(~215 B)
New in: opbergrek van Cars

New in: opbergrek van Cars

Al een tijdje had Raymond het erover dat we voor een opbergkist moesten kijken voor al Skylers speelgoed. Nu gooi ik het aan het eind van de dag in zijn box maar erg handig en opgeruimd is dat niet. We wilden eerst voor een houten of rieten bak kijken die een beetje bij het interieur paste, maar toch vind ik iets kinderlijker leuker. Vooral omdat het niet alleen in de woonkamer zou kunnen staan, maar ook later naar Skylers kamer verhuisd kan worden. Het hoeft niet allemaal zo strak en netjes, vind ik. We hebben nu eenmaal een kindje in huis en voor hem mag het ook wel allemaal leuk zijn. Via Emob, waar ik iets van mocht bestellen, vond ik een heel leuk opbergrek waar diverse manden bij zaten. Van Cars. Lekker stoer en jongensachtig en het fijne is dat ik de bakken er ook af kan tillen. Ik leg soms alle bakken met speelgoed op de grond zodat Skyler lekker kan spelen en aan het eind van de dag kan ik alles weer in de bakken leggen, en vervolgens op het rek zetten. Ook zou ik het kunnen gebruiken voor eventuele kleding of andere dingen in Skylers kamer. Voor nu staat hij in de woonkamer met zijn speelgoed, maar daar kan later dus nog verandering in komen. Voor ons is ‘ie een beetje aan de kleine kant, maar voor Skyler is het echt een klein kastje. Hij zit er regelmatig voor om wat spulletjes eruit te pakken. Superlief. Ik ben er in ieder geval enorm blij mee en vind het toch ook wel schattig met die tekeningetjes erop. Leuk én handig!

Het Cars opbergrek is nu in de aanbieding voor 49,95 en vind je hier.

DSC_2054

DSC_2055

DSC_2056

DSC_0244

DSC_0131

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 24 augustus 2014 / 14:42

  Handig zo’n rek! Lijkt me ook wel fijn als je aan het eind van de dag al het speelgoed een beetje uit het zicht hebt ipv in de box.

 2. Ingrid
  24 augustus 2014 / 16:55

  Cars blijft leuk! En handig zo! Past Skyler weer in de box 😉

 3. Desiree
  24 augustus 2014 / 21:06

  Leuk! Wij hebben net zoiets alleen dan boven met 3 kleine mandjes. Deze was een tijdje terug € 29,95 bij de Lidl.

 4. 24 augustus 2014 / 21:28

  Ik ben ook nog op zoek naar een opbergrek of opbergkist voor het speelgoed van Lana, inmiddels is die collectie al best groot en bijna alles gooi ik altijd in de box omdat ze daar toch nooit in zit maarja een opbergplek is wel handiger haha

 5. 24 augustus 2014 / 23:13

  Kan me voorstellen dat je wel een opbergrek kon gebruiken. Aeden kan nog niet eens écht spelen en het huis ligt nu al vol met speeltjes en ander baby-spul, haha!

 6. Irini
  30 augustus 2014 / 11:02

  Wij hebben ook zo’n rek !! maar dan van Minnie Mouse 😉
  super handig !!

Secured By miniOrange