(~215 B)
Nieuwe lentejassen van Protest voor de jongens

Nieuwe lentejassen van Protest voor de jongens

Protest staat niet alleen bekend om de skikleding, maar ook om de zwemkleding voor dames en voor kinderen. Van een leuke zwembroek voor jongens tot een bikini voor meisjes. Ik ben dol op zwemshorts en shop elk jaar wel een aantal leuke voor Skyler en Maddox. Maar sinds vorig jaar heb ik ook de jassen voor de kinderen ontdekt. Afgelopen winter liepen ze beiden in een winterjas van Protest en ook voor de lente hangen de jasjes al klaar. Nu nog hopen dat de temperaturen stijgen, want vooralsnog dragen ze de winterjas.

Lentejassen

Voor Skyler koos ik een lentejas die redelijk overeenkomt met de winterjas van Maddox. Een iets langer model, donkerblauw en redelijk basic. Daar hou ik van. Het kan goed gecombineerd worden met zijn kleding en is altijd goed. Bovendien is het ook een model dat tegen de regen kan en dat is fijn met de Hollandse lente en zomer.

Zwart

Voor Maddox wilde ik een licht exemplaar maar hij wilde zelf een jas uitkiezen. Als je aan Maddox vraagt wat zijn lievelingskleur is, komt hij altijd met zwart. Ik vind zwart niet echt lenteachtig, maar hij wilde niets liever dan een zwarte lentejas. Vooruit! Ik weet dat als hij het zelf heeft uitgekozen, hij het vaker gaat dragen.

Zomerkleding

Ik ben weer heel blij met deze keuze. Basic, van goede kwaliteit en precies de stijl die de jongens leuk vinden. Vorig jaar had ik ook een leuke zomerse set voor Maddox, een korte broek met shirt. Daar ga ik ook zeker even naar kijken, want de zomercollectie ziet er ook weer superleuk uit.

Kortingscode

Wil jij ook shoppen? Met de code mommytobe10 krijg jij 10% korting op je bestelling. De code is geldig tot en met 31 oktober 2023 en op zowel nieuwe als vorige collecties (ook sale!). Dus sla hem vooral op voor als je later nog iets wil kopen. Hint: de winterjassen koop je dus ook met korting tegen die tijd.

Delen:
Secured By miniOrange