(~215 B)
5 x leuke gender reveals

5 x leuke gender reveals

Beide keren hebben wij geen gender reveal gedaan. We hoorden het geslacht van onze kinderen bij een extra echo rond de 15 weken en direct daarna app’te ik mijn moeder. De eerste keer hadden we allemaal een voorgevoel dat het een jongetje zou zijn en bleek deze voorspelling te kloppen. De tweede keer dachten we allemaal een meisje, maar dat hadden we toch bij het verkeerde eind. Zelfs mijn moeder, die zo’n beetje 99 procent goed gokt, had het hartstikke fout. Inmiddels zijn we gezegend met twee jongens en daar blijft het ook wel bij. Ik heb er geen spijt van dat we geen gender reveal hebben gedaan en zou het een volgende keer ook niet anders doen. Maar ergens vind ik het wél heel leuk als anderen iets organiseren om achter het geslacht van de baby te komen.

Nu is de uitkomst nooit zo heel belangrijk, vind ik. Maar ik vind het wel iets groots tijdens de zwangerschap, omdat ik van mening ben dat het toekomstbepalend is. Even de uitzonderingen daargelaten, is het toch wel heel anders of je een jongen of meisje mag verwelkomen in het gezin. Als onze tweede een dochter was geweest, weet ik zeker dat we een heel ander gezin zouden hebben dan nu met twee jongens. En andersom natuurlijk ook. Hoe dan ook: ik vind het horen van het geslacht van de baby iets groots en ik snap dat zwangeren dat willen vieren en delen middels een gender reveal.

Vijf dingen die je kan doen tijdens dit bijzondere moment!

De taart blijft favoriet

Ik vind de taart gevuld met beschuit met meisjes nog steeds een van de leukste gender reveals. Zelf zou ik dit bijvoorbeeld nog wel doen met onze ouders. Een taart aansnijden en de muisjes door hun kleur het geslacht bekend laten maken. Een laagdrempelige, maar leuke manier! natuurlijk kun je ook kiezen voor een roze of blauwe vulling in plaats van muisjes. Mocht je dit idee willen gebruiken maar toch iets anders willen, kun je ook koekjes of cupcakes (laten) maken met een gekleurde vulling.

Leuke fotoshoot in gekleurde kleding

Wil je het moment gewoon met je partner beleven, maar het daarna wel met de wereld delen? Kies dan voor een mooie fotoshoot! Trek allebei iets in het blauw of roze aan en slinger daarna de foto het wereldwijde web op. Zal het zeker goed doen in groepsapps en je hebt nog een leuke foto en herinnering ook samen. Als je niet in het roze of blauw gekleed wil, kun je ook kiezen voor neutrale kleding en roze of blauwe ballonnen. Zo kun je je zwangerschaps- en gender reveal shoot combineren. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor poederblussers in plaats van ballonnen. Geeft ook een leuk effect!

Ballon/pĩnata

Een ballon of pĩnata doorprikken ziet er altijd leuk uit, vooral als je een gender reveal organiseert met een groep mensen. Dan is dit een leuk moment om te delen samen.

Bruisballen

Mocht je het intiem met zijn tweetjes willen ontdekken, kun je kiezen voor bruisballen. De bruisballen zijn zelf wit, maar de inhoud is roze of blauw. Hoe leuk om dit moment zo samen te delen op een mooie manier?

Over the top

Helemaal over the top en niet zeker dat het altijd zal slagen: laat de gender reveal doen door je favoriete artiest. Vaak doet Harry Styles dit bij concerten en ik zou zeker geen nee zeggen tegen een bekendmaking door Anouk…

Andere leuke ideeën: kijk eens naar een kraskaart, darten met ballonnen of sportartikelen als dat jullie ding is. De keuze is reuze. Op de webshop genderrevealbaby.nl vind je in ieder geval veel van je benodigdheden!

 

 

Delen:
Secured By miniOrange