(~215 B)
12 x cadeau inspiratie voor de introverte moeder

12 x cadeau inspiratie voor de introverte moeder

De feestdagen zijn weer in aantocht en naast lijstjes voor de kinderen, wil ik ook eens cadeau inspiratie voor volwassenen delen. Want halló, wij verdienen ook wel een leuk cadeau! We hebben er weer bijna een heel jaar op zitten met werk, kinderen, relatie, sociale activiteiten, sport, zelfontwikkeling en wat je allemaal maar nog meer doet. Dat verdient een schouderklopje en dat doen we naar mijn inziens veel te weinig.

Als ik voor mezelf mag spreken, vind ik dat ik het erg goed gedaan heb. Ik ben heel bewust bezig met mijn gezondheid, heb mooie stappen gemaakt qua werk, heb een eerste boek op de markt gebracht, een contract in the pocket voor een tweede boek, mijn kinderen doen het goed en Raymond is sinds mei weer heerlijk aan het werk. Hierdoor kwam er weer rust in huis, maar was het ook wel weer even wennen om veel dingen alleen te doen. Het was een jaar vol zelfinzichten, gezelligheid, kopzorgen, slapeloze nachten, liefde en veranderingen. Ik heb zin in het einde van het jaar en de feestdagen die daarbij horen. Eerst Skylers verjaardag zaterdag (hij wordt alweer 8!) en daarna kunnen we ons opmaken voor Sinterklaas en Kerst.

Speciaal voor de introverte moeder, of gewoon de moeder of de introvert, heb ik een leuke cadeaulijst samengesteld. Dit soort cadeaus kan ik absoluut waarderen en ik denk velen met mij. Maar ja, de introverte moeder verwijst zo lekker naar mijn boek, hè? 😉

Kijk mee naar de 12 cadeaus die ik voor jullie geselecteerd heb!

Inkoppertje! Het zal geen verrassing zijn dat ik mijn boek De introverte moeder in dit lijstje zet.

Ik vind de Check-in Cards heel erg mooi voor het gesprek met jezelf. Inzicht krijgen in je gevoelens, je handelen en gedachten. De vragen laten je nadenken, je kunt ze gebruiken om in een dagboek te schrijven en even een moment voor jezelf te pakken.

Ik gebruik de Structuurjunkie planner voor weekoverzichten maar als ik het echt heel druk heb, gebruik ik het liefst een dagplanner, dat ik mijn taken dagelijks helder voor ogen heb. Ik heb de Daily Goal Setter planner en gebruik deze met heel veel plezier. Rust, overzicht en structuur. Dankbaarheid, een goede to-d0 lijst, intenties en doelen stellen. Ja, hier worden veel mensen wel blij van.

Ik word altijd enorm blij van boekwinkels. Ik vind ze rustgevend en vind het heerlijk om te struinen en nieuwe boeken te ontdekken. Van een boekenbon zal ik dan ook heel erg blij worden. Ik denk dat iedereen daar wel iets aan heeft (behalve mensen die écht niks met boeken hebben zoals mijn moeder, haha).

Neem de persoon in kwestie mee uit lunchen! Schrijf een lieve kaart, plan een datum en ga gezellig lunchen samen. Introverte mensen zijn niet asociaal en houden van 1 op 1-dates. Dit is altijd ontzettend gezellig een mega lief cadeau, als je het qua spullen even niet meer weet.

Ik heb laatst een vriendin verrast door een koffie voor haar te kopen. Ik stuurde een DM naar de koffiezaak waar ze altijd komt en waar de eigenaresse haar kent. Ik vroeg haar om mij een tikkie te sturen voor een koffie en haar de koffie dan mee te geven als verrassing. Dat viel zo in de smaak! Echt heel erg leuk om dat in je achterhoofd te houden. Een koffie strippenkaart zou voor een koffieliefhebber ook zeker een schot in de roos zijn qua cadeau. Ik zou er intens blij van worden want een koffie on the go is een van mijn favoriete dingen om te doen.

Geurkaarsen zijn altijd lekker voor in huis en doen het prima als cadeautje!

Als ik voor mezelf mag spreken als introvert persoon, zit mijn hoofd altijd vol. Het is fijn om lekker van je af te kunnen schrijven, maar ik vind het ook moeilijk om daar de tijd voor vrij te maken. Met een begeleid dagboek hoef je slechts een paar vragen te beantwoorden en is toch je hoofd leeg als je na een paar minuutjes klaar bent. Het 6 minuten dagboek is een hartstikke leuk cadeau!

Geef een massage cadeau! Dat zijn toch vaak dingen die we onszelf niet gunnen en waar we geen geld aan willen uitgeven.

Denk eens aan een mooie waterfles! Van Anke kreeg ik een prachtige roségouden fles van Mepal waar ik enorm blij mee ben. Zelf kocht ik een Airup en dat is ook een mega leuk cadeau!

Zelf vind ik het altijd leuk om een mandje te vullen. Koop een goedkoop mandje bij Action en vul deze met allemaal leuke producten. Denk aan een mooie mok (deze hierboven zijn van HK Living maar ik heb ze ook wel ergens anders gespot voor minder geld), een tijdschrift, thee, geurkaars, etc. Kaartje erbij met een persoonlijke boodschap en inpakken in transparante folie. Niks meer aan doen!

Ik zie ze steeds meer om me heen verschijnen: edelstenen. Nu ben ik niet zo heel erg van de werking van bepaalde stenen, maar ik vind ze wel echt prachtig om te zien. Voor de mensen die daar meer mee hebben, heeft Spirit Junkies een toffe set die bij een sterrenbeeld past. Het zit in een mooi doosje en komt deze maand ook met een sterrenbeeldkaart. Echt een tof cadeau voor iemand die daar mee bezig is.

Delen:
Secured By miniOrange