(~215 B)
DIARY: hulpouder, verjaardagen & Upside Down

DIARY: hulpouder, verjaardagen & Upside Down

Goedemorgen! De week is weer voorbij en opeens is het herfst. De temperaturen kelderen, het regent veel en het is echt even omschakelen na maandenlang alleen maar jurken met blote benen te hebben gedragen. Maar ik vind het ook wel weer fijn. Ik hou van de herfst en ben dol op kleedjes, geurkaarsen en fijne truien. Geef me even de tijd voor de omschakeling en ik ben weer helemaal in mijn nopjes, haha.

Het was me het weekje wel weer. Ik kreeg mijn eczeem niet meer onder controle en het ging open en ontsteken. Een ritje huisarts was onvermijdelijk. Ook zag ik het ziekenhuis weer eens van binnen, omdat ik naar de longarts moest. Voor de rest ging ik met Maddox’ klas mee als hulpouder, speelde ik taxichauffeur om de kids naar sporten en vriendjes te brengen en had ik een heel leuk gesprek voor nieuw werk. Wie weet wat daar nog voor leuks uit gaat komen. Als laatste waren er twee verjaardagen: mijn moeder was vrijdag jarig en dat is ook altijd de dag dat ze bij ons is. Maddox vond het een heel ding, zo schattig. Ook was Lotte (Telleman) jarig en was ik zaterdag bij haar thuis voor een etentje.

Kijk mee!

Maandag

Op naar school! En allebei extra netjes met de haren, aangezien de schoolfotograaf komt. Dat vindt vooral mama heel leuk, lol.

Ik ben bij Studio Zebra voor een meeting want er komen leuke dingen aan.

Op naar een volgende afspraak: een sollicitatiegesprek. Ik heb sinds lange tijd weer eens make-up op maar mijn eczeem is er wat heftig aan toe. Voor een gesprek voelt dit wat fijner.

Het gesprek is leuk en ik zou vrijdag meer horen over het aantal uren, de inkomsten en de constructie qua freelance/in loondienst. Is niet gebeurd, haha. Of dat een slecht teken is of gewoon een goed teken met vertraging, dat vullen we volgende week in.

Thuis ben ik lekker aan het werk.

Kickboksen! Met eigen handschoenen. Hij is helemaal trots.

’s Avonds kijken Raymond en ik Expeditie Robinson.

Dinsdag

Ik begin de dag in de sportschool maar het wil allemaal niet zo lukken.

Thuis ben ik aan het werk en ’s middags breng ik een bezoekje aan de huisarts vanwege mijn eczeem dat helemaal open gaat.

Dan maar weer aan de medicatie.

Na schooltijd hebben we de startgesprekken van de jongens. Raymond komt uit zijn werk en is er gelukkig bij. Het gaat ontzettend goed met de jongens! Maddox leert prima en is vooral erg gezellig en grappig in de klas; Skyler vindt het niveau te makkelijk en krijgt extra uitdaging. Fijn dat er zo meegedacht wordt en het contact met de nieuwe juffen (voor Skyler dan) is gelijk heel erg goed en positief.

Mijn eczeem en ik. Een neverending story. De open plekken lopen helemaal door mijn haar in. Het is lang geleden dat ik zoveel last heb gehad.

Woensdag

Het is woensdag en ik ga met Maddox mee als hulpouder. Het gaat super goed en al die kleintjes zijn zo schattig. Ik zou bijna weer een beetje de Pabo missen (zei ik dat echt?).

Skyler speelt met een vriendje en wij gaan weer naar kickboksen.

Ondertussen loopt deze shit met de curator nog steeds. Alles is ingediend dus ik hoop dat er snel wat positief nieuws komt (al ben ik er bang voor dat het verspilde moeite en energie is). Dat mijn eczeem open is, is niet zo gek met deze stressvolle situatie.

Donderdag

Op naar school!

Ik ga anderhalf uur naar yin yoga. Ik kom binnen rennen met een hartslag op 130 en ga naar buiten met een hartslag onder de 80. Dat was dus nodig, haha.

Ik loop Kraanmode sinds maanden weer eens binnen en wil deze twee items van Refined Department. Het shirt neem ik gelijk mee; de broek reken ik ook af en wordt as we speak ingekort.

Daarna ga ik naar het tuincentrum om het verjaardagscadeau voor mijn moeder te halen. Ze is helemaal into het moestuinen en kweekt haar eigen plantjes (haha, dat ik dit nog eens zou zeggen). Dit vind ik het perfecte cadeau!

Ik app mijn vader om hem voor te bereiden. Sorry pap, maar jij moet het in elkaar zetten.

Dit zijn cadeautjes in mijn straatje. Bestellen bij My Lovely Notebook is altijd een feestje. Leuk om al twee jaar voor dit bedrijf te mogen werken.

Maddox is heel druk bezig met oma’s verjaardag en tekent en schrijft erop los.

Ik breng Skyler naar basketbal.

Na de kaart moet ook de tekening nog afgemaakt worden. Hij is er maar druk mee.

Vrijdag

Hoera, oma is jarig en ze is vandaag bij ons! Maddox laat vol trots alles zien en het cadeau valt onwijs in de smaak.

Samen koffie drinken.

Mijn moeder blijft thuis met de kinderen en ik ga naar het ziekenhuis voor de longarts.

Ik ben voor nu weer helemaal goedgekeurd, maar krijg wel een verwijzing naar het AMC voor een intake voor immunotherapie. Ben benieuwd. Kan nog wel een paar maanden duren, maar dan is het maar vast in werking gezet.

Taartjes ’s avonds!

Zaterdag

Ik begin de zaterdag om 09.00 uur in de nagelsalon. Heerlijk weer een donkere kleur!

Ook ga ik met Maddox boodschappen doen.

Voor de rest zijn we lekker thuis de hele dag.

’s Avonds vervang ik mijn joggingpak voor een jumpsuit. Ik ga naar Bibi en Lotte voor een etentje!

Lotte is jarig en heeft een aantal vriendinnen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. Bibi maakt alles en het is super gezellig en lekker.

Zondag

Zondag beginnen Skyler en ik in Amsterdam bij Upside Down! Daar wil hij al weken naartoe en vandaag is het zover. Ik bewaar de foto’s even voor een los verslag. Die volgt morgen of woensdag even!

’s Middags wil Skyler thuisblijven en gaan wij met Maddox even naar Gelderlandplein. Daar scoor ik nog een leuke spijkerbroek met 70% korting. Van 40 naar 12 euro is altijd leuk! Hij krijgt zulke lange benen…

Potje air hockey samen!

We besluiten heel spontaan om sushi te gaan eten.

Ik vind het altijd een onderneming om met (onze) kinderen uit eten te gaan, maar al met al was het hartstikke gezellig (en lekker!).

Het is inmiddels zondagavond 21.00 uur dus het is tijd om af te sluiten. Tot volgende week! X

 

Delen:
Secured By miniOrange