17 random facts over mij

17 random facts over mij

Jullie weten echt een hoop van me en dat is soms een beetje gek. Dat er 35.000 mensen op deze planeet rondlopen die mij en al mijn struggles kennen. Daar moet je als blogger maar niet teveel over nadenken. En toch zijn er weer dingen die ik met jullie ga delen, namelijk 17 random feitjes over mezelf. Dingen die jullie -volgens mij- nog niet van mij weten. Altijd leuk om dit soort lijstjes te maken! Iets met roze koeken, uiteraard weer Anouk, boeken lezen, wit beddengoed en héél graag alleen zijn waardoor ik daar soms een beetje in doorsla.

– Ik vind roze koeken echt de hemel. Ik koop het alleen bijna nooit omdat ik anders het hele pak achter elkaar leeg eet.

– Ik haat het witte beddengoed in hotelkamers. Ik heb vaak last van mijn eczeem, krab veel en zorg dus altijd voor een handdoek in bed zodat het niet op een slagveld lijkt als ik mezelf weer eens open heb gekrabd terwijl ik sliep.

– Ik slaap altijd met mijn haar vast. Als ik mijn elastiekje kwijt ben blijf ik net zo lang zoeken totdat ik heb gevonden heb. Anders kan ik niet slapen.

– Bijna iedere week zet ik wel een nieuw boek op mijn e-reader onder het mom van ‘ik ga weer meer lezen!’ Feit is dat ik dat al een jaar roep, ik kapitalen aan boeken heb uitgegeven, mijn e-reader bomvol staat en ik iedere avond nog steeds doelloos met mijn telefoon in mijn handen televisie zit te kijken.

– Ik kan soms mijn werkdag vrijwel helemaal verspillen met zoeken naar inspiratie, om vervolgens het laatste uur zoveel ideeën te hebben dat ik veel artikelen wil schrijven en in tijdnood kom omdat ik de kinderen moet halen.

– Ik kan soms best een beetje chagrijnig zijn als mijn vriend opeens een dag vrij is doordeweeks. Dan loopt mijn hele planning en dagindeling in de soep.

– Ik kan er erg naar uitkijken, maar tegelijkertijd heel erg tegenop zien om naar een concert te gaan. Ik laad op van de muziek en de artiest, vooral Anouk, maar vind de drukte vreselijk. Ik moet dan ook altijd even een knop omgooien.

– Sushi met gefrituurde garnaal is mijn favoriet, samen met de crispy rolls en sashimi van zalm.

– ’s Nachts ben ik altijd boos op Maddox omdat hij niet wil slapen maar ’s ochtends kijk ik naar dat vrolijke snoetje –serieus, hij wordt vrijwel altijd lachend wakker- en ben ik intens gelukkig.

– Als ik koffie drink bestel ik altijd een latte macchiato en héél soms een cappuccino. Gewone koffie vind ik absoluut niet lekker.

– Ik vind het héél erg jammer dat ik nooit meer zwanger ga zijn en de eerste kersverse weken niet meer kan meemaken.

– Van de laatste drie albums van Anouk kan ik helemaal niet zoveel meezingen, omdat ik die simpelweg niet zoveel luister en stiekem sommige nummers helemaal niet zo leuk vind. Alleen Queen For A Day ken ik redelijk uit mijn hoofd.

– Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik muziek luister.

– Lekker arrogant maar ik vind mezelf goed schrijven en een goede blogger. Ik vind het daarom jammer dat ik niet nóg meer volgers heb. Lol.

– Als ik aan het begin van de week mijn agenda check en zie dat er helemaal niks aan staat, ben ik het meest gelukkig.

– De laatste tijd ben ik zoveel thuis en op mezelf, dat ik een heel grote drempel over moet als ik opeens een event heb zoals vanmiddag. Ik ben al de hele week aan het wikken en wegen, totdat Raymond zei dat hij speciaal de middag vrij had genomen zodat hij voor de kinderen thuis was. Nu is voor mij de beslissing gemaakt en ik vind het oprecht weer een beetje spannend.

– Ik kan echt heel chagrijnig worden als ik nét lekker in een artikel zit en precies op dat punt Maddox besluit wakker te worden.

Haha, nu ik het terug lees lijkt het net alsof ik altijd heel chagrijnig ben en het liefst in mijn eentje thuis zit. Ach, misschien is dat ook wel zo. Lol.

Vertel eens een feitje over jezelf!

Share:

22 Reacties

 1. Naomi
  7 december 2017 / 14:29

  Alleen thuis zijn herken ik goed. Is het raar dat ik mijn vriend soms aanspoor om een avondje weg te gaan? Hahaha, het is ook gezellig als we wel samen zijn hoor!
  Ik vind je ook een goede blogger. Kersverse mama’s of mama to be’s die vragen hebben, link ik ook altijd door naar jouw blog. Verspreid het mommyhood evangelie!

  Ben je bloeddonor? Dan krijg je naderhand een roze koek! Haha, goede reden om bloed af te laten tappen. Zij het bloed ik de roze koek.

  • Ineke
   9 december 2017 / 08:00

   Haha, ik zit er al een tijd over te denken bloeddonor te worden. Deze info geeft wel de doorslag om het te doen

 2. Sabien
  7 december 2017 / 15:17

  Ik herken mezelf in het feitje van dat je partner onverwachts een dag/middag vrij heeft….

 3. Maartje
  7 december 2017 / 15:53

  Yes ik heb hetzelfde met Anouk haar laatste albums haha, voor mijn gevoel veranderd haar muziek op dit moment (of de laatste paar jaar) en verander ik er niet in mee.

 4. Sarina
  7 december 2017 / 16:01

  Ik heb een tijdschriften abonnement maar doordat ik er geen tijd voor vrijmaak liggen er nu 8 ongelezen magazines in het plastic op me te wachten en ik heb niet het idee dat ik dat nog ga inhalen. Vandaag was ik vrij en was ik begonnen met lezen maar toen voel ik in slaap… #ikhebeenheelzwaarleven

 5. Bibi
  7 december 2017 / 16:54

  Leuk om te lezen

 6. 7 december 2017 / 17:41

  Over dat goed kunnen schrijven/bloggen ben ik het helemaal mee eens. Jouw teksten zitten altijd zo goed in elkaar. En dat veel thuis (willen) zitten is heel herkenbaar :’)

 7. 7 december 2017 / 18:32

  Ach troost je: jij lijkt chagrijnig en ik lijk altijd negatief. Maar leer je me persoonlijk kennen dan ben ik gewoon een leuke vrouw hoor. En je kunt ook echt enorm met me lachen 😉

 8. Joan
  7 december 2017 / 19:34

  Leuk artikel weer! Prettig om te lezen, goede zinsopbouw en geen tenenkrommende spelfouten.
  Die zie ik bij andere bloggers nogal eens voorbijkomen. #nietaardigvanmij
  Alleen thuis zijn.. heerlijk! Komt helaas te weinig voor.
  Dat van die boeken ook heel herkenbaar. Heb begin van dit jaar een abonnement op Bookchoice genomen. Elke maand 6 e-books.. eindstand niks van gelezen.

 9. Caro
  7 december 2017 / 22:07

  Leuk leuk leuk!

  Tijdschriften in plastic. Ook heel herkenbaar. Een paar dagen bij komen van sociale activiteiten. Het liefste de hele dag in chill outfit lopen. Tv kijken met telefoon in de handen. M’n man haat me om dat. Dol op zuur snoep. Hoe zuurder hoe beter.

 10. 7 december 2017 / 22:10

  Je bent niet in het minst arrogant wanneer je zegt dat je een goeie blogster bent. Ik start mijn dag altijd met een tas koffie en jouw ‘blog van de dag’, lekker wakker worden zo! Waarom je niet meer volgers hebt? Ik denk dat het komt omdat er van jou geen vlogs verschijnen. Er zijn tig vlogsters die m.i. een hoop minder te vertellen hebben als jij maar die toch beter scoren.Mensen nemen vandaag de tijd niet meer om lekker een stuk tekst te lezen, filmpje bekijken kost minder moeite, snap je? Maar ik vermoed dat je wel je eigen redenen zult hebben om niet aan’t vloggen te gaan. Voor mij blijf je een favoriet maar ik hou nu eenmaal van (goed) geschreven woord. Btw. je ‘stories’ op Instagram vind ik ook altijd geweldig!

 11. Yas
  7 december 2017 / 22:48

  *cappuccino kuch kuch

  • Shirley
   Auteur
   7 december 2017 / 22:55

   Och jee, schrijf ik toch niet zo goed als dat ik dacht 😉

 12. Marije
  8 december 2017 / 08:01

  Leuk om te lezen!! en sommige dingen erg herkenbaar

 13. 8 december 2017 / 09:52

  hier dus nu een chago omdat manlief onderweg naar huis is 🙁 maar goed hahah leuke feitjes mop

 14. Thecla
  8 december 2017 / 21:09

  Je schrijft ontzettend leuk! Ondanks dat wij totaal verschillende personen zijn, lijk je me te gek! Zo eerlijk over alles 🙂

 15. 8 december 2017 / 21:16

  Ooeh ja die roze koeken!! Kom maar naar mij, hmmmm Heerlijk! Ik haal ze soms wel, maar dan inderdaad om me kots misselijk te eten om dat hele pak in een keer naar binnen te werken. Ook herken ik mij heel goed in het slapen met een staart. Zonder staart kan echt niet haha.

 16. Claudia
  8 december 2017 / 23:35

  ik houd er ook zo niet van als mijn man plotseling thuis is, zeg maar dag planning.

 17. 9 december 2017 / 11:53

  Haha, ik vind dat niet arrogant, want ik vind je ook een goede blogger. Ik heb helemaal niets met kinderen en dat soort dingen, maar toch weet je me wel te boeien met je artikelen 🙂 Dat zegt toch genoeg!

 18. 10 december 2017 / 14:32

  Dat je een goede blogger bent wist ik al, van de roze koeken niet! 😉

  Een feitje over mezelf? Ik vind het heel moeilijk om naar feestjes te gaan. Heb dan altijd een uurtje nodig om te acclimatiseren, zeker als ik er weinig mensen ken. Ik ben heel sociaal, maar op zulke momenten lijk ik wel heel a-sociaal

 19. Manouk
  10 december 2017 / 22:50

  Super leuk om te lezen en sommige dingen zijn echt herkenbaar. Vooral die als je vriend onverwacht thuis komt. Heel je planning weer in de soep!

  Feitje van mij is dat ik chagrijnig wordt van een rommelig huis. En dan na te gaan dat mijn moeder vroeger dagen moest zeuren voordat ik eindelijk mijn slaapkamer eens opruimde. Nesteldrang is nooit meer weggegaan denk ik..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.