(~215 B)
DIARY: back to school, werk & outlet shoppen

DIARY: back to school, werk & outlet shoppen

Goedemorgen! We horen bij regio noord en dat betekent dat onze jongens afgelopen week weer naar school zijn gegaan. En dat voelde weer fijn! We zitten weer heerlijk in het ritme, de jongens weten waar ze aan toe zijn, ze slapen weer beter omdat ze meer doen op een dag en zitten elkaar niet zo in de haren. Voor mij betekende het weer meer ruimte voor mezelf; overdag sporten, betere werktijden, meer tijd voor opdrachtgevers en ook tijd voor dingen als mijn nagels en een koffie onderweg. Echt heel erg prettig weer! Het is nog wel even zoeken nog hoe ik mijn werk moet verdelen dus excuses dat er zo weinig op Mommyhood online kwam. Ik heb wat meer tijd voor mezelf gepakt én was meer bezig met Heavy Dreamer, de winkel in Aalsmeer waar ik de social media voor doe. Ze gaat helaas de deuren sluiten volgende maand en we zijn druk bezig met de opheffingsuitverkoop.

Kijk mee naar onze eerste week back to school!

Maandag

Klaar voor de eerste schooldag weer na de vakantie!

Ik ga door naar de sportschool. Daarna ga ik thuis aan het werk. Ik moet een nieuwsbrief schrijven voor My Lovely Notebook en even aan de slag voor Mommyhood.

Om 15.00 uur haal ik de jongens weer op.

Ik volg een masterclass over gamen en schermtijd. Mega interessant en fijn, omdat het hier soms een beetje de spuigaten uitloopt met Skyler.

Dinsdag

Wandelen naar school.

Ik ga een koffie doen bij een moeder van school waar ik het al sinds dag 1 goed mee kan vinden. Ze is ziek geweest en gelukkig nu weer up en running. Tijd om bij te kletsen!

Een paar uur werken voor Briljant Baby.

Ik ga naar Heavy Dreamer. Ze sluit de deuren en we hebben foto’s nodig!

Nieuwe hoekjes, nieuwe foto’s. Even een koffie tussendoor. De hele winkel is met 50% korting. Ik neem zelf ook wat toffe accessoires mee.

Om 15.00 uur haal ik de jongens alweer op. Wat vliegt de tijd toch altijd als ze op school zitten.

Maddox is helemaal in zijn nopjes met zijn pak van Heavy Dreamer, haha.

Knutselen.

Skyler is opeens helemaal in de ban van klusjes doen om geld te verdienen, haha. Als ik zeg dat ik even moet stofzuigen, hoor ik: ‘zal ik het doen?’ Het kost me flink wat geld (50 cent), maar het huis is aan kant.

Woensdag

We wandelen weer naar school en ik draag de jurk die ik van Omoda heb gekregen. Heerlijk ding.

Ik ben de ochtend aan het werk voor Briljant Baby.

Om 12.00 uur zijn de jongens alweer uit.

Vanaf nu heeft Skyler zwemles op woensdagmiddag dus ik ben daar naartoe met Maddox.

Op de terugweg verras ik de jongens met een ijsje.

Dan neem ik er ook een!

’s Avonds gaat Raymond sporten en kijk ik The Bold Type. Heerlijk.

Donderdag

Naar school!

Het is ook weer tijd om te sporten.

Ik rij door naar het dorp voor koffie en…

Mijn nagels!

Ook moet ik weer even langs Heavy Dreamer want de verkoop gaat ontzettend hard. Ik heb dus weer even wat nieuwe foto’s nodig.

De nieuwe collectie van Fabienne Chapot is weer onweerstaanbaar.

Als ik om 15.00 uur op school kom hoor ik dat we in de klassen mogen kijken. Erg fijn want door corona is dat al lang niet meer geweest. We gaan eerst naar boven, naar Skyler.

En daarna laat Maddox vol trots zijn klas zien. Erg fijn dit want ik krijg van Maddox niet zoveel te horen. Hij gaat heel aanhankelijk naar binnen, maar van de juf hoor ik dat dat volledig toneelspel is en dat het heel erg goed gaat. Dat hij zelfs mega blij en enthousiast met alles meedoet, haha.

’s Avonds rij ik even langs Anke om wat kleding voor Seb te brengen.

Vrijdag

Met mama ben ik weer in het dorp voor ons vaste rondje.

Maddox heeft moeite met drinken. Of anders gezegd: Maddox drinkt alleen als het in zijn fles zit. Het is natuurlijk hoog tijd om dat te stoppen en dus koop ik verschillende bekers. Nu geen excuus meer, haha. De tweede beker van links is tot nu toe een hit want hij vraagt al drie dagen niet meer om zijn fles. Fijn!

We halen de jongens op om 12.00 uur, eten een broodje en dan breng ik Skyler weer naar school. Nieuwe regel vanaf groep 5: ook de vrijdagmiddag naar school. Hij blijft op de andere dagen over, net als Maddox, maar op vrijdag kan hij thuis eten omdat we dan toch Maddox ook moeten ophalen. Ik loop een paar keer mee en daarna kan hij zelf weer terug lopen naar de klas.

Wij gaan even naar Westwijk voor koffie.

Cheese.

Zaterdag

Ik begin de ochtend in de sportschool.

Daarna gaan we naar de nieuwe outlet bij de Sugarcity in Halfweg. Het is echt onwijs rustig dus we kunnen lekker slenteren en kijken.

Vooral de winkel van Ravensburger is een hit bij de jongens. Spelletjes spelen, met de treinen spelen… Raymond slaagt goed bij Petrol. Ik koop voor de rest niks.

Ze zijn zo lief met Brio aan het spelen, dat we een set meenemen voor ze.

Tijd voor lunch!

We zitten bij Anne&Max.

Heerlijk is het!

Thuis verruil ik mijn jurk voor een pyjamabroek en ga ik lezen in dit boek.

Ook word ik helemaal gek van al het speelgoed. Maddox zit toch de hele dag op school, dus ik ga flink ruimen. Veel dingen naar boven en een kist minder. Veel beter zo!

Zondag

Boodschappen doen.

Raymond gaat met die jongens naar buiten zodat ik mijn dagboek kan afmaken.

Inmiddels is het 14.00 uur en sluit ik hem lekker af voor vandaag. Tijd om mijn boek verder te lezen en een goede planning voor volgende week te maken. Er ligt een hoop werk op me te wachten. Tot volgende week! X

Delen:
Secured By miniOrange