Favorieten van Name It (mini)

Favorieten van Name It (mini)

Name it is zo’n merk waar ik bij Skyler helemaal niet zo bekend mee was, maar waar ik voor Maddox toch een aantal items van heb. Dit komt vooral omdat ik nu shop bij webshops waar dit merk regelmatig voorbij komt, dat ik het vaak tegenkom bij de Bijenkorf én dat ik ontdekt heb dat het smal valt. Het past Maddox perfect vanwege de slanke snit. Voor Skyler kocht ik ontzettend vaak bij Zara maar ik merk dat dat bij Maddox niet helemaal mooi tot zijn recht komt. Het is vaak breed waardoor het niet mooi aansluit en de lengte valt weer wat korter. Hierdoor heeft Maddox óf een te kort broekje aan óf een veel te wijd model aan de bovenkant. Bij Name It heb ik dit probleem niet. Het past perfect en daar ben ik erg blij om. Het is ook nog eens goed betaalbaar. Vandaag wil ik jullie mijn favorieten laten zien van de mini-collectie, deze loopt van maat 50 tot en met maat 74.

Name It maakt collecties waar ik van hou. Zo is het altijd comfortabel, zie je veel lekker zittende joggingbroekjes, fijne sweats en leuke prints. Ik heb twee jeans in de kast liggen voor Maddox maar tot op heden heeft hij deze niet aan gehad. Het is voor hem niet zo fijn en ik vind comfi broekjes nog lekker baby staan, precies wat Maddox eigenlijk ook nog is. In een jeans lijkt hij gelijk zo groot!

Hieronder zie je dus mijn favorieten en het zal jullie dan ook niet verbazen dat het voornamelijke zachte, comfortabele, échte babykleding is. Fijne leggings, mooie tops, veel streepjes zoals altijd. Ik heb er een mix van gemaakt, met kleding voor meiden en jongens. Omdat de items voor de meisjes ook heel erg leuk en de moeite waard zijn. De prijzen staan eronder en die vallen me alles mee. Het is kwalitatief goed en ik ben dus erg te spreken over de pasvorm. Kijk wel of het geschikt is voor jouw kindje. Voor Skyler was dit absoluut niet het goede merk; voor Maddox daarentegen dus wel.

Kijk mee naar mijn fav’s! Wat vind jij ervan? Heb jij veel van Name It voor je kindje? Je shopt de gehele collectie hier.

13146963_GreyMelange_001_ProductLarge

13146391_DressBlues_001_ProductLarge

Share:

3 Reacties

  1. Ilona
    8 december 2017 / 08:36

    Name it is zo leuk! Hele fijne kwaliteit ook, ik koop er regelmatig voor mijn dochter 🙂

  2. 8 december 2017 / 09:53

    oh wauw dat word weer shoppen voor tante rach 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.