(~215 B)
Favorieten van de maand augustus

De maand augustus zit er alweer bijna op en we gaan ons klaarmaken voor de herfst. Althans, dat voelt altijd zo als we in september zijn aangekomen. Dat deze maand ook nog heel wat zomerse dagen kan hebben, weet ik ook heel erg goed. Anyway: ik vind het eigenlijk wel prima dat we langzaamaan naar een nieuw seizoen gaan. De kinderen weer naar school, nieuwe projecten die ik heb aangepakt en het voelt altijd weer als een frisse wind als de zomervakantie voorbij is. Hebben jullie dat ook?

In augustus zijn er weer een paar producten geweest die groot favoriet zijn geworden. Nu we aan het einde van de maand zijn gekomen, is het tijd om deze met jullie te delen. Kijk mee!

De AirUp waterfles

Ik heb zelf vaak samenwerkingen waarin ik dingen promoot waar jullie hopelijk enthousiast van worden. Ik ben zelf ook zo iemand die heel erg gevoelig is voor de reclames bij andere influencers. Na de zoveelste post over de AirUp kon ik me niet meer beheersen en heb ik de waterfles met pods aangeschaft. Ik ging voor roze, met daarbij de smaak watermeloen. En o my, ik vind dit een fantastische uitvinding! Ik ben echt een drama met water drinken en sinds ik deze fles in mijn bezit heb, drink ik vier flessen per dag. En vier keer 650ml is gewoon ruim twee liter.

Het werkt heel simpel: je koopt de waterfles, schaft pods aan met een smaakje waar jij blij van wordt en deze pod klik je op de waterfles. Vervolgens kun je drinken. Er zitten dus geen toevoegingen in het water maar omdat door de pod een geur vrijkomt (in mijn geval watermeloen) worden jouw hersenen in de maling genomen. Resultaat? Water met een watermeloen smaak! Echt, ik moest het zelf ervaren en heb het dus zelf besteld, maar ik ben oprecht heel enthousiast en vind de smaak subtiel maar aanwezig. Heerlijk! Als je de pod naar beneden klikt, ruik je de geur bijna niet meer en drink je dus ‘echt’ gewoon water. Zo kun je zelf ook afwisselen zonder de pod direct te verwijderen.

Ik vind de waterfles zelf ook heel fijn in gebruik. Binnen no time is de fles leeg en het kost me geen enkele moeite meer. Met een pod schijn je zo’n 5 liter ‘smaak’ te hebben, maar ik gebruik het echt veel langer. Zoals ik al zei drink ik ook gewoon water zonder de pod te activeren. Ik wissel af en doe zeker een week met een pod. Al met al dus goed geinfluenced en mega enthousiast.

Adidas Ozweego

Al een tijd was ik op zoek naar vervangers voor mijn witte Nikes. Ik heb ze ontzettend veel gedragen en ook tijdens regen- en modderdagen in de vakantie. Ze waren echt heel erg vies en ondanks het schoonmaken zien ze er wat afgetrapt uit. Omdat ik zag dat ook de stiksels aan de zijkanten wat loslieten, ging ik op zoek naar een nieuw wit paar sneakers. Dat is voor mij namelijk onmisbaar. Ik heb mijn gympen van Isabel Marant die heel subtiel en prima zijn, maar ik kan ook echt niet zonder een wit, iets meer chunky paar. Ik hield Nike al een tijd in de gaten en vroeg Debbie, die bij Nike werkt, veel om advies. Ik bestelde drie paar maar het was het allemaal net niet. Totdat ik in Hoofddorp liep om wat schoolspullen voor Skyler te halen. Ik liep langs de etalage van een schoenenzaak en zag daar fantastische sneakers staan, precies wat ik zocht. Ik liep naar binnen, pasten ze en binnen vijf minuten rekende ik af. Het zijn uiteindelijk de Adidas Ozweego geworden!

Ze zijn wit met beige details, ze zitten als sloffen en ze zijn precies zoals ik ze hebben wil: grof, maar nog wel helemaal mij. Ik word er blij van! Ze kunnen onder zowel mijn jurken als onder een jeans en ik heb ze nu al iedere dag gedragen sinds ik ze heb gekocht. Ja, mijn nieuwe favoriete paar sneakers!

De maxi-jurken van By Bar Amsterdam

Al jaren ben ik fan van de jurken van Fabienne Chapot en ik shop deze ieder seizoen graag. Maar een paar maanden geleden kwam ik een winkel binnen en werd ik opeens verliefd op een lange jurk van By Bar Amsterdam. Een basic exemplaar in een bijzondere vaalrood/roze tint. Ik trok hem aan en was direct verkocht. Hij zat me als gegoten en eenmaal gekocht heb ik hem daarna ontzettend veel gedragen.

Niet veel later volgde een zwart exemplaar en ook deze komt iedere week wel uit de kast. Heerlijk nu met een gymp, maar in de winter ook prima te dragen met laarzen, een panty en eventueel een vest. Een jurk met print kon dan ook niet achterblijven. In korte tijd heb ik een aantal jurken verzameld (de basic is Loulou en de print Julia) en het is dan ook een merk dat ik nu goed in de gaten hou. Een stuk meer basic dan Fabienne Chapot, maar dat is wel heel erg leuk voor de afwisseling. Ja, ik word hier heel blij van!

Samenwerking met Structuurjunkie

Volgens mij heb ik het nog nooit echt gehad over samenwerkingen en merken die favoriet zijn, maar toen ik een mail ontving van Structuurjunkie maakte mijn hart wel een sprongetje. Jullie weten hoe blij ik kan worden van planners, notitieboeken en andere stationery. Ik mag tot het eind van het jaar alle nieuwe producten testen en met jullie delen. Daar wordt een mens toch gelukkig van? Jullie weten dat ik veel van de items zelf ook koop en dat ik zelf al een lidmaatschap heb op het membership. Ik ben oprecht enthousiast over alles. De samenwerking is onwijs passend en helemaal in deze fase van mijn leven, met verschillende opdrachtgevers en de verschuiving qua werkzaamheden, is het fijn om een systeem te gaan creëren waar ik houvast in kan vinden. Jullie zullen de komende maanden nog veel meer producten voorbij zien komen. Ik ben dankbaar!

Mijn e-reader Kobo Libra

Ik bleef om me heen zoeken naar dingen die ik afgelopen maand fanatiek heb gebruikt en bleef maar terugkomen op mijn e-reader. Misschien al vaker voorbij gekomen, maar zeker niet minder gemeend. Sterker nog: ik denk dat ik de Kobo Libra in de maanden juli en augustus meer heb gebruikt dan alle maanden ervoor. Ik vind het nog steeds ontzettend fijn om te lezen op deze e-reader; een scherm van goed formaat, handige knoppen, het ligt lekker in de hand en hij werkt naar behoren. Na de vakantie heb ik de grijze hoes vervangen voor een roze en hij voelt weer als nieuw. Ja, dit is echt mijn favoriete product van augustus!

Delen:
Secured By miniOrange