(~215 B)
DIARY: eerste interview, Sint Maarten & verjaardag (t/m vrijdag!)

DIARY: eerste interview, Sint Maarten & verjaardag (t/m vrijdag!)

Vandaag heb ik weer een nieuw fotodagboek voor je. Wat gaan de weken momenteel toch ontzettend snel! Afgelopen week was ik weer op kantoor aan het werk. Ik ging dinsdag iets eerder naar huis omdat ik woensdagmiddag even op pad moest voor mijn werk. Dat gaf me de gelegenheid om eindelijk weer eens te sporten. Ik vind het nog moeilijk om dit passend te maken in mijn leven, maar dat zal vast goed komen. Voor de rest was er natuurlijk Sint Maarten, hoorde ik dat mijn freelance opdracht voor Kek Mama verlengd werd, mocht Skyler trakteren op school en ging ik vrijdagavond naar de verjaardag van Debbie.

De laatste foto in dit dagboek is van zaterdagochtend, toen ik met de jongens nog in bed lag. Raymond en ik zijn namelijk een weekendje naar Deventer geweest! Dit wil ik graag later even apart laten zien, omdat het anders wel erg veel wordt. Dus bij dezen. Mijn dagboek tot en met vrijdag compleet, met nog een laatste foto van zaterdagochtend. Kijk mee.

Maandag

De maandag na zijn verjaardag en hij mag trakteren! Skyler wil graag Pringles uitdelen en er hoeft niks mee te gebeuren qua versiering: ‘gewoon alle Pringles in een mand met iets eroverheen zodat ze niet zien wat het is’. Dat kan geregeld worden.

Ik ben de dag weer op kantoor.

Wel fijn dat ik eindelijk weer wat spullen kan gebruiken die lagen te verstoffen thuis. Mijn grotere designertassen, mijn notebookcover en broodtrommel, haha.

Ik doe mee met mijn collega en bestel een soep in de kantine. Zo lekker!

Om 15.00 uur sta ik weer op het schoolplein en daarna rijden we door naar kickboksen. Ik vind het niet zo’n goed idee omdat Maddox heel benauwd is, maar hij wil super graag.

Jaja, Sinterklaasjournaal!

Maddox is benauwd en hoest veel. Ik ben de hele week bezig met een strikt medicatieschema en bel met de kinderarts. Vorig jaar lag hij deze periode in het ziekenhuis, dus we zijn hard aan het werk om dit te voorkomen. Even een spoiler naar vrijdag: het gaat super goed en hij lijkt er doorheen!

Dinsdag

Beetje moe van de rommelige avond en nacht, maar hij wil graag naar school.

Ik ben weer op kantoor.

Omdat ik morgen even moet werken, kan ik vandaag iets eerder weg.

En dus ben ik om 16.00 uur in de sportschool! Skyler is buiten spelen en Maddox op de BSO. Fijn dit uurtje extra.

Goede dag vandaag. Op naar Maddox.

Maddox lijkt nog meer te zijn opgeknapt en wil niet mee naar huis, haha. Zo fijn voor hem dat-ie zo op zijn plek zit.

Zo lief van mijn moeder. Regelmatig neemt ze kliekjes eten voor ons mee. Dat scheelt op zo’n dinsdag toch weer tijd!

Woensdag

Ik begin de dag met een wandeling en ga gelijk even boodschappen doen.

De was is een chaos dus dat werk ik gelijk weg.

Zo lief, ik krijg post van Debbie. Ik heb zulke lieve mensen om me heen. Ze hebben allemaal met me meegeleefd de afgelopen weken en ook al mijn geklaag en twijfels aangehoord.

Ik ben een paar uur aan het werk voor Kek Mama. Ik zou deze week gaan afronden maar ik word nog twee weken langer ingehuurd. Super leuk.

Rustig middagje op de bank met de Club van Sinterklaas.

Ik breng Maddox naar een vriendje en Skyler gaat spelen met vrienden. Ik rij naar het ziekenhuis want ik heb mijn eerste eigen interview. Het gaat vet goed en ik heb er een mooi stuk van kunnen maken.

Raymond en ik kijken Special Forces. Zo genieten dit programma.

Donderdag

Daar zijn we weer! Ik merk dat ik weer veel jurkjes draag. Iedereen op dit kantoor ziet er netjes uit, dus dat trekt mij ook weer uit mijn jeans en hoodies vandaan.

Ja hoor, ik doe weer mee met de soep van de dag.

Eenmaal thuis help ik Skyler met zijn huiswerk en ga ik op tijd eten maken.

Raymond is laat vanwege een borrel op zijn werk dus ik moet even heen en weer naar basketbal. Maddox en ik gaan gelijk maar even kijken bij Skyler.

Vrijdag

Happy days: bij het Tuinhuis voor een lekker taartje met mijn moeder. Daarna ga ik snel naar huis omdat ik weer moet werken voor Kek Mama.

Tussendoor laat ik nog even mijn nagels doen. De hele nagelsalon is verbouwd en het ziet er een stuk sfeervoller uit dan het was.

Ook ga ik ’s middags met Maddox naar zwemles. Een minuut voor de les moet hij ineens keihard huilen. Hij is vorige week niet geweest vanwege zijn longen en ik denk dat de drempel weer wat hoog was.

Nog even mijn nagels showen! Ik schrijf ook even een blog voor Mommyhood tijdens het wachten.

Hij kan weer lachen en vond zwemles gelukkig wél leuk.

Mijn moeder heeft eindelijk een vakjesbord gevonden voor Maddox. Als je aan hem vraagt wat hij wil eten, heeft hij het liefst een ‘lekker bordje’. Dat is dit, haha. En nu heeft hij dus een bord met vakjes voor de verschillende dingen.

Raymond lust echt alles, maar van witlof gruwelt hij. Ik niet. Mijn moeder is zo lief om witlof uit de oven te maken met aardappelpuree, lekker veel kaas en ham. Héérlijk. Ik geniet ervan. De rest eet macaroni, haha.

Sint Maarten! Skyler gaat met vrienden, Maddox met oma en ik blijf thuis om de deur open te doen voor anderen.

Als Maddox in bed ligt rij ik naar Amsterdam voor de verjaardag van Debbie. Een heuse pizzaparty! Ik heb dus al gegeten, maar kan het niet laten om één stukje te proeven. Goddelijk!

Zaterdag

Zaterdagochtend moet Raymond nog even wat werk afmaken voordat we gaan en wij kijken in bed het Sinterklaasjournaal terug.

Mijn ouders komen zo en blijven hier logeren. De jongens gaan de Sinterklaasintocht kijken en vanavond naar McDonalds. Daarna mogen ze hun schoen zetten. Een groot feest! Raymond en ik gaan naar Deventer voor een nachtje en komen morgenmiddag weer terug. Dat laat ik jullie later zien.

Tot volgende week! X

 

Delen:
Secured By miniOrange