(~215 B)
Welke moedermelk sieraden passen het beste bij jou?

Welke moedermelk sieraden passen het beste bij jou?

Moedermelk sieraden zijn prachtig om te zien. Daarnaast is een ketting of ring met jouw eigen borstvoeding natuurlijk ook één van de meest persoonlijke sieraden die je kunt dragen als mama. Ze zijn hét symbool voor de liefdevolle verbinding tussen jou en jouw kindje.  Maar welke moedermelk kettingen of sieraden passen het beste bij jou? Ga je voor een zilveren ring of een gouden armband? En hoe zit dat met de kleur van deze sieraden?

Dit blog is aangeleverd.

Moedermelk kettingen of ringen: wat is jouw favoriete sieraad?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sieraden die je kunt laten maken met jouw borstvoeding. Zoals bijvoorbeeld kettingen met bedels, oorbellen, ringen en armbanden. Ook kun je jouw favoriete item nog persoonlijker laten maken met diverse mogelijkheden.

Zo kun je een ketting laten maken met moedermelk én een plukje haar van jouw baby. Een ring of een armband kun je ook laten graveren. Bijvoorbeeld met de naam of de geboortedatum van jouw kleintje. Maar hoe kies je een moedermelk sieraad dat bij je past? Draag je liever kettingen in plaats van armbanden? En kies je dan voor goud of toch zilver?

Ringen

Een ring staat voor onvoorwaardelijke liefde en verbinding. Trouwringen en vriendschapsringen zijn daar een mooi voorbeeld van. Heb je grote handen? Kies dan voor een moedermelk ring met een brede ringband en een grote steen met borstvoeding. Heb je kleine handen? Ga dan voor een smalle moedermelk ring met een ovaalvormig steentje.

Kettingen

Moedermelk kettingen draag je het liefst voor altijd bij je. Welke ketting je het mooiste staat heeft vooral te maken met de vorm van je gezicht. Heb je een hartvormig gezicht en zijn jouw jukbeenderen goed zichtbaar? Kies dan voor korte kettingen van moedermelk met een kleine bedel. Draag een ronde bedel aan de halsketting als je een lang gezicht hebt. Deze ronde bedels staan je ook het mooist als jouw gezicht overwegend hoekige vormen heeft.

Armbanden

Moedermelk sieraden zijn ook verkrijgbaar als armband. Zijn jouw polsen wat breder? Dan zijn brede armbanden gemaakt voor jou. Je kunt ook afwisselen met smalle en brede bangels. Ook dat laat jouw polsen slanker lijken. Heb je dunne polsen? Draag dan een smalle en verfijnde moedermelk armband met een rondvormig of ovaalvormig steentje.

Oorbellen

Ook oorbellen zijn sieraden die je nog persoonlijker maakt door ze te laten maken met jouw moedermelk. Draag langwerpige oorbellen als jouw gezicht rond van vorm is. Is jouw gezichtsvorm lang? Kies dan voor oorknoppen. Zoals studs bijvoorbeeld. Ronde moedermelk oorbellen staan je prachtig als jouw kaaklijn duidelijke hoeken heeft.

Moedermelk kettingen en sieraden van goud of zilver?

Een ketting met een bedeltje van goud of een zilveren armband met moedermelk. Kun je niet kiezen tussen moedermelk sieraden van goud of zilver? Kies dan voor het edelmetaal dat het beste past bij de ondertoon van jouw huid. Dit kan warm zijn, maar ook koel.

Warme ondertoon? Draag moedermelk sieraden van goud

Heeft jouw haar een warme tint? Dan passen gouden kettingen en sieraden waarschijnlijk het beste bij jou. Dit weet je zeker door de binnenkant van jouw polsen te controleren als je in het licht staat. Zijn de adertjes die onder de huid liggen donkerblauw of paars van kleur? Dan heeft jouw huid een warme ondertoon en staan gouden mama sieraden je het mooist.

Koel huidtype is zilver

Zijn de aderen overwegend blauw of groen van kleur en heb je lichte of blauwe ogen? Dan ben je een koel type. Kies in dat geval voor zilveren armbanden of moedermelk kettingen.

 

Delen:
Secured By miniOrange