(~215 B)
15 x het leukste speelgoed met magneten

15 x het leukste speelgoed met magneten

Steeds als we bij Lollipopland zijn (oh wat missen we die plek!) zie ik een magneetdoos liggen waarmee je verschillende, grappige gezichten kunt maken. Op de kaarten staan allemaal basic gezichten en met de losse magneten kun je verschillende details aanbrengen. Brillen, snorren, gek haar, lippenstift, oorbellen, etc. Superleuk! De reden dat ik het niet gekocht heb weet ik eigenlijk niet, want ik denk dat vooral Maddox dit speelgoed wel heel erg kan waarderen. Ik herinnerde me opeens de magneetboeken van Janod en zo kwam dit artikel tot stand; wat is er eigenlijk nog meer te koop qua speelgoed met magneten?

De boeken van Janod vind ik misschien wel het meest leuk. Verkrijgbaar in verschillende thema’s en zowel te koop in grappige als leerzame edities. Ik weet zeker dat er snel hier zo’n boek komt voor Maddox. Zelf zijn we al bekend met SmartMax en dat valt heel erg in de smaak. Maddox heeft de tractor en speelt daar eigenlijk dagelijks wel mee. Voor de rest zie je in mijn selectie een beetje speelgoed in dezelfde categorie; óf het is bouwen, óf het zijn van die magneetboeken waarmee je je eigen verhaal kunt maken. En juist dat laatste is ook ideaal voor autoritten en vakanties. Al met al speelgoed waar je veel kanten mee op kunt.

Kijk mee naar de selectie die ik voor jullie heb gemaakt. Er zit een hoop leuks tussen! Van alles blijft SmartMax en de magneetboeken van Janod toch wel favoriet… Hebben jullie al dit soort speelgoed in huis?

Janod, 19,99

SmartMax, 46,72 (aanbieding, normaal 59,99)

Janod, 18,90

Vilac, 34,90

Djeco, 22,95

Janod, 19,99

Tiger Tribe, 22,95

Vilac, 34,90

Magformers, 35,99 (aanbieding, normaal 48,99)

Melissa & Doug, 22,50

Stick-O, 46,69

Janod, 12,99

Apli Kids, 15,95

Djeco, 31,95

Petitcollage, 25,95

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 2 mei 2020 / 07:44

    Erg leuk allemaal! Vooral over Smartmax hoor ik veel goede verhalen.

Secured By miniOrange