New in voor Maddox: H&M en Little Label

New in voor Maddox: H&M en Little Label

Vandaag heb ik weer een klein shoplogje voor jullie, met aankopen voor Maddox. Hij zit nog steeds in maat 68 met bijna negen maanden (ukje!), maar langzaamaan merk ik dat bepaalde dingen te kort worden. We gaan dus eerdaags de overstap maken naar maat 74. We hadden al wat stukken in deze maat liggen maar toen ik een joggingpakje bij H&M op het oog had, was plotseling (ahum) mijn mandje gevuld met nog een paar extra items. Blijft leuk, die kleine kleding! Ik hou ervan om voor de jongens te shoppen.

Het is niet zo heel veel maar ik vond het de moeite waard om even te laten zien. Kijk mee! Het is een bestelling bij de H&M en ik sluit af met een broekje van Little Label, dat ik bij Spotty Tree nog uit de sale meenam.

IMG_7187

Laat ik maar gelijk beginnen met het joggingpakje waardoor ik de bestelling ging plaatsen, haha. Is ‘ie niet geweldig? Ik trek Maddox nog steeds joggingbroekjes aan omdat dat het meest comfortabel voor hem zit. Dit pak vind ik echt superleuk.

IMG_7189

Deze sweater is maat 80 maar ik kan echt niet wachten tot ik hem Maddox aan kan trekken. Dat printje is echt fantastisch.

IMG_7190

Check ook vooral de achterkant, haha. Heerlijk toch?

IMG_7191

Dit shirtje leek op de website een beetje langer en meer geschikt voor meisjes als jurk, maar in het echt is het gewoon een mega leuk shirtje. Prima op een zwart broekje. De print is ook weer super.

IMG_7193

Omdat Maddox zo smal is zitten leggings hem echt het beste. Deze set kocht ik bij H&M in de sale.

IMG_7195

Ook dit shirtje wilde ik graag bestellen. Superleuke kleurtjes en een lief printje.

IMG_7185

Dit broekje is van Little Label en kocht ik bij Spotty Tree met 40% korting. Het was de laatste dus ik had mazzel. Deze kleur staat Maddox heel erg mooi.

IMG_7197

Dit is in ieder geval al een leuke set!

Dat was hem weer. Ik zal later nog even mijn favoriete combinaties in maat 74 aan jullie laten zien van dingen die we nu al in de kast hebben liggen!

Ik ben dol op Tumble ‘n Dry, maar merk dat ik toch vaker bij H&M bestel omdat dat bij Maddox en Skyler ook heel erg goed zit en dat natuurlijk veel lekkerder betalen is. Ze komen ook met steeds leukere collecties en dus slaag ik vaak wel goed. Wat vind jij ervan? Bestel jij vaak bij H&M voor je kind(eren)?

Share:

5 Reacties

 1. 9 januari 2018 / 10:03

  ik vind die setjes zo leuk he van h&m en koop me elke keer ziek als ik er ben of op het net voor mijn vriendin haar kleine meiden. onze meiden kopen er ook wel eens wat moet ik zeggen want ze hebben gewoon leuke items, maar die ukkie pakkies och zo lekker comfi ­čśÇ

 2. Jessica
  9 januari 2018 / 10:48

  H&m is hier voor mijn kids DE winkel !

 3. Claudia
  9 januari 2018 / 22:43

  kleding die mooi blijft en goed passen voor ons meisje bij h en m.
  hele leuke kleding weer! die bruin tint staat hem zeker goed ­čÖé
  whish is overigens ook goede tip voor kleding!

 4. Rebecca
  9 januari 2018 / 22:59

  Wat een toffe printjes zeg! Vooral dat eerste joggingpakje en het shirtje met die engelse wachters, echt heel leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.