Dit zijn mijn favorieten van Tumble ’n Dry

Dit zijn mijn favorieten van Tumble ’n Dry

Zoals ieder seizoen heeft Tumble ’n Dry ook nu weer een fantastische collectie. Als er nog maar één merk is waar ik voor de jongens zou mogen shoppen, zou dat absoluut bij deze winkel zijn. Geef me een geldboompje en ik ga hé-le-maal los. Maddox zit nu op maat 68 en dus waag ik me niet meer aan de ‘zero’-lijn, maar de LO zit vol met heerlijke stukken die ik hem maar al te graag aantrek. Skyler draagt 110 en dus shop ik voor hem bij MID. Ook dat is mijn smaak. Ik vind de bovenkleding van Tumble ’n Dry het meest interessant, maar de geprinte broekjes en de jeans mogen er ook absoluut wezen. Om nog maar over de jassen te zwijgen. Zucht, geef me die zaadjes zodat ik de boom kan planten!

Ik heb hieronder mijn favorieten geselecteerd voor beide kids. Voor alleen Skyler gaf ik al een hoop geld uit aan kinderkleding; met Maddox erbij is het helemaal niet te doen. Het is ook allemaal zo leuk en ik zou alles wel dolgraag in mijn winkelmandje willen gooien om het snel thuis te hebben. Helaas blijft Tumble ’n Dry een beetje prijzig en wacht ik voor nu even op de sale alvorens ik mijn slag ga slaan. Maar wie weet bestel ik een paar items. Een paar… De kwaliteit is in ieder geval heel erg goed om af en toe zo’n uitgave te doen. Ik ben er altijd erg over te spreken en negen van de tien keer zijn het mijn favoriete kledingstukken voor de kinderen.

Kijk mee! In de eerste collage vind je mijn favorieten voor Maddox; ik eindig met het lijstje voor Skyler.

Wat vind jij ervan?

Cadence_3070100721_LGREY_TND_online_store_1

Beamer_3070100873_ARMY_TND_online_store_1

Share:

5 Reacties

 1. 22 oktober 2017 / 11:43

  Ik vind het wat te donker qua kleur voor een baby, maar als je items voor een ouder kindje koopt en de kwaliteit is goed, heb je er sowieso twee keer plezier van. (Zo zou ik het doen.)

  • Shirley
   Auteur
   22 oktober 2017 / 12:29

   Nu ik twee jongens heb vind ik het inderdaad best jammer dat ik voor Skyler toentertijd niet meer TnD heb gekocht. Had ik makkelijk door kunnen schuiven 🙂

 2. Jessica
  22 oktober 2017 / 12:27

  Geweldige kleren !

 3. Eefje
  22 oktober 2017 / 14:06

  Ja love TnD! In de outlet Bataviastad zit een TnD outletwinkel! <3
  En ondanks dat je geen dochter hebt toch wel benieuwd naar jouw favorieten voor de meisjes ook!

  • Shirley
   Auteur
   22 oktober 2017 / 14:46

   Komt eraan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.