Lief voor baby & natuur: Little Wise One

Lief voor baby & natuur: Little Wise One

Er gaat een hele babywereld voor me open sinds de start van Mommyhood. Kende ik eerst alleen Prénatal en Babypark; leer ik nu iedere week wel een nieuw merk of product kennen. Hartstikke leuk, maar ook hartstikke slecht voor de portemonnee. Helemaal nu de tweede op komst is ben ik nog veel meer bekend met leuke dingen dan toentertijd met Skyler. Eén van de merken waar ik pas sinds een paar weken bekend mee ben, is Moodstreet. Ik kreeg van een vriendin een heel leuk setje van dit merk en was al direct fan, maar niet veel later ontving ik ook nog eens een persbericht én een pakketje met daarin de nieuwe babylijn van Moodstreet; Little Wise One.

Moodstreet is elk seizoen op reis in een ander land en tijdens deze creatieve tripjes komen ze veel inspirerende dingen tegen. Maar ook de mensen die er wonen. Moodstreet kan en wil niet de ogen sluiten voor wat we met elkaar de natuur aan doen. Het kan anders, vinden zij. Mooie kinderkleding verkopen waar kinderen maar ook de mensen aan de andere kant van de wereld blij van worden. En ook lief zijn voor de aarde, het belangrijkste doel ook voor Moodstreet. Naast hun hoofdlijn Moodstreet hebben ze nu het assortiment uitgebreid met een vernieuwde babylijn. Deze is gemaakt van biologisch katoen en daarnaast ook goed voor de sociale duurzaamheid. Bij aankoop van Moodstreet baby steun je een charity project ter plaatse, namelijk een weeshuis in Zuid India. Lief voor de baby, maar dus ook voor de wereld. Ik vind dit soort initiatieven altijd erg mooi!

Bij het verbouwen van biologisch katoen worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt of genetisch gemanipuleerde zaden, beter gebruik gemaakt van water en daardoor zijn er ook minder broeikasgassen die de lucht ingaan. Beter om de klimaatverandering te bestrijden, beter voor de waterschaarste in India en vooral beter voor het kostbare land. Al met al is er dus goed over nagedacht en levert het ook een onwijs leuke babycollectie op. Ik ben heel kieskeurig de laatste tijd als het om babycollecties gaat, maar hier werd ik direct heel erg blij van. De kleuren, de printjes, de stoffen. Het ziet en voelt allemaal prima en daarom kan ik niet wachten om de twee setjes die ik ontving bij de baby aan te trekken.

Kijk mee naar de collectie voor dit seizoen. Ik ben heel benieuwd naar meer! Wat vind jij ervan? Ben jij al bekend met Moodstreet?

2017-03-10 09.23.28

2017-03-10 09.24.12

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(1)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(2)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(3)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(4)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(5)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(6)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(7)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(8)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(9)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(10)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(11)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(12)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(13)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(14)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(15)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(16)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(17)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(18)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(19)

PR4Kids.Moodstreet.Little_Wise_One.SS17_MT_Baby_(20)

Share:

5 Reacties

 1. 16 maart 2017 / 07:38

  Prachtige kleertjes! Ik kende dit merk ook nog niet. Heel leuk!

 2. Jessica
  16 maart 2017 / 10:23

  Oja heel erg mijn smaak dit !

 3. 16 maart 2017 / 15:05

  Ik kende het niet, maar ook ik leer sinds ik nu een kleine kraag opeens zo veel meer merkjes kennen. Vooral omdat ik niet van standaard roze, meisjes achtig hou is het soms even zoeken! Moet bekennen dat ik van dit merkje wel hele dure kledingstukken er tussen vind zitten. Vooral als je maar een kleintje wil is het soms wel veel geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *