(~215 B)
Nieuwe collectie van Tumble ’n Dry voor de jongens

Nieuwe collectie van Tumble ’n Dry voor de jongens

Af en toe ben ik best kritisch als het om kledingmerken gaat. Zo was ik de afgelopen jaren soms wel, en soms niet zo positief over Tumble ’n Dry. Er zijn seizoenen geweest dat ik de ene outfit na de andere shopte voor de jongens, maar er zijn ook momenten geweest dat ik het te veel van hetzelfde vond. Ik kijk altijd vol verwachting naar de collectiefoto’s en aan de hand daarvan bepaal ik of ik weer iets wil kopen voor de jongens. En nu de nieuwe wintercollectie van Tumble ’n Dry gelanceerd is, kan ik over deze collectie schrijven dat het vooral Maddox op het lijf is geschreven!

Verschillende stijlen

Ik zie veel heerlijke joggingbroeken die Maddox altijd goed zitten, leuke sweaters met prints en ook de jassen vind ik de bom. Voor Skyler vind ik het momenteel lastig, en dat vindt hij zelf ook. Als het aan mij ligt, draagt hij jeans, leuke joggingachtige pantalons en mooie sweaters; als het aan hem ligt, wordt zijn kledingkast gevuld met jogging- en trainingspakken. Dat is een hype in de klas en daar wil hij maar al te graag aan meedoen. De hoodies van vorig jaar, die hij het jaar daarvoor ook al droeg, zijn inmiddels te klein geworden. Ik ben op zoek naar leuke kleding voor hem, die tussen beide stijlen in zit. Nettere joggingbroeken gecombineerd met leuke truien en sweaters in plaats van een trainingspak. Maar ik weet niet of ik die discussie ga winnen nu ik bijna een tiener in huis heb.

De outfits van de jongens

Maddox is heel smal, dus ik vind een joggingbroek met oversized sweater heel leuk. Maar ook een jeans met een mooie trui erop staat hem heel erg goed. We mochten bij Tumble ’n Dry voor allebei de jongens een outfit uitkiezen, en ik vind het zeer geslaagd. Voor Maddox koos ik voor een donkergrijze joggingbroek, met leuke blauwe sweater. Voor Skyler koos ik voor een joggingbroek, die eruit ziet als een nettere broek. Gecombineerd met een sweater met basketbalafbeeldingen. Voor de basketballer natuurlijk een topitem. Aan de broek moet hij eerlijk gezegd wennen. Ik hoop hem te kunnen overtuigen dat het leuk staat, want dit is de perfecte combinatie tussen de stijlen.

Zie hieronder de outfits van de jongens. Ik vind het superleuk! Onder de foto’s laat ik nog wat collectiebeelden van Tumble ’n Dry zien. De collectie is vanaf nu te koop in de webshop.

De nieuwe collectie

                             

Delen:
Secured By miniOrange