LOVE: Doudou et Compagnie

LOVE: Doudou et Compagnie

Soms ontvang ik perspakketjes waar ik zó enthousiast van word, dat ik daar direct wat mee wil doen. Gisteren kwam er een doos van DouDou.nl binnen, een merk waar ik nog nooit van gehoord had. Ik opende de verpakking en zag een losse knuffel en twee doosjes erin zitten. Heel leuk! Ik was vooral gecharmeerd van de grote, geprinte box en toen ik deze open maakte, maakte mijn hart een sprongetje. ‘OMG, wat is dit leuk!’ was mijn eerste reactie. Doudou et Compagnie is een Frans knuffelmerk dat naar Nederland is gehaald en ik word er héél erg blij van. Denk aan knuffels, (hand)poppen, knuffeldoekjes, muziekdoosjes én slaapzakken en slofjes. Een compleet assortiment waar menig hart sneller van gaat kloppen. In ieder geval die van mij.

Doudou et Compagnie uit Parijs staat bekend om zijn hoge kwaliteit knuffels en door het grote assortiment en de mooie verpakkingen is het een cadeautje om te krijgen en te geven. Eer bestaan tegenwoordig ontzettend veel knuffelmerken maar ik vind dat Doudou et Compagnie zich heel erg mooi onderscheidt met de verschillende designs. De Histoire d’Ours Collectie vind ik redelijk standaard met neutrale beren, konijnen en dergelijke, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar de poppen, dan wordt mijn hart een beetje gestolen. Voor Maddox ontving ik de Superhero variant en ik word er gewoon ontiegelijk blij van. Méga zacht, kwalitatief helemaal in orde zo op het eerste gezicht, geen rare knoopjes, neusjes of ogen die eraf kunnen vallen en te gebruiken als knuffel en als handpop. Heerlijk om mee te spelen met je kindje samen.

De prijzen zijn schappelijk; een knuffel of handpop is rond de 20 euro. Voor de wat grotere knuffels betaal je zo’n 30 a 35 euro en de kleinere zijn rond de 15 euro. De producten koop je heel gemakkelijk via de Nederlandse webshop die net een paar dagen online is; DouDou.nl.

Wat vind jij ervan? Ben jij al bekend met dit merk?

Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie

Doudou et Compagnie

Doudou

Doudou

Doudou

Doudou

Share:

5 Reacties

 1. 5 oktober 2017 / 09:42

  Wat een schattige knuffeltjes! Dat eendje met een mutsje en een luiertje om is zo lief, heel erg leuk om cadeau te doen.

 2. Jessica
  5 oktober 2017 / 09:53

  Superleuke items en och Maddox zijn oogjes die vind het ook super zijn eigen superheld !

 3. 5 oktober 2017 / 10:18

  ik vind het cute 😀 zien er zo lekker zacht uit!

 4. Sabien
  5 oktober 2017 / 15:45

  Het is zeker cute! Die pop die Maddox heeft gekregen is echt leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.