(~215 B)
Zomerse shoplog: twee jurkjes, twee playsuits & een short

Zomerse shoplog: twee jurkjes, twee playsuits & een short

Vorige week was ik een beetje met mijn moeder aan het appen over een nieuwe bikini. Ze was aan het kijken bij Wehkamp en toen ze iets tegenkwam, bestelde ik dat voor haar omdat ze de volgende dag toch bij mij zou zijn. en ik dacht: als ik toch iets ga bestellen, kan ik net zo goed even voor mezelf kijken. Ik kijk eigenlijk nooit bij Wehkamp, maar zag onwijs veel leuke dingen. Ik klikte een paar dingen mijn mandje in en binnen no time had ik het besteld. ‘Ach, als het niet goed is, kan ik het gemakkelijk weer terugsturen!’ Maar toen het binnenkwam, was ik positief verrast. Sterker nog: de hele bestelling zat als gegoten, haha. Dat was niet helemaal de bedoeling maar ik vond het zo’n geslaagde shopsessie, dat ik het allemaal ga houden. Op een bikini voor mezelf na, die zat niet zo goed. De bikini van mijn moeder zat trouwens ook top, dus die is ook mee naar huis gegaan.

De laatste tijd koop ik veel by-bar, Fabienne Chapot en YAYA. Nu ben ik gezwicht voor Anytime en Mango. Vooral die laatste winkel ben ik een beetje uit het oog verloren de afgelopen jaren. Maar het heeft zeker mijn ogen geopend en ik ga zeker vaker bij Wehkamp en dan vooral Mango neuzen. No spon, maar gewoon ontzettend blij met mijn bestelling. Kijk mee naar de zomerse shoplog. Enne, dit keer met aanfoto’s, want daar was de laatste keer vraag naar. Is natuurlijk ook veel leuker!

Oh, qua maten wisselt het een beetje. Ik heb de reviews gelezen die bij het product stonden en heb een inschatting gemaakt qua model en materiaal. Alles zit als gegoten, dus dat geef ik zeker als tip mee. Ik draag tegenwoordig 40/42 voor de beeldvorming.

Allereerst deze playsuit van Mango. Ontzettend leuke print en fijn stofje! Ik ging voor de XL. Iets ruim, maar dat vind ik bij een playsuit altijd wel mooi.

De aanfoto. Mooi aangesnoerd in de taille, netjes aan de bovenkant en goede broekspijpjes. Love it.

Vind deze echt heerlijk!

Deze jurk is van Anytime en ik werd verliefd op de kleurencombinatie. Ook vind ik het fijn dat het touwtje in de stof zit verwerkt in plaats van een losse ceintuur. Krijg je toch weer een ander model jurk van.

Leuk! Ik las in de reviews dat het wat groot viel dus ik bestelde een 40. Zit perfect.

Het is trouwens een heerlijk, luchtig stofje. Ook heel blij mee. Ik ben sowieso dol op dit soort jurkjes in de zomer.

Ook deze jurk trok gelijk mijn aandacht. Hij is van Only! Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik daar voor het laatst geshopt heb, haha. Dat vind ik wel leuk van webshops als Wehkamp en Zalando enzo, dat je dan verschillende merken bij elkaar ziet.

Ja hoor, helemaal perfect voor mij! Deze jurk heb ik in een L.

De kleuren zijn helemaal fantastisch.

Als ik shorts moet passen kan ik wel huilen. Mijn buik is best aanwezig en shorts zijn altijd te strak bij mijn benen of bij mijn buik. En een maat groter ziet er vaak niet uit of is er gewoon niet als je al maat 42 pakt. Op Instagram zag ik deze bij iemand voorbij komen en had al begrepen dat je 1 a 2 maten groter moest pakken. Deze is van Mango en ik bestelde’m in 44.

Het zit als gegoten! Dit is echt de verrassing van de hele bestelling. Zo ontzettend blij mee!

Hij is best ruim aan de bovenkant maar dat vind ik eigenlijk wel lekker. Een maat kleiner was misschien ook wel goed geweest, maar hier voel ik me echt goed in. Echt een heerlijk broekje.

Dan nog even iets wat ik niet heb besteld, maar van Raymond heb gekregen: een playsuit van YAYA.

Heerlijk stofje en heerlijk model! Ik had hem twee weken geleden al aan toen ik in Breda was, maar ik vond het leuk om hem nog even in de shoplog mee te nemen.

Ja hoor, een leuke afsluiter!

Nu de temperaturen nog even omhoog… Maar dit gaat in ieder geval mee de caravan in!

Delen:
Secured By miniOrange