(~215 B)
Mijn 14 favoriete looks uit de nieuwe collectie van Tumble ’n Dry

Mijn 14 favoriete looks uit de nieuwe collectie van Tumble ’n Dry

Tumble ’n Dry is zo’n merk dat altijd wel voorbij komt in de kledingkast van de jongens. Voor Maddox vind ik de joggingpakken echt heerlijk; voor Skyler kijk ik vaak bij de jeans en sweaters. De laatste seizoenen vind ik de collecties wat op elkaar lijken en ben ik heel selectief in wat ik aanschaf. Heel leuk een sweater, maar ieder jaar dezelfde vind ik zeker niet altijd de moeite waard. Maar door de goede fit en toch af en toe wat verrassende items, shop ik -vooral in de sale- vaak nog wel wat mooie spullen.

In mijn mailbox zag het persbericht met daarin de nieuwe collectie van Tumble ’n Dry voor winter 2021/2022. De beelden waren verrassend, de collectie toch een stuk speelser dan de voorgaande jaren en ik werd er blij van. Ik zag zeker wat leuke items voor beide jongens! Vaak deel ik alle beelden maar dat zijn er steeds zoveel en dat maakt het een stuk onpersoonlijker. Vandaag doe ik het iets anders; ik deel de beelden die bij mij favoriet zijn. Kledingitems die er voor mij direct uitsprongen en die ik de moeite waard vind om te delen. Het zijn er 14, kijk mee!

Deze jas vind ik prachtig voor Skyler. Zowel de kleur als het model zal hem heel erg mooi staan.

Dit is toch een fantastische look? Het is in eerste instantie niet helemaal mijn smaak maar alles bij elkaar klopt helemaal. Ik word er blij van!

Dit is zo’n outfit die bij sommige kinderen fantastisch staat en bij anderen heel lachwekkend. Skyler en Maddox komen hier niet helemaal mee weg. De jeans en de jas los vind ik zeker wel een leuke optie voor Skyler!

Ja, als ik een dochter had gehad, was dit zeker een combinatie voor haar geweest waar ik voor zou gaan shoppen! De jas is trouwens unisex en de kleur staat Skyler waanzinnig, dus misschien nog even voor kijken.

Ik vind dit beeld zo tof! Twee fantastische kinderen, veel plezier en toffe outfits. Vooral de linker jas en de spijkerbroek rechts.

Dit is echt een Maddox jas! De outfit mag wat mij betreft copy paste naar Maddox’ garderobe.

Van dit beeld word ik gewoon helemaal blij. Ik miste dat speelse effect de laatste seizoenen en wat mij betreft is dat weer een beetje terug. Iets minder basic, wat meer speelse details en mooie kleuren.

Over dochters gesproken; de voorste outfit was zeker in de kledingkast terecht gekomen! Ik vind dit heel erg leuk zo.

De outfit op links; copy paste naar Skylers kast, graag!

Deze outfit! De jas, de jeans, de schoenen… Ja, love it!

Ik hou van mixen met prints en vind deze outfit dan ook helemaal fantastisch. De sokken en schoenen maken het helemaal af. Dit weet ik zeker te waarderen.

Hoi outfit voor Maddox! De sweater is een grote kanshebber voor aankomend seizoen.

Ik ben helemaal verliefd op deze sweater. Komt er sowieso voor Maddox, misschien ook wel voor Skyler! Ik vind de Adidas gympen trouwens ook heel leuk, daar ga ik ook naar op zoek.

Zoals ik al zei: de joggingpakken zijn fantastisch en Maddox heeft er ieder seizoen minimaal 1. Dit effen exemplaar is weer een kanshebber!

Delen:
Secured By miniOrange