(~215 B)
De 15 leukste adventskalenders voor jou als moeder

De 15 leukste adventskalenders voor jou als moeder

Zal ik je eens wat vertellen? Ik heb helemaal niks met adventskalenders, haha. Al jaren schrijf ik blogposts over de leukste adventskalenders van het jaar en zelf heb ik er geen een. Soms heb ik er een met chocola, en dan trek ik al die vakjes achter elkaar open omdat ik niet kan wachten. Voor mijn kinderen heb ik het wel eens gekocht, maar na een paar dagen zijn ze het vergeten en staat het ding te verstoffen. Toch zijn er veel mensen waarbij dit een jaarlijkse traditie is, om op deze manier af te tellen naar Kerst. Elke dag in december een vakje openen tot Kerstavond. Het idee is heel leuk en misschien heb ik zelf nog niet de juiste adventskalender gevonden. Vandaar deze blogpost: 15 van de -in mijn ogen- leukste adventskalender voor jou als moeder. En misschien waag ik me er ook wel aan.

Alleen de doos zelf is al een plaatje en zou ik zo neerzetten: de Sissy-boy kalender vol ornamenten.

Prijs: 99,95

Maak de decembermaand maar een stukje warmer en heter met de Naughty & Nice kalender van Easytoys.

Prijs: 119,95.

Voor de adventskalender van Rituals staan veel mensen in de rij. Ik vind hun geurkaarsen en -stokjes heerlijk, maar de doucheproducten zijn niet geschikt voor mijn huid. Deze gaat hem sowieso niet worden, maar het ziet er waanzinnig uit.

Prijs: 79,95 (verschillende soorten te koop en ook voor verschillende prijzen)

Voor de koffieliefhebbers is hier de adventskalender van Nespresso. Verschillende cupjes om te proberen met in het laatste deurtje een mooie mok. Leuk om te geven of voor jezelf te kopen.

Prijs: 52,-

Chocola is altijd een goed idee! Deze adventskalender is van Lindt.

Prijs: 43,05

Geen 24 vakjes; wel 7 grotere. Deze kalender van Riviera Maison is voor interieurliefhebbers een mooie set. Het merk kennende zitten er mooie spullen in.

Prijs: 79,95

Maar als je geld over hebt deze maand, kun je ook voor de echte adventskalender gaan van Riviera Maison, met de 24 vakjes. Online zie je ook wat je allemaal krijgt, dus aan jou de vraag of je dat de moeite waard vindt.

Prijs: 199,-

Kijk, dit vind ik ook heel erg leuk: geurkaarsjes! Yankee Candle heeft een leuke kalender samengesteld.

Prijs: 58,90

Over origineel gesproken: Bonne Maman (je weet wel, van die heerlijke jam), heeft ook een adventskalender vol met jam en thee.

Prijs: 34,90

PinkGellac had een adventskalender die binnen no time was uitverkocht. Als ik niet allergisch was, was dat een kanshebber voor mij want ik vond het prachtig. OPI heeft echter ook een mooi! Vind ik ook heel erg leuk!

Prijs: 68,50

Voor de muesli-fans! Een box vol met verschillende muesli-varianten om van elke ochtend een feestje te maken.

Prijs: 64,95

De lekkerste delicatessen van Oil & Vinegar in een adventskalender, van luxe olijfoliën tot dressings en van vinegars tot kruidenmixen.

Prijs: 79,95

Voor de creatievelingen of de mensen die van december een creatieve maand willen maken en wel van een uitdaging houden is er deze adventskalender van Pen Store. Achter de 24 luikjes vind je producten in vier verschillende thema’s: Aquarel, Lettering, Acryl en Sketching.

Prijs: 49,-

Eentje waar de meeste beautyliefhebbers wel voor in de rij staan: de adventskalender van Lush. Kost een paar centen, maar dan heb je (blijkbaar) ook wat.

Prijs: 155,-

Een adventskalender van Pukka met elke dag twee theezakjes. Een mooi cadeau voor de theeliefhebber.

Prijs: 35,99

Delen:
Secured By miniOrange