. Maar nu waren we dan éindelijk eens met zijn vieren weg, na 12 jaar. Naar Festival zand! Het was echt onwijs leuk en Kraantje Pappie maakte voor ons het hele feest af.

Bezoekje aan Linnaeushof en met zijn allen tegelijk van de glijbaan

Op Bakkum planden we een tripje naar de Linnaeushof met Lotte en de kinderen en de maandag van de laatste vakantieweek was het zover. Het was heerlijk weer, de kinderen vonden het helemaal fantastisch en vooral de glijbaan was favoriet. Hoe leuk om samen met de kinderen naar beneden te gaan, met zijn allen op een rij? We zijn flink wat keren naar boven gelopen met matjes én de kinderen en hadden de tijd van ons leven. Soms zijn het de kleine dingen die de dag maken. De glijbaan was daar een van.

Misschien wel naar het beste en meest energieke optreden van Anouk op Culinesse

De laatste van dit seizoen; Anouk op Culinesse. Ik zei het al op Instagram maar ik weet niet wát Anouk had gegeten, maar ze was helemaal aan en gaf álles wat ze had. Niet normaal. Ik heb van iedere minuut genoten, de tijd ging veel te snel, zat lekker in mijn bubbel en ben nu nog steeds aan het nagenieten. Dit optreden van haar komt in mijn top 5! Het was waanzinnig en de kers op de taart deze vakantie!

Sowieso vond ik het een feestje dat deze festivals nog allemaal gepland stonden in de weekenden van de zomervakantie. Hierdoor had ik toch mijn momentjes en was ik weer genoeg opgeladen om de andere dagen met de kinderen te spenderen. Ja, love it!

 

Delen:
Secured By miniOrange