(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

10 x de meest mooie XXL kleurplaten

10 x de meest mooie XXL kleurplaten

Weg met de puzzels: een XXL kleurplaat is het nieuwe tijdverdrijf voor het gezin. Helemaal uitgevouwen op tafel kan iedereen meewerken om de kleurplaat af te maken en daarna verdient het wel ergens een mooi plekje in huis. Ik heb niet echt mega creatieve kinderen en na 15 minuten zijn ze wel klaar met kleuren, knippen, tekenen en plakken, maar ik denk zomaar dat dit een schot in de roos is. Vooral omdat de jongens het fantastisch vinden als ik naast ze kom zitten om samen te kleuren. Dat is met zo’n reuze kleurplaat natuurlijk een groot succes. Ik ben online gaan speuren en stuitte vooral op de prachtige merken OMY, Makii en Very Mappy. Dat zijn wat mij betreft wel dé merken waar je moet zijn voor de meest mooie platen. Maar ik vond er uiteindelijk meer en de leukste tien zie je hieronder.

De kleurplaten van Happy Mappy zijn leerzaam én kunnen daarna nog als speelplaten gebruikt worden. Ik vind dat OMY en Makii echt de mooiste platen uitbrengen, heel wisselend qua designs, goede afmetingen en genoeg keuze. Voor een tientje heb je echt een goede kleurplaat te pakken waar de kinderen uren zoet mee zijn. Fijn om dat er tijdens de komende zomervakantie bij te pakken. Ook heel leuk natuurlijk om met zijn allen te doen. Kleurplaat op tafel (campingtafel?) en kleuren maar.

Kijk mee naar de selectie.

Very Mappy, 14,90

Het Muizenhuis, 12,99

OMY, 10,90

Makii, 9,95

OMY, 27,99

Djeco, 6,95

Hema, 4,-

Makii, 9,95

Crocodile Creek, 10,95

KEK Amsterdam, 3,95

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 22 mei 2020 / 06:36

    De kleurplaten zien er superleuk uit! Jammer dat mijn dochter er (nog) geen geduld voor heeft. Na 5 minuten kleuren is ze het al beu. Wellicht vind ik de kleurplaten leuker dan zij 🙂

Secured By miniOrange