(~215 B)
10 x kraamcadeaus waar de ouder/het kind jarenlang plezier van heeft

10 x kraamcadeaus waar de ouder/het kind jarenlang plezier van heeft

Zodra er een baby in je omgeving geboren wordt, ben je natuurlijk helemaal blij en enthousiast en kun je niet wachten om langs te gaan. Sommige ouders vinden het heerlijk als je de eerste week even komt (blijf niet langer dan een uur en neem vooral iets te eten mee, super fijn!), maar anderen blijven liever even in de eigen bubbel en stellen kraamvisite uit. Ook helemaal goed! Ik heb in de afgelopen jaren veel tips gegeven over de kraamweek en eventuele kraamcadeaus. Maar wat is een schot in de roos en gaat ook nog eens jaren mee? In samenwerking met Studio Jules selecteerde ik de meest toffe en mooie producten.

Studio Jules

Studio Jules is een baby- en kinderdesignstore waar je al het leuks vindt voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Van kraamcadeaus tot speelgoed en van accessoires voor de kinderkamer tot fijne producten voor onderweg. Absoluut een kijkje waard!

Wil je een bestelling plaatsen? Met de code shirley15 ontvang jij 15% korting tot 31 augustus 2022.

Kraamcadeaus

Nou, kijk mee naar de kraamcadeaus die ik geselecteerd heb en waar ik als moeder lang mee uit de voeten kan/had gekund.

Grote, mooie swaddles

Ik heb liever drie mooie, grote swaddles dan tien kleinere hydrofiele doeken. De grote doeken zijn multifunctioneel en zelfs op latere leeftijd nog goed te gebruiken. Sterker nog: ik droog Skyler en Maddox er ook nog mee af en neem ze graag mee naar het strand of een zwembad. Lekker zacht voor de huid, droogt snel en zien er leuk uit! Absoluut een van mijn favoriete kraamcadeaus om te geven, denk ik! Vooral een heel mooie doeken uitkiezen vind ik heel leuk.

kraamcadeaus

Speciale knuffel

Ik ben zelf helemaal verliefd op de Cuddly Animal Goose en vind het jammer dat ik hier niet van wist toen ik een baby had, haha. Dit is toch fantastisch?

Hoi, ik ben Rick, de grijze gans van Senger Naturwelt! Je kunt met mij heerlijk knuffelen, dankzij mijn zachte vachtje. Heb je last van buikkrampjes? In mij zit een uitneembaar kussen die je voor ongeveer 2-3 minuten in een oven van 75 graden kan opwarmen, hoe fijn! Zo kan ik heerlijk warm tegen jouw buikje aanliggen en de pijn een beetje verzachten. Ook ben ik heel handig voor in de zomer, omdat je mij ook even in een vriezer mag leggen! Kom ik binnenkort bij jullie logeren?

Wel heel prijzig, dus misschien een idee om dit samen met een vriendenkring of collega’s cadeau te doen. Jarenlang plezier van, juist vanwege de afmeting en mogelijkheden!

kraamcadeaus

Bed pocket

Een handige opbergzak om aan het bed te knopen voor de knuffels en speentjes! Maar ook om te gebruiken aan een box. Of wat dacht je van extra opbergruimte tijdens vakanties? Dit neem je gemakkelijk mee en je hebt alles binnen handbereik. Of het nu om verschoningsspullen gaat of speelgoed. Dit is iets waar ouders jarenlang gebruik van kunnen maken! Niet iets waar je aan denkt als je denkt aan kraamcadeaus, maar daarom misschien wel heel tof.

kraamcadeaus

Een deken

Ideaal voor in het babybed, in de kinderwagen, buggy, voor onderweg, in het vliegtuig, op de bank… Ik gebruik mijn babydekens nog steeds! Niet alleen vinden de jongens het nog heerlijk; ook zijn ze perfect voor mee in de caravan of voor buiten op de grond om op te spelen. Juist door het formaat zijn ze heel veelzijdig te gebruiken.

kraamcadeaus

Siliconen eetsetjes

Van bekers tot bordjes en van bakjes tot lepels. Siliconen eetsetjes zijn fijn! Natuurlijk nog niet helemaal vanaf het begin te gebruiken, maar zodra de ouders starten met hapjes hebben ze er plezier van. En dan kunnen ze het gebruiken tot de kinderen ouder zijn. Lepels en bakjes zijn ideaal om mee te nemen; een bordje kunnen ze nog jarenlang van eten. Ik weet dat ik daar zelf nog helemaal niet aan dacht toen onze kinderen geboren werden, maar het is fijn om alvast in huis te hebben. En veel dingen die je krijgt zijn gelijk voor een newborn, dus fijn als de ouders ook alvast iets hebben liggen voor een volgende fase!

kraamcadeaus

Thermofles/-beker

Ik had zelf altijd een thermofles mee. Handig voor heet water, als je onderweg een fles moet maken. Of juist voor koud water. Deze thermofles van Eef Lillemor hebben we als drinkfles voor Maddox en ik vind hem fantastisch. Hij lekt niet, dus je kunt hem ook vullen met heet water en bewaren in een zijvakje van de luiertas. En je doet er dus jarenlang mee, aangezien ‘ie uiteindelijk zelfs als schoolbeker gebruikt kan worden.

kraamcadeaus

Leuke decoratie voor de kinderkamer

Dit is altijd wat smaakgevoelig, maar als je de ouder goed kent moet het goed komen. Je kan het ook altijd vragen! Decoratie voor de babykamer is leuk, omdat het vaak nog lang gebruikt kan worden. Ik weet nog dat ik voor Norah van Anke leuke haakjes voor de kamer heb gekocht, waar ze als baby vaak kleren aan hing. Nu hebben ze dat nog steeds in gebruik. Ik vind deze shell haakjes echt waanzinnig.

kraamcadeaus

Grote toilettas/pouch

Deze pouch van Studio Noos heb je vast al veel voorbij zien komen. Hij is super handig en heel lang te gebruiken! Zo kun je hem gebruiken in een luiertas met daarin luiers en doekjes, maar kun je hem ook los gebruiken als luieretui met wat essentials. Hij is groot genoeg om er van alles in mee te nemen. En daarna gebruik je hem voor snacks, als toilettas, etui of als medicijntasje. Ik heb hem zelf nog steeds veel in gebruik en doe hem vaak in mijn grote shopper met daarin al mijn belangrijke dingen. Naar het strand had ik daar laatst mijn portemonnee, bril en sleutels in; momenteel zit ‘ie in mijn tas met medicijnen. Naar de camping gebruik ik hem als toilettas. Veelzijdig! En het ziet er ook nog eens leuk uit.

kraamcadeaus

Verzorgingsproducten

Dit ziet er toch ook super schattig uit? Wat ik dus heel leuk vind, is om mandjes samen te stellen met wat leuke, bruikbare producten. Met meerdere mensen kun je echt een fantastische kraammand maken. Een mooie hydrofiele doek, wat verzorgingsproducten, zo’n mooie washand en een thermofles, bijvoorbeeld. Een setje met alleen verzorgingsproducten is ook heerlijk. Die producten gaan natuurlijk op, maar dingen als een washand of mooie handdoek gaan jarenlang mee. Deze washandjes met oortjes van CamCam Copenhagen zijn in ieder geval enorm leuk! Prima en toegankelijk als kraamcadeaus.

kraamcadeaus

Houten speelgoed

Wil je iets geven waar ouders nog jarenlang plezier van hebben? Kijk dan eens naar open ended houten speelgoed. Misschien nog niet iets waar de baby nu iets mee kan, maar wel iets om mooi neer te zetten op de babykamer en waar langzamerhand mee gespeeld kan worden. Ik ben zelf helemaal verliefd op deze Tender Leaf Speeldoos met als thema bos. Een mooie houten doos met verschillen boselementen. Op de deksel kan gekrijt worden zodat er een heel eigen wereld gemaakt kan worden. De delen kunnen ook uit de box gehaald worden, zodat je daar iets met kinetisch zand kan doen. Met de houten speelonderdelen kan natuurlijk ook prima en veel gespeeld worden. Met dit kun je echt jarenlang vooruit en het kan op verschillende manieren gebruikt worden. Ik twijfelde even of ik het wilde meenemen als kraamcadeau maar als je echt als vrienden een tof iets wil geven, of als collega’s een mooi bedrag bij elkaar hebt voor iets moois, zou ik zeker kijken naar zoiets. Iets van hout valt altijd wel in de smaak en als je er ook nog eens jarenlang plezier van hebt, heb je echt een mooi en blijvend cadeau te pakken! Mooie boodschap op de deksel en je bent ready to go.

kraamcadeaus

Delen:
Secured By miniOrange