(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Klaar voor zomerse dagen met (alweer) Prénatal

Klaar voor zomerse dagen met (alweer) Prénatal

Ik lijk inmiddels wel voor Prénatal te werken, zoveel schrijf ik over ze. Maar ze komen vaak met nieuwe collecties en de laatste keren vind ik het zó tof, dat ik het zonde vind om het niét te delen. Volgens mij heeft iedereen wel een winkel in de buurt, de prijzen zijn schappelijk, over de kwaliteit en pasvorm ben ik te spreken en de collecties zijn gewoon heel erg leuk, hip en toch nog lekker kind. Eigenlijk precies zoals ik het wil hebben en dus ligt Maddox’ kast al lekker vol met Prénatal items. Toen ik op de beeldbanken van pr-bureaus aan het kijken was waar ik over kon gaan schrijven, stuitte ik op de mei-collectie van Prénatal en dat zag er weer heerlijk uit. Tijd om het jullie dus weer te laten zien.

Toen Skyler jonger was shopte ik amper bij Prénatal. Shirts met kreten spraken me helemaal niet aan aan en ik vond de prints, de kleuren en de collectie in het algemeen niet je-van-het. Hoe anders is het nu. Prénatal heeft de laatste jaren een heuse transformatie ondergaan en naast de nog steeds vertrouwde items met ‘Ik word grote broer’, ‘Ik ben mama’s hartendief’ en ‘Net zo cool als papa’ vinden we gelukkig ook een hoop ander leuks. De jeans zijn héél erg fijn vanwege de smalle pasvorm, ik heb veel joggingbroeken voor Maddox omdat ze als gegoten zitten, ik vind de sweaters en shirts mooi van kleur en vooral de zomercollectie sprak me de laatste weken aan vanwege toffe kleuren, mooie prints en gewoon heerlijke items. Ik was dus heel nieuwsgierig naar nieuwe beelden en ook deze hebben me weer een wishlist laten maken. Toch maar snel weer een kijkje nemen! Vooral de shorts en T-shirts bevallen ons uitstekend! Ik ben ook dol op jumpsuits en playsuits bij Maddox, maar mouwloze exemplaren met capuchon vind ik iets minder leuk.Ik denk dat de grijze denim korte tuinbroek wél Maddox’ kast in komt. Superleuk! Het is de mei-collectie, maar veel items zijn nu al verkrijgbaar.

Bij Prénatal kun je gemakkelijk online bestellen maar hou wel rekening met een lange levertijd. Ik heb vorige keer zo’n 2.5 week op het pakket moeten wachten maar gelukkig word je via de mail goed op de hoogte gehouden. Hou ook rekening mee de pasvorm; het valt allemaal wat klein en smal. Maddox draagt 92 en heeft van de korte broeken inderdaad 92 (zit nu echt perfect), maar de shirts zijn maat 98 en gaan echt alleen dit seizoen mee als ik kijk naar hoe het valt.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Comment

  1. Larissa
    29 april 2020 / 18:38

    Zitten zulke leuke dingen bij! Wilde al gelijk bestellen maar zag dat nog niet alles online staat haha. Goede tip dit!